Sayfa 5 / 367 İlkİlk ... 345671555105 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    34

buffon iyi kaleci bu hedefini gerçekleştirmesi için juveden kopmaması gerekir
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Buffon bu hayalini gerçekleştirebilecek güçte.O vazgeçmedikten sonra neden olmasın?

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Default İnter'in Messi rüyası

İnter Başkanı Massimo Moratti, samimi açıklamalar yaptı.

''Takımda görmeyi isteyeceğim birçok yıldız sayabilirim ama aralarından birini hepsinden çok isterim; Leo Messi. Bence Messi dünyada seyretmekten en çok keyif alınan oyuncu, ona karşı bir zaafım var. Barcelona kendisini satmaya yanaşmayacağı için Messi benim hayalim."

2006/07 Sezonu Serie A şampiyonu Inter'in Başkanı Massimo Moratti Arjantinli bir gazete Ole'ye yaptığı açıklamada takımda görmeyi en çok arzuladığı ismin Barcelona'nın genç Arjantinli yıldızı Lionel Messi olduğunu dile getirdi.

Takımda birçok Arjantinli bulunduğunu belirten Moratti "Javier Zanetti harika bir kaptan. Nicolas Andre Burdisso sadece mükemmel savunmacıların sahip olabildiği bir karaktere sahip. Esteban Cambiasso takım için her şeyi yapabilecek bir isim. Hernan Crespo muhteşem bir golcü. Santiago Solari ise sahaya her çıktığında elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan bir insan" dedi.

Babası Angelo Moratti de eski Inter başkanlarından olan Massimo Moratti tam bir Arjantinli hayranı. Başkan Moratti bu hayranlığını şöyle dile getiriyor; "Benim ilk idolüm Antonio Valentin Angelillo, 1957'de İtalya'ya geldiğinde 12 yaşımdaydım. Babam Omar Sivori'yi de almak istemişti ama o Juventus'la anlaştı. Arjantinli oyuncuları çok seviyorum çünkü teknik, karakter ve yaşam tarzı olarak bir İtalyanlara çok benziyorlar."

Ajansspor

Del Piero_10 Misafir

Hayatın rüya görmekle geçiyor zaten.

Rüyalar tersine çıkar...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Adı üstünde Rüya..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Rüyadan öteye gidemez zate..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

10 15 sene daha rüya görmeye devam ederler

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Herşeyi zaman gösterir . Bir bakarsınız bir büyük sakatlık olur.Messi'den istenen verim alınamaz.Bir bakmışsızın Messi İnter'e gelmiş. Onun için bu kadar kesin yorum yapmaya gerek yok.Ama şuan ki Messi'yi almaları bencede bir hayal.

Exclamation

Toninin Yerini asla doldurmaZ ! 20 milyon euro etmez.Onn yerine Juveden bojinovu alın pazzini war 1 kac tane qenc flan Super takım zaten Ziqice werilmz Yazık racingde buldu madeni durmadan yukselitio

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Default Chivu İnter'de

Bir dönem adı Real Madrid ile anılan Romalı savunma oyuncusu Cristian Chivu, Milano ekiplerinden Inter'le anlaştı.

Romanya Milli Takım forması da giyen 26 yaşındaki savunmacı, 13 milyon avro + Marco Andreolli karşılığında Inter'e transfer oldu. Chivu 2011 yılına kadar Inter forması giyecek.

Chivu, Roma'da düzenlediği basın toplantısında sonra Inter'e yeni tecrübeler edinmek için gittiğini söyledi. Romen oyuncu yaptığı açıklamada, "Roma'da çok güzel bir 4 yıl geçirdim.Ben burada parladım, büyüdüm ve buralara geldim. O nedenle Roma'nın, kalbimde her zaman özel bir yeri olacak. Inter'e gitmemin tek sebebi yeni bir tecrübe kazanmak" diye konuştu.

Romen oyuncu 2003 yılında 18 milyon avro karşılığında Ajax'tan Roma'ya transfer olmuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Hayatın rüya görmekle geçiyor zaten.
    Çok doğru

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Messiyi almaları için deli gibi para vermeleri lazım Hadi parayı verdiler diyelim Messinin İntere gideceğini zannetmiyorum
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İnter İtalya'da en sevdiğim takım.Messi bence de rüya ama keşke gelse

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Helal be Özgür.Ne yorumdu öyle..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Rüya olarak kalır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Açıkcası bu transfer mümkün değil.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

cinden futbolcumu cikar gerek yok böyle 3.sinif futbolculara

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    cinden futbolcumu cikar gerek yok böyle 3.sinif futbolculara
    zaten bunda bir tartışma yok iyi futbolcu çıkartamıyorlar bu doğru.ama adamlar forma satışlarını patlatıyorlar kadroya bile girmeden.zamanında arsenal de inamoto yu almıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Udinese'ye gitsin belki oynama şansı bulur

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Messi'ye gerek yok adamlarda forvet dolu takimin yarisi forvet ve hala forvet pesindeler nasil bir transfer politikasidir bu anlamak mümkün degil

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Roma Modesto’nun Peşinde

Roma’nın teknik direktörü Luciano Spalletti, Reggina’nın defans oyuncusu Francesco Modesto’ya ilgilendiklerini resmen açıkladı.

Christian Chivu’nun İnter’e gitmesinin ardından sol bek arayışına giren Roma, aradığı kanı Reggina’da buldu. Genç defans oyuncusu Marco Andreolli’yi de bu yaz kadrosuna katan başkent ekibinin patronu Spalletti, bu oyuncunun sezon boyunca yetersiz kalabileceğini düşünüp önceden önlem almak istiyor.
    Spalletti şu açıklamaları yaptı: “Anredolli takımımıza yeni katıldı. Genç ve yetenekli bir oyuncu fakat bu bölgeye bir transfer daha yapmayı düşünüyoruz. Modesto tam aradığımız karakterde bir oyuncu.”
    Her ne kadar iki takım da bu söylentileri yalanlasa da; İtalyan basını, Roma’nın 25 yaşındaki oyuncunun kulübüyle 2.5 milyon avro ve Honduraslı ortasaha Edgar Alvarez karşılığında anlaştığını iddia ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Chivu'nun yerini dolduramaz, ayrıca Roma'da stoper oynayacak adam kalmadı.(?)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Defansa ihtiyaçları vardı zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

interin transfer politikası hiç değişmicek..dünyada ne kadar futbolcu varsa hepsini istiyolar..işe yaracakmış,yaramayacakmıs kimin umrunda..amaçları hava atmakmı acaba?

Chivu gibi bir adamı sat sonra transfer peşinde koş...
    Büyük takımsın sen Roma daha iyi oyuncuları almaya çalış...

Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    amaçları hava atmakmı acaba?
    Abi bir ara güzel hava atıyolardı Seri A da maç kazanamayan takım diye... Her maç berabere...

Messi felan gelmez Inter e...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Ben bu oyuncuyu sağ bek diye biliyodum , belkide her iki kanatta da oynuyodur.

Chivunun yerini doldururmu bilemeyiz ama bir sol bek transferi gerekli Roma için.

Del Piero_10 Misafir

Ortalama bir futbolcu.

30. Default

Bence olur olur. Ama Inter abdestsiz takimdir, gelirse ayagi falan kirilir Messi'nin, olur birseyler, dopingli falan cikar.

Sayfa 5 / 367 İlkİlk ... 345671555105 ... SonSon

Mesaj Yetkileri