Sow, Fernando ve Hermann mükemmel ötesi transferler![]()
Sow, Fernando ve Hermann mükemmel ötesi transferler![]()
Tercubeli oyunculari alman guzel olmus hocam![]()
sonradan aldığın oyuncular da güzel ilk 4 ü zorlarsın rahatlıkla
Sow'u sadece sevdiğim için aldım. 2 sene katkıda bulunursa benim için yeterli.
Geri dönüş yaparım.
Teşekkürler.
Başarıya uzanmak için onlara ihtiyacımız olduğunu geç de olsa öğrendik.
İnşallah.
TariboWest
Bundesliga Puan Durumu
Ve Ümit Boğa Bıraktı !
Sezona büyük hedeflerle başlayan ve aldığı mağlubiyetlerle hedeflerinden uzak kalan ve hayal kırıklığı yaratan Hannover'de Ümit Boğa görevden ayrıldığını açıkladı. Basın toplantısında soruları cevapsız bırakan ve yorum yapmadan istifa edip toplantıyı terk eden Ümit Boğa'nın kafasını dinlemek için İzmir'e gideceği belirtildi...
TariboWest
Kardeş üzüldüm toparlardın takımı![]()
Keşke kalsaydın![]()
Sağlık olsun abi.
Yaklaşık 9-10 aydır ortalıkta görünmeyen ve inzivaya çekilen Ümit Boğa bugün twitter hesabından paylaştığı resimle bir anda ilgiyi üzerine çekti. Twitter'a bir fotoğraf koyup altına İstanbul !!! yazan Ümit Boğa'nın bu resmi neden paylaştığı merak konusu. Çoğu kişi bunun bir transfer habercisi olduğunu düşünüyor...
İşte o fotoğraf
TariboWest
Fenerbahce hayirli olsun?
Fenerbahçe?
Ümit Boğa Hakkındaki Dedikolara Cevap Verdi !
Twitter'dan paylaştığı fotoğraf sonrası İstanbul takımlarından biriyle anlaşacağı yönünde dedikodular yapılan Ümit Boğa Ntvspor'a konuştu. İstanbul'a gezmeye geldiğini o yüzden de o fotoğrafı paylaştığını açıkladı. Fotoğrafın yanlış yerlere çekildiğini söyleyen Ümit Boğa tekliflerin olduğunu fakat 1 sezon daha dinlenmeyi düşündüğünü açıkladı...
TariboWest
Bursaspor'da Ümit Boğa Dönemi !
Geçtiğimiz sezon küme düşen ve yönetimi değişen Bursaspor yeni teknik direktörlerinin Ümit Boğa olduğunu açıkladı...
Kadro
TariboWest
Kariyeri kapatıyorum. Takip eden herkese teşekkürler. Çünkü hiçbir Türk oyuncuyu alamıyorum ve elimde 5 tane oyuncu var. Küme düşme sonucu itibar düşse de bu bana pek mantıklı gelmedi.
TariboWest
İlginç geçmiş olsun abi :/