Baya sağlam bütçen var hocam. Yeni sezonda nokta transferlerle avrupada daha iyi boy gösteririz.![]()
Baya sağlam bütçen var hocam. Yeni sezonda nokta transferlerle avrupada daha iyi boy gösteririz.![]()
Roberto insigne yinemi gelmiyor![]()
Altyapıdan çıkan gençler ne durumda ? İyi gelişen var mı ?
Bulgaristan gibi küçük liglerde altyapı baya önemli oluyor.
Nokta transferlerle çok daha iyi yerlere geliriz, Lig'i zaten kapatmışız. Avrupa'da daha iyi yerlere oynamamız lazım.
Transferler güzel hocam. Bende bir öneri yapayim. Dünkü maçta görünce adı tekrar aklıma geldi. Jordon Ibe. Devre arasına kadar takibe al derim. Sözleşmesi bitecek zaten.![]()
Jordan İbe transferi için girişimler bu öğleden sonra gerçekleşecek, toplantı sonrası belirlenecek. Takıma katılmayı kabul eder mi? bilinmez konuşup görüşeceğiz.
Jordan İbe tanıyalım.
Jordon Ibe (8 Aralık 1995) doğumlu, İngiltere vatandaşı futbolcu. İngiltere Premier League takımlarından Liverpool FC'nin formasını giyen oyuncu, orta saha bölgesinde görev yapmaktadır.
Hızı, tekniği ve pası çok iyi ama bitiriciliği biraz vasat gibi![]()
Maçlar güzel gidiyor başarılar.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Başarılar dilerim bu takımı avrupa ligi'nde izlediğimde çok dikkatimi çekmişti
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
inter bakü ye acımamışsın ı ı ı ı ı ı olmamış :/
Teşekkür ederim.
İşin aslı benim bu takımdan haberim yoktu tesadüf kısa zamanda çok iş yapan takımlar dedim bu takım çıktı.
Aynen hiç sorma olaya müdahale olmadığından her golde içim gitti. İşim gereği duyguları ön plana çıkarmakta olmaz tabi takdir edersen.
merak etme sonuç tursa her türlü skor mübahtır![]()
14-0 ne demek yaHazırlık maçlarında atamıyorum o golü ben.
Daha kolay kura çekmişiz. Hedefimiz Çeyrek final olmalı. Haydi bakalım![]()
Bu kariyeri istediğim kadar uzatabiliyor muyum? Yani allah ne verdi ise devam etsem bir sakıncası var mı daha önce hiç bu kadar eğlenmemiştim. Keşke daha önce kariyer paylaşmış olsaydım oyundan çabuk sıkılmazdım. Ayrıca kuralları okudum ama öyle bir durum yoktu.