Taktik çok ilgin.Köşelerdeki forvetleri AMR ile AML yapsan belki daha faydalı olabilir ama gene de sen daha iyi bilirsin.Sonuçta takımın oturmuş.
Taktik çok ilgin.Köşelerdeki forvetleri AMR ile AML yapsan belki daha faydalı olabilir ama gene de sen daha iyi bilirsin.Sonuçta takımın oturmuş.
icimin yaglari eridi ya banada o taraftarlar tahrik etti onalari hazirlik macina istanbula davet ettim kabul etmediler su yunanlilara sinir oldugum kadar kimseye olmuyorum
Beşiktaşlı Olmama Rağmen Bu Kariyeri Sevdim Devam Et Abi Arkandayız.
HELAL OLSUN SANA HEMŞO.TAKIMI OTURTMUSSUN .GİT GİDEBİLGİN YERE KADAR ŞAMPİYONLAR LİGİNİ KALDIR.ama sen bilirsin.tekrar tebrikler
================================================== ===
arkadaslar vede biri bana bu yeni kadro yamalari hakkinda biseyler derse sevirim\
devami ne zaman
cok iyisin yunus.devamını bekliyoruz.
yarın veya yarındanda yakın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yönetim ile yaklasık 3 saatlik toplantı yapan yunus emre trabzonsporla devam etmeye karar verdi.. yeni hedeflerinin şampiyonlar liginde ses getirmek oldugunu söyledi..
kulubumuz oyuncularından jefferson 8.75 mn karsılıgına Internacional takımına transferi kararlaştırılmıştır. oyuncunun gelecekkariyeri hakkında başarılar dileriz.
djokaj ankaraspor , jun prag takımından kiraları bittigi için trabzona döndü trabzonspor kulubu 2 oyuncuyuda talipleri cıkmayınca serbest bıratı öte yandan trabzonsporda gönderilecek vealınacaklar listesi bir hayli kalabalık..
TRABZONSPOR takımının transfer bütcesi acıklandı..
trabzonspor yönetimi yunus emre ye 16 mn civarında transfer bütcesi verdi yunus emre bu bütceyi yeterli gördügü söyleniyor..
RÖPÖRTAJ :muhabir : jeffersonu gönderdiginiz onun yeriine kaleci alacakmısınız?
ben: evet alıcagız ama bonservisi uygun bir kaleci alıp kar etmek istiyoruz. bu konuda kaleci için arayıslarımız devam ediyor.
muhabir : celalettini dün almanyada gördük ?
Ben : evt orda tatilini yapıyorama alman kuluple anlasırsa hayır diyemeyiz zaten gönderilecek listemizde
muhabir : hangii mevkiilere transfer yapcaksınız _
ben : tam şekillendirmedik
muhabir :yabancı oyuncu alacakmısın
ben işte bu dedigin kesin evet alıcagız hemde ünlü bi yabancı almak istiyoruz
Hadi transferlerini bekliyoruz.
artık transferlerini ş.lnin en korkulan rakibi olursun![]()
türk takımları oyunda şişirme şu anki takımlarımızın çeyrek finale bile çıkmaları mucizedir..
bu eleştiri sana değil baştan sona okudum kariyerini başarılar..
yunus bence kaleye Volkan Babacan ı almalısın.En iyi Turk kalecilerinden birisidir kendisi![]()
Hic yetenekli Regen kaleci yok mu? Volkan'dan baska önerebilecegim kaleci yok ama Ömer Catkic'a bir bak derim.
fevzi tuncay.ama her sezon degerleri ya güşüyo yada artıyo
Abi İyi Gidiyosun Umarım Daha Kaliteli Bi Kadro Kurarsın
Iyı gıdıyorsun ama keske Jeffersonu satmasaydın
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yunus Scouttan baksana
ochoa ????
ochoa ya bakıcam saolun arkadaşlar.. bu aksam gircem fm ye bugun cok mesguldum giremedim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2 gun evde olmucam super lig basladi ama acil gitmem gerekiyor gelince hemen ekliycem
bekliyoruz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gokhanı forvetın neresıne koydun
Başarılar bakalım. Beklicem
bekledik ama hayla haber yok
yunus ıyı bır kalecı ıstıyorsan Hearts'tan Craig Gordon gözün kapalı al pişman olmassın bana güven profilini görünce hak vericeksin..
kariyerime devam etmiyorum nedense savecleaner kullanmama ragmen 256 ramle oynadıgım için yavasladı oyun
konu kilitlensin![]()