Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 220 sonuç

Konu: Preston Premier Lig'te! [3. Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

İyi gidiyoruz hocam forvet hattı bence çok güzel olmuş başarılar

İnşallah Premier Lig hocam oradan gelecek para ile kadroyu çok güzel yapıp Avrupaya gittiğimiz ilk yıl çeyrek final düşünüyoruz.Teşekkür ederim yorumun için.

Ödüllerimizi aldık sizlere borçluyuz!

Biliyordum bu çocukta bir şeyler olduğunu defans hattımızın kilitlerinden

En sonunda özür dileyeceğiz Owen için.Bune arkadaş oyun bugu bu lige çok fazla diye satacağız.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

İlk kupamız hayırlı olsun

Bu sene belki olmayabilir ama seneye muhakkak EPL'ye çıkmalıyız

Hocam şansımız var potayı görüyoruz.Şuan Tenefere kulübüne bir başkan geldi adamların mali durum direkt zengin bizde nerede o şans.Bu sene çıkarsak sene o kadar uyumlu güzel bir kadro düşünüyorum ki az kaldı seri yakaladık kaybetmeyi düşünmüyoruz.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by VVikernes View Post
    Hocam şansımız var potayı görüyoruz.Şuan Tenefere kulübüne bir başkan geldi adamların mali durum direkt zengin bizde nerede o şans.Bu sene çıkarsak sene o kadar uyumlu güzel bir kadro düşünüyorum ki az kaldı seri yakaladık kaybetmeyi düşünmüyoruz.
    Benim kariyerde de Metin Kalkavan var ne istesem yapıyor sağolsun , transfer bütçesini de bol veriyor Ligi bitirince yaz tatilinde Rize'ye gel sana çay bahçelerini gezdiriyim hocam Bu arada ortak kariyerde Beşiktaş'ı alman iyi oldu , takımımıza bi sahip çıkan oldu..

Ortak kariyer vakti geldiği için gece veya yarın devam edeceğim

Onu sahipsiz bırakmam bu sezon hedef 4.lük seneye şaşmaz şampiyonluk.

Michael Owen'a gol primi vermez olaydık gol bonusuda var bir gol daha atarsa adamı 2. yarı aldık maçtan fazla golü var.

Aynı anda ortak kariyerle ilgilendiğim için pek güncelleyemiyorum o yüzden fikstür olarak paylaşacağım.Eğer yenilirlerse ben kazanırsam 2.yim inşallah haydi beyler.

Adamlar yendi bizde yendik ama biz 2. olduk onu anlamadım sadece.Forza Preston!

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Lige kötü başlamıştın hocam , son haftalarda form grafiğinin ve sıralamanın bu kadar yükseleceğini tahmin etmezdim

Asıl kariyer şimdi başlıyor Tebrikler bu arada..

Aynen öyle asıl kariyer şimdi başlıyor.Bu kadarını bende beklemiyordum ama konuşmalar onlar bunlar etki etti.Seneye tüm maçları tek tek yapma vakti geldi artık.2 de 2 yaptık ne bilinir belki 3 leriz ama istediğim takımı kurarsam,kurarsak eminim ilk 10

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yükselmişiz korkun bizden

Hocam size hep diyorum sanada lazım önemli maç özelliği olan oyuncular ile şaşırtabilirsiniz tabi hepsi değilde özellikleride iyi olur üstüne o eklenirse atıyorum küme düşmemeye oynayan bir takım rahatça kurtulabilir.

Transferleri toplu güncelleyeceğim için hemen paylaşmıyorum arkadaşlar.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Ulloa ve Crouch çift forvet yapacaksın Türkiyede gol rekoru gelir

Aynen Türkiye biraz daha zayıf Owen'ı bu performansla orada düşünemiyorum.Hocam kombinelere ilgi lütfen 10.000 yapıp 2 katına çıkartalım bu sene.

Avrupa sahnesine çıktık!Çok efsane top oynadık takımı çok beğendim.Hazırlık maçlarımız ile Avrupa maçımız.

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Terfi hayırlı olsun hocam güzel kuralarla gruplar neden olmasın

İnşallah hocam başarabiliriz ama çok efsane forvet aldım ilk maç 3 tane salladı gösterdi kendini sakatladılar 4 ay yok...

Transferlerimiz!

Rövanş maçımız

Vitesse ile eşleştik.İyi oynarsak sorun olmayacağını düşüyorum.

Yeni transferimiz Capello maçı bitirdi.3 şutumuz var ama 3 üde kaleciyle karşı karşıya Chelsea gibi rakibi zorladık ilk maçımız tam hazır değiliz ve duran toptan gol yedik.Şanssızdık biran önce dön Cassidy...

Öne geçmemize rağmen duran toptan golü yedik duran toplara çalışıp bu açığımızı tamamlamalıyız.

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Cok avantajlı bir skor değil deplasmanda mutlaka 2 gol bulup ustunr yatmaliyiz

Aynen deplasmanda erken yüklenip gol bulup üstüne yatmalıyız.

Şanssız mağlubiyetler devam ediyor.Duran toptan yediğimiz ilk gol moralleri bozdu ki o gole kadar atakları yok gibi bir şey idi.2. golde sakatlanan oyuncunun ardından gol yedik.

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri