4 yeni oyuncuyu daha kadromuza kattık.
Matt Miazga - Kiralık
Thomas Partey - Kiralık
Pablo Maffeo - Kiralık
Lucas Alario - Wolfsburg - 3 m euro
Bir tek kaleci bölgesinde eksiğimiz kaldı. Oraya da transfer yapıp transferi kapatacağız.
4 yeni oyuncuyu daha kadromuza kattık.
Matt Miazga - Kiralık
Thomas Partey - Kiralık
Pablo Maffeo - Kiralık
Lucas Alario - Wolfsburg - 3 m euro
Bir tek kaleci bölgesinde eksiğimiz kaldı. Oraya da transfer yapıp transferi kapatacağız.
TariboWest
Kaleci transferini de yaptık ve transferi noktaladık.
Tim Krul
Transfer Özeti
5. Hafta
6. Hafta
7. Hafta
8. Hafta
Puan Durumu
Hollanda Kupası 2. Tur
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 1. Maçı
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 2. Maçı
City maçı neyse de bu maçta hiçbir varlık gösteremeden mağlup olmak acayip moralimi bozdu.
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup Puan Durumu
TariboWest
Transferler iyi ama uyum konusunda henüz sıkıntıyı atlatmamısız kardeşim.uyum sorunu geçtikten sonra ligde taarruz ve fark başlar diye düşünüyorum
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Valla kardeşim avrupa zor şimdilik.ama olası başarı da fena olmaz hani
![]()
Ligde iyiyiz dahada iyi oluruz takım çok iyi bence ama Avrupa da işler biraz sıkıntılı gibi.En kötü 3.olup devam etmek lazım![]()
kardeşim bende hollanda liginde kariyer yapıyorum. kontra - katı - dar alan metalitesinde bir taktik yapabilirsin. uyum sorunu 3 maçta çözülüyor. dilersen son paylaşımlarıma bakabilir taktiğin nasıl işlediğini görebilirsin. bence hollandada kontra oynamak en mantıklısı. Bu arada başarılar dilerim kariyerini okumak keyifli![]()
Şampiyonlar Ligi'nde çok zor gruba düşmüşsün.
Ligde de Ajax ayağa kalkmış gibi görünüyor ama rahatça şampiyon olacağın fikrindeyim.![]()
Çok iyi transferler yaptık ama hayal kırıklığı oldu.
Avrupa'ya veda ettik zaten.
Çok uğraştık onun için ama başaramadık.
Ligde sorun yok aslında. ŞL'den çıkmak için bütün dikkatimi oraya verince ligi fazla önemsemedim.Puan kayıplarının olduğu haftalar hep rotasyon.
Bizdeki de şans ya işte.AZ ile oynarken PSV ile uğraşıyorduk. Piyasada Ajax yoktu. PSV ile rahat oluruz derken bu sefer Ajax başladı.
![]()
TariboWest
Şampiyonlar Ligi'nde ha şu maçı alıp yükselicez ha şu maç derken bayağı maç yapmışım. O yüzden toplu halde koyacağım.
Puan Durumu
Hollanda Kupası Çeyrek Final Eşleşmeleri
Bu eşleşme pek iyi olmadı.Ama her zaman Profesyoneliz.
UEFA Avrupa Ligi G Grubu Puan Durumu
Çok büyük hayal kırıklığı oldu bizim için. Mirallas, Callejon, Rode, Schmelzer gibi tecrübeli isimlerle sürpriz yaparız dedik ama başaramadık.
İlk yarı sona erdi.
* Defans oyuncumuz Hector Moreno yaşadığı sakatlıktan dolayı 4 ay bizimle olmayacak.
TariboWest
Devre arasında iki transfer yaptık. Thomas Partey'in kiralık sözleşmesini ise feshettik.
Neto Moura - Coritiba - 1.6 m euro
Kyle Ebecilio - Westham - 2.1 m euro
19. Hafta
20. Hafta
21. Hafta
22. Hafta
Puan Durumu
Ajax ikinci yarıya 2 M 2 B ile başladı ve liderliği sonunda almayı başardık.
Hollanda Kupası Çeyrek Final
Yarı finalde ezeli rakibimiz Ajax ile oynayacağız.
Bizim sorunumuz kadro uyumuymuş. Takım şimdi akmaya başladı. Ayrıca basında da hep sorular soyunma odasındaki pozitif ortam ile alakalı. Yanarım yanarım 3. olup da Avrupa Ligi'ne gidemediğimize yanarım.
TariboWest
23. Hafta
24. Hafta
25. Hafta
26. Hafta
27. Hafta
28. Hafta
Puan Durumu
Son hafta biz Venlo'ya kaybederken Ajax da Feyenoord'a kaybetti. Son hafta içerdeki Ajax ile olan maça kadar şampiyonluk düğümü çözülmeyecek sanki.
4 sezondur beraber çalıştığımız Paul Scholes NEC'in yeni menejeri oldu. Kendisine başarılar diliyoruz.
TariboWest
Kardeşim zaten ben söylüyodum takım uyumu diye.oyunda takımı ne kadar bozmazsan o kadar iyi oluyo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
29. Hafta
Ne diyeyim bilmiyorum. Artık sahaya çıkıp kendim oynayacağım.
30. Hafta
31. Hafta
Şu maçı nasıl kaybettik hala anlamış değilim. 2-3 tehlikeli ataklarını gol yaptılar ve maçı aldılar.
Puan Durumu
Hollanda Kupası Yarı Final
Çok şanssız bir yenilgi ve kupaya veda...
TariboWest
Ajax ile başa baş gidiyoruz hata yapan kaybeder.
32. Hafta
33. Hafta
34. Hafta
Şu maçı kendi sahamızda kaybedip de kupayı ezeli rakibimize kaybetmemiz çok acı oldu.
Puan Durumu
Bazen istifa en büyük hizmettir..
Pek birşey yapmasak da bi gönül bağı kurmuşuz demekki.
TariboWest
Takip eden herkese teşekkürler.Kariyeri kapatıyorum. Biraz takım araştırması yapıp yeniden döneceğim.
![]()
TariboWest