Originally Posted by
defective1907
benim kariyerden gördün aldın de mi

yaa, yok ne alakası var üstün futbol bilgimle transfer ettim

Originally Posted by
rexpo1994
Kariyeri başından beri okudum. 2. senende Şampiyonluk gelmiş. Ayrıca Avrupa da da çok iyi işler yapmışsın. En çok beğendiğim yanın ise transferlerin çok iyi olmuş
Bu sene ŞL de zor bir gruptan çıkmışız. Benim yönettiğim takım V.Plzen çıkmış kuradan. Takımı tanıyan biri olarak rahat geçersin diyorum

Yorumların için teşekkür ederim. Açıkçası transferde yıllardır İlhan Cavcav ilkesini benimsemişimdir. Oyuncuyu ucuzu alıp sonraları daha iyi bir fiyata satmaya çalışıyorum. Ama yerini dolduramayacağım oyuncuları kesinlikle satmıyorum. Wisdom, Ahmet Çalık ve Stancu'ya güzel teklifler geldi ama satmadık.
Sürekli pusuya yatmış durumdayım büyük kulüpler genç oyuncuları ucuza bırakmaya veya kiralamaya razı olursa bırakmıyorum. Bu kariyerde en güzel örneği Wisdom, Bellerin, Halilovic ve Adama Traore'dir. İlk sezon da Halilovic ve Traore'yi kiralamayı istiyordum ama yanaşmadılar. İkinci sezon Halilovic kabul etti Traore yanaşmadı. Sonunda 3. sezon Traore'yi de kiralayabildik.
Plzen'i küçümsemek lazım. Ayrıca şu an en önemli oyuncularım Traore ve Halilovic sakat, Amartey ise milli takımda.
Kupada Çeyrek Final'e kadar yükseldik, rakibimiz
Beşiktaş.
STSL 16. Hafta - 19. Hafta Toplu Sonuçlar