Anket Sonuçlarını Görüntüle: 4.Sezonda Neler Yaparız ?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Orta Seviyede İşler Başarırsın

4 11.43%
  • Hemen Elenirsin

2 5.71%
  • Ligde Şampiyon olursun

7 20.00%
  • Yine Avrupa kupasına katılma hakkı kazanırsın

14 40.00%
  • Küme Düşersin

8 22.86%
Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 194 sonuç

Konu: ŞahLandık Gidiyoruz.! ßekLesin ßizi Avrupa =>4.Sezon.!

ıste bekledıgımız teknık adam genc oyuncularla kosan press yapan 90 dk futbol zevki yuksek maclar ızlettıren bı takım ıstıyorduk ınsallah bu sene lıgde kalısın ve samsun psor olarak bu lıgde lokomotıf olmaya devam ederiz.

ayrıca samsunspor taraftarı olarak bugune kadar bu takıma buyuk hızmetler vermıs serkan aykutun bu takımda futbolu bırakması saglanamadıgı cın oncelıkle yonetımı sonra ıse eskı t.d TURGUT BAS ı sıddetle kınıyoruz ve yenı t.d muze bu zor yolda yurekten basarılar dılıyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kariyer artık tek takım olarak devam edecektir

Murat Özdemir istifa dilekçesini başkana sunmuş bulunmakdadır..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Evet arkadaşlar İstifa ettim...

Acaip sıkıldım ve aldığım tatsız sonuçlarda bunlara sebep oldu.Herkesten özür dilerim.

Daha sonra yine görüşmek üzere...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

peki kariyer nasıL devam edecek ?
    Samsunspordan istifa edip Samsunspora geçmekteki oLayı çözemedim hocam.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Murat Giresundan istifa etti Şimdi save dosyasını bana atıyor bende alınca oyuna kaldığı yerden devam edeceğim

Menajer ekle yapark yani

Oooo Turgut tek tabanca olacan yani Artık daha hızlı oynarsın sen oyunu..Buda demek oluyorki samsunspor eski günlerine daha çabuk kavuşacak

Ankete ilk oyu verdim. Bence Samsun tek tabanca ligde kalır (:

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ligde kalıyoruz Yeni transferlerimiz sezon öncesi haberlerimiz ve takımla ilgili gelişmeler en kısa zamanda sizlerle olacak..

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

yeni sezonda iLk 7 bekLiyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    .

Böyle bir takımla belki de yapabileceğinin en iyisini yapmışsın şimdilik abi.Yerinde transferlerle ilerideki sezonlarda başarılı olmanı umuyorum
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ve 2009-2010 Sezonu ;

Transferde İlk olarak kadromuzdaki Kodaman yabancıları yolladık..Bu oyuncular ; Davids,Filipescu,Solano,Micoud,Mbesuma,Tozo,Roman Tyce,Okoçha

Ardından kadromuzdaki gereksiz olan ve yaşlı oyuncuları yolladık..Bu oyuncular ;
    Sergen,Zafer Özgültekin,Şenol Karagöl,Ramazan Tunç,Emre Aşık,Sinan Demircioğlu,Erman Güraçar,Bülent Akın,Ali Tandoğan,Can Ulun,Erkan,Kenan Yelek

Suat Usta 275 Milyar karşılığında malatyasporda…Takımına hayırlı olsun..

Hayrettin Yerlikaya 4.5 Trilyon Karşılığında Trabzonsporda..!

Ercüment 10 milyara Kayseri Erciyes İle anlaştı

Birçok gerkesiz genç oyuncumuz ile paf takıma yeni gelen oyuncumuz ile yollarımızı ayırdık..

Ve Samsunspor İçin yılın takası ; Sercan Yıldırım-Caner Altın

Samsunspor’un golcü oyuncusu Caner geçen sene başından beri takımdan gitmek istiyordu ve muradına erdi ama buradan bana göre Samsunspor karlı çıktı..Yoğun pazarlıklardan sonra Sercan ve Caner sonraki satışdanda %50 pay almak şartıyla takas oldular..Her İki takımada hayırlı olsun..

Fenerbahçenin 3 oyuncusu Samsunsporda.!

Volkan Babacan Selçuk Şahin ve Mateus Bonservisleriyle Takımımıza dahil oldu..

Trabzonspor’un 2 genç oyuncusu Samsunsporda.!

Barış Memiş ve Cem Demir Bonservisleriyle Takımımıza dahil oldu..

Okan Koç , Mehmet Nas , Kirita , Andersonn , Ersel Çetinkaya bonservisleriyle birlikde Samsunsporda.. Fırat Kocaoğlu , Tolga Seyhan 400 milyara , İsmail Güldüren 350 milyara Samsunsporda..

Engin Sarıusta ve Hamit Yıldız gibi iki gurbetçi Samsunsporda..

Brezilya asıllı Atilla Samsunsporda..Kendisi defans oynuyor iyi bir yedek olabilir

Genç Yetenek Samsunsporda..Umarım beklediğim performansı verir (: 4 yıllık kontrat imzaladık ve bize maliyeti 2 trilyon..

TransferLerimiz bu kadar ile sınırlandı..Daha doğrusu iyi bir temizlik yaptık bizi izlemeye devam edin

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

bayağı temizLik oLmuş

ıste beklenen temizlik oldu ama taraftarlar olarak bi korkumuz var boyle yuksek malıyetteki genc oyuncular alman büyük bi risk hatırlarsın rafael ve marcielin samsuna geldigi paraları ve bunu bıze nelere maal oldgunu o yuzden ınsallah oynadıgın kumar tutar dıger transferlerden oldukca mutluyum hedefını yuksek tutmalısın bence bu sefer takımın ıyı genc

bu sene gonullerde tek takım görmek ıstıyoruz o da samsunspor

sakary Ali Misafir

takım yeniden kurulmuş uyum açısından zor olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Turgut kadronu adam etmişsin.Ama bence bunun için Hayrettin'e dua et O gelir kaynağın olmuş resmen.Bu arada merak ediyorum Giresun ne yaptı son sezonu ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Transferler idare eder yenis ezona yine küme düşmeme mücadelesi verirsin

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Aslında takım iyi oldu Hazırlık maçlarında iyi vir performans sergiledik

Murat Giresun 2.ligde kaldı Sezonu 8. tamamladı..

Deniz elimizdeki imkanlarla bu kadar oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Transferler'i beğendim Turgut abi.Önceki sezon iyi yırttın umarım bu sezon sıkıntı çekmezsin.Yeni sezonda başarılar dilerim

sakary Ali Misafir

devamını bekliyoruz

Bende sizden özendim samsunspor kariyeri açtım bir hafta önce

2. ligden birinci olarak çıktım ama çok ballı oyuncuular kiralıdım

Serdar özkan, ibrahim kaş, gökhan gönül, serkan çalık ve barış özbek yani takım 1.ligde oynayacak düzeydeydi

Şimdi de 1. ligde devam ediyorum.

Turgut kardeşim sanada başaılar bu sen orta sıralarda bitirirsin ligi

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Samsunspor Yattara ile Anlaştı..!

Trabzon ile kontratını uzatmayan Yattara uzun uğraşlardan sonra Samsunsporda..! Kendisi 23 numaralı formayı giyinecek..Hiçbir ücret ödenmeden takıma katılması ise ayrı bir gelişme

Türkcell Süper Lig İlk 4 Hafta ;

Yattara transferin güzel olmuş Hele şükür halkın istediği takımı kuruyorsun Bu arada ligede güzel balamışsın devamı böyle gelirse neden avrupa olmasın Coştur bakalım şirinleri alalım kupaları şampiyonsun samsunsporum..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Harika Maçta Harika Sonuç.!

Maçdan önce hiç bir iddamız yokdu..Ama yinede bir inancımız vardı..Rakibimizin Etkili oyuncularına özel önlem aldık..Alex,Kazım,Caner,Goitom..

Maça kötü başladık..Nitekım 20.dakikada skor 0-2 oldu..Tam dedikki bu maç 5 olur Yaser Sahneye çıkdı ve skoru 1-2 ye getirdi..Yaser Şov sürmeye devam etti ve 2-2 yi yakaladık..Ardından Yaser'in şutunda top Yasine çarptı ve öne geçtik..Fakat Yaser Durmadı ve 53.dakikada Skoru 4-2 ye getirdi..Fenerbahçe atak yapamıyordu Selçuk ile skor 5-2 oldu..O sırada Yaser'in 1 golü verilmedi..Sonra Fenerbahçe maçı tek kaleye çevirdi fakat bu onlara yetmedi maçtan 3 puan ile ayrıldık..Yattara'da ilk maçında 2 asist ile oynadı

Maçın Adamı Yaser Yıldız ; 3 Gol 1 Asist 1 de sayılmayan gol

sakary Ali Misafir

tebrikler abi süper başlamışsın ayrıca fb daha da güzel olmuş

Ooooo Fenerbahçeye nettin öyle Turgut.. valla beklemezdim senden hele samsunspordan Ama güzel olmuş dediğim gibi bu sene avrupa istiyoruz şehir olarak stadyumla ilgili gelişme varmı ? yanılmıyorsam stadyum en başta takımın dedğil çünkü büyütülmüyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Süper Lig 6,7,8,9,10.Hafta ve Puan durumu ;

6.Hafta Galatasaray adeta elimizden kaçtı ilk defa büyük bir takım ile berabere kaldığım için üzüldüm.!

7.Hafta Hiç beklemiyorduk kendi sahamızda kazanırı dedik ama olmadı fakat oyu güzeldi..

8. ve 9. Hafta Manisa maçındaki skoru kimse beklemiyordu ama kötü oynadık yenildik..Beşiktaş maçı ise diğer 2 derbiden sonra bize ders oldu..

10.Hafta Artık ya çökecekdik yada çıkacakdık ve Öyle bir takım geldiki karşımıza hem kendi sahamızda hemde düşme potasında son sırada yer alan Malatyaspor..Taraftarlarımzı bu maça çok önem verdi Senelerin intikamını almamamız gerekiyordu.!! Ve bu intikam tam 7 gollle yerine geldi....!!!!

oooo bi ara iyi düşüş yaşamışsın 2 haftada 6 gol yemişsin fakat intikam maçımızda 7 tane atarak resetlemişsin herşeyi Ligdeki yerinde güzel ne aşşağalara düş neden gözünü yukarlara dik 3.lük ve 4.lük için bastır samsunsporum..

Turgut Abi son haftalarda şansız puan kayıpları yaşasanda sana güveniyoruz.Anketede yanlış tıkladım.Orası Avrupaya gitmeye hak kazanırsın olucaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Turgut abi başarılar..Bu takımı Avrupa Kupaları'nda görmek istiyoruz

Fırtına esmeye devam ediyormu Turqut nedir acaba son durum

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri