İyi gidiyoruz hocam forvet hattı bence çok güzel olmuş başarılar![]()
İyi gidiyoruz hocam forvet hattı bence çok güzel olmuş başarılar![]()
İnşallah Premier Lig hocam oradan gelecek para ile kadroyu çok güzel yapıp Avrupaya gittiğimiz ilk yıl çeyrek final düşünüyoruz.Teşekkür ederim yorumun için.
İlk kupamız hayırlı olsun
Bu sene belki olmayabilir ama seneye muhakkak EPL'ye çıkmalıyız![]()
Hocam şansımız var potayı görüyoruz.Şuan Tenefere kulübüne bir başkan geldi adamların mali durum direkt zengin bizde nerede o şans.Bu sene çıkarsak sene o kadar uyumlu güzel bir kadro düşünüyorum ki az kaldı seri yakaladık kaybetmeyi düşünmüyoruz.
Ortak kariyer vakti geldiği için gece veya yarın devam edeceğim![]()
Onu sahipsiz bırakmam bu sezon hedef 4.lük seneye şaşmaz şampiyonluk.
Michael Owen'a gol primi vermez olaydık gol bonusuda var bir gol daha atarsa adamı 2. yarı aldık maçtan fazla golü var.
Aynı anda ortak kariyerle ilgilendiğim için pek güncelleyemiyorum o yüzden fikstür olarak paylaşacağım.Eğer yenilirlerse ben kazanırsam 2.yim inşallah haydi beyler.
Lige kötü başlamıştın hocam , son haftalarda form grafiğinin ve sıralamanın bu kadar yükseleceğini tahmin etmezdim
Asıl kariyer şimdi başlıyorTebrikler bu arada..
Aynen öyle asıl kariyer şimdi başlıyor.Bu kadarını bende beklemiyordum ama konuşmalar onlar bunlar etki etti.Seneye tüm maçları tek tek yapma vakti geldi artık.2 de 2 yaptık ne bilinir belki 3 leriz ama istediğim takımı kurarsam,kurarsak eminim ilk 10
yükselmişizkorkun bizden
![]()
Hocam size hep diyorum sanada lazım önemli maç özelliği olan oyuncular ile şaşırtabilirsiniz tabi hepsi değilde özellikleride iyi olur üstüne o eklenirse atıyorum küme düşmemeye oynayan bir takım rahatça kurtulabilir.
Transferleri toplu güncelleyeceğim için hemen paylaşmıyorum arkadaşlar.
Ulloa ve Crouch çift forvet yapacaksın Türkiyede gol rekoru gelir![]()
Aynen Türkiye biraz daha zayıf Owen'ı bu performansla orada düşünemiyorum.Hocam kombinelere ilgi lütfen 10.000 yapıp 2 katına çıkartalım bu sene.![]()
Terfi hayırlı olsun hocam güzel kuralarla gruplar neden olmasın![]()
İnşallah hocam başarabiliriz ama çok efsane forvet aldım ilk maç 3 tane salladı gösterdi kendini sakatladılar 4 ay yok...
Cok avantajlı bir skor değil deplasmanda mutlaka 2 gol bulup ustunr yatmaliyiz![]()
Aynen deplasmanda erken yüklenip gol bulup üstüne yatmalıyız.