sevdiğim bir arkadaşımdır bi de sibob demese tam olcak
sevdiğim bir arkadaşımdır bi de sibob demese tam olcak
Benden önce davranıp aygün arkadaşa mesaj yazdı.![]()
Arkadaşlar bi karışıklık oldu. Önce ben aygün arkadaşa alıntı yaptığı mesajı yazdım. Sonra ibob benden önce davranınca mesaj değiştirdim...
önemli değil de
mAyg le tanışmak istemezsin![]()
Sorun yok hep karışıyo zaten.İstediğine yorum yap.İbooo.
![]()
![]()
mayk olarak dedim aygün
![]()
Herkesle tek tek tanışmak isterim canım ne varyani 3.000, 5.000 cik üye var.![]()
Neyse konuya geçelim Yav hep ben bu üyeye yorum yapıyorum ne büyük rastlantı![]()
Kendisini yakından tanımak isterim...
ne mübarek adamım
İnşallah en kısa zamanda derim. Yanlız sen Samsun'un neresinde oturuyon abey?
Yav ibob senle sürekli karışıyoz yav.
valla ya aynı anda msj yazıoz hep hep sen bana yorum yazıon
![]()
Neyse bu sefer bilerek yazalım. Ruh ikizim![]()
![]()
Kendisi sibobun tekidir(şaka)
Heee tamam. Anladım ben onu.Ultraslanerdem abi.
Galiba smile yok.![]()
Bu sıcakta hiç çekilmiyorsun dostum biliyormusun...
sen bana sibob de sonra ben kızınca bu sıcakta hiç çekilmiyorsun madem bana diyosun aygün ede desene
ya bu aygün den ne kadar korkuyonuz ya ne yaptıki size bu ???
Tamam. Sakin, sakin. Yatışın bundan kavga edlimez. Arkadaş sadece Aygün'ün(isimle hitap etmemde bir itirazın olmaz heralde) dediğini demek istemiş. Tabi fazla sinirlenmeye gerek yok sonuçta şaka.
şakaysa şaka gibi yazsın
yazdığı şey
sibob un biri
böle bişi var mı ya insan altına şaka yazar benim bazı yerlerde yaztığım gibi
Ya aslında kendimi boşu boşuna yoruyorum ama ilgimi çektin...
Bir kere ben bunu sana şaka manasında söyledim, aynı şeyi Aygün kardeşimize de rahatlıkla aynı manada söylerim.
Aygün: Kendisi sibobun tekidir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sen espri yaptıktan sonra(?) bu bir espriydi mi diyorsun? Gülme smileyi yetmiyorsa başka..
R. Madrid'i seviyor galeba. O kadar.![]()
Ne alaka?![]()
belki benle dalga geçion ona gülüosun aklı olan biri hangi konunun ne anlama gelceğini bilir mesela benim şaka yazdığım yerler var yazmadığım yer senle tartışmak istemiom işim var hala oyun oynamadım acaip canım oyun çekti![]()
Forcimbom şakanın dozunu kaçırmış ibob'un tepkisi haklı ama uzatmaya gerek yok. Ancak Aygün'e bunu yazarak iyice haksız duruma düştün. Aygün'de ibob'un verdiği tepkiyi verirse ne olacak? Tamam ibob sen git biraz fm oyna rahatla...
Oldu mu??????
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=134