Avrupa ligleri hariç maçlar fazla iyi sanki Laz ? :/ Biraz düzeltmemiz lazım amabu arada fazla bakamadım kusura bakmayın malum yama çıkışı uğraştırdı biraz onlara ilgilenen derken asıl macerayı kaçırdık
![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Skor Tahminlerim ;
GS 2 - 2 TS
BJK 1 - 2 FB
1-0 öne geçtiml sow atıldı 2 gol yedim sonradan
halil bir kariyerde de ezme ya rakipleri7 puan fark atmış 13 haftada
![]()
Helal olsun Galatasaraya , fenerliyim ama Halil aşkı![]()
Laz seni desteklediğim kadar Halil hocamıda destekliyorum he Halil hoca birbaşkadırama rakibin sakat be hocam TS olmasa tutardım seni fakat işte TS varken başka takım tutmak olmaz
![]()
Jose Mourinho
Jose Mourinho
İlk maçta internet kopunca fark yedik 2. maçta çok iyi kapandılar Zouma top geçirmedi
Aziz Başkan Fenerbahçe Camiası ile uğraşanlara verdi veriştirdi..
tam eren istifa yazacaktım baktım feneri yenmiş sinirim geçti![]()
Başarılar,Favorim FenerbaHçe
Başarılar,Favorim tabikide Fenerbahçeama forumda takıldıgımdan beri gördüğüm kadarıyla halil abi bırakmaz artık
![]()
hocam seni mi kıracam eren istifaa
Sağolasın
Birde beyler daha önce yapmadığım bir şeyi yapıcam buraya bir liste ekleyeceğim , GS 'ye trasnferleri sizin önerdiğiniz oyuncuları alacağım Sniejder'ı 27,5 Mn € Drogba'yı 2,5 Mn € , chedjou 14 Mn € ( tamamı peşine sattım ) Muslera'yı satıp satmamak konusunda kararsızım , Tolga sonraki senelerde GS kalesini koruya bilir mi bilmiyorum yada ŞL için yeterli bir kalecimi orası biraz soru işareti ,
Forvet
1. Doumbia
2. Bony
3. Öneriniz
4. Öneriniz
5. Öneriniz
Ofansif orta saha
1. Diamanti
2. Taarabt
3. Öneriniz
4. Öneriniz
5. Öneriniz
Orta Saha
1. Gökhan İnler
2. Mehmek Ekici
3. Henrik Mkrtchyan
4. Öneriniz
5. Öneriniz
Beyler yukarıda ki listeye önerilerinizi yaza bilir misiniz ?
Bunların dışında Ofansif orta saha sol ve ofansif sağ önerilerinizi bekliyorum , yabancı oyuncu alma konusunda sıkıntımız yok , önerdiğiniz oyuncu ters ayak olmasın lütfen