Napolinin gelmesi diğer takımların gelmesinden 1000 kat daha iyi olmuş.Deplasmanda oynamak avantajına katılıyorum.Turu geçmemiz gerekiyor.
Napolinin gelmesi diğer takımların gelmesinden 1000 kat daha iyi olmuş.Deplasmanda oynamak avantajına katılıyorum.Turu geçmemiz gerekiyor.
Napiliyi geçersek süper olur bir yarı final görmek harşka olur bence![]()
Geçeriz napoliyi be koskoca Galatasaray sonuçta![]()
Hücumda çok iyi olmalarına rağmen savunmadaki zayıflıklarından faydalanıp turu geçmeyi başardık.
Kayseri maçı Napoli ile oynadığımız iki maçın arasına gelince hem rotasyon, hem de takımın odaklanamaması mağlubiyeti getirdi. Bu sene aldığımız iki mağlubiyet konsantrasyon eksikliğinden geldi.
Daha maçlar oynanmadan buraya kadarmış demek istemiyorum ama turu geçmemiz zor. İnşallah herkesi şaşırtır finale çıkarız ama karşımızda bir dünya devi var. Liverpool'u çekmek istiyorduk ama 3 takımın en zorunu çektik.
Barça yarıfinal sıkıntı biraz![]()
İşte Barca işi zorlaştırdı. Özellikle deplasman maçı çok mühim.
Not: Aşağıdaki arkadaşın yorumuna hitaben, orasının belli olmadığını ve kadronun çok sağlam olduğunu düşünüyorum.
Sentugo.
Olsun. Yarı final bile iyi![]()
Olmadı arkadaşlar.
Hocam ilk maç kaleye şut yok![]()
Ezilmişiz Barça'ya ilk maç 2.maçta da hediye etmişiz.
Sağlık olsun şans ilk maç yanımızdayken ikinci maç yanımızdan bile geçmemiş..
Zivkovic ve Enes'in toplam 33 gol atması,çok iyi.
Barça maçları Efsane olmuş 2 takımda sahasında bir birini ezmiş![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Teşekkürler arkadaşlar. Takımdan ayrılan ve takıma katılan oyuncular var. Öncelikle mali durum.
Mali durum çok iyi durumda.
Bayern'den sonra Manchester City'den de iş görüşmesi teklifi aldık.
Öncelikle Zivkovic'e bakalım. Böyle bir transfer teklifi alınca reddetmedik ve Zivkovic ile yollarımızı ayırdık. Giderken kendisinin gelişiminde büyük katkıda bulunduğumuzu söyleyerek bizi sevindirdi. İnşallah iyi oyununu sürdürür ve kalıcı olur.
Dünya Kupası'nın en iyi kalecisini kadromuza kattık.
Transferlerimiz bu şekilde. Bence iyi bir kadro kurduk. Gil Romero ve Semih'in gitme sebebi sözleşmelerinin sonlanması ve yeni sözleşme imzalamak istememeleri.
Güzel paralar harcanmış o kupa gelsin artık..
Alper transferi güzel olmuş o bölgeye transfer yapmayız uzun bir süre![]()
Teşekkürler, Alper yabancı sınırında ama adamda kumaş var. O yüzden hemen elimizden çıkarmayacağız.
Hocam Enes'in bonservisi hala Atletico'da mı
Başarılar hocam artık gelsin o kupa. Pedrinho tam istediğim stoper tarzı pas sistemine çok uyar 1-2 sene içinde gücü 17-18'e çıktımı tadından yenmez![]()
Pedrinho çok iyi,bu sene kupayı almalıyız.
Enes'i ve Arce'yi kulüplerinden iki seneliğine kiraladık. Bonservislerini almaya çalışıyoruz. Enes'e 7 milyon civarı istediler sene sonunda bir teklif daha yapacağız. Pedrinho'yu serbest kalma bedeliyle Madrid ve Roma'nın elinden kaptık.
City'i yenmek güzel olmuş.Sevilla maçı da nazar olsun.![]()
Çıkarız gruptan![]()
Teşekkürler arkadaşlar, kapsamlı bir güncelleme yapalım.
Gruptan lider olarak çıktık ve ikinci tur için avantaj elde ettik.
Diğer takımlarla ilgili bir şey paylaşmıyorum çünkü Avrupa'da bir şey yapamadan eleniyorlar. En çok ilerleyen Trabzonspor. İlk sene bizimle AL Çeyrek Finali'nde karşılaşmıştı. Zaten geçen sene küme düştüler.
Bu da güncel sakat listemiz. Çok uzun sakatlık yok. Oyuncularımız en kısa zamanda takıma katılacak.
Lidr çıkmak çok iyi olmuş hocam Ligde fener takılır yine şampiyon oluruz![]()
Lider çıkmak muazzam olmuş,tebrikler.
Teşekkürler.
Sneijder ile sözleşme uzatmadım. Gün geçtikçe özellikleri düşüyor. 34 yaşına geldi ama ileride teknik ekipte görmek isteriz kendisini.
Geldiğimizden beri ilk defa Fenerbahçe'ye kaybettik. Bu sene lig de çekişmeli geçiyor.
Kura fena değil. Bu turnuvada bir şeyler yapmak istiyorsak böyle kuraları da geçmek zorundayız.
O Tottenham dize gelecek![]()
​Tottenham'ı geçeriz,kolayca.