Bende neden Lig cup oLarak göründüğünü anLayamadım.![]()
Bende neden Lig cup oLarak göründüğünü anLayamadım.![]()
durmak yok kariyere devamm son sürat tekipteyizzz![]()
Devamını bekliyoruz...Takipçinim
Samba her yeri ile atıyor. Adam bi giriyor ceza sahasına herkesi dağıtıyor.
Birkaç haftadan bir şey olmaz. Robbie Keane'e güveniyorum.
UEFA'da oynayabilriz.
Carling Cup'ta oynuyoruz.
FA Cup'ta da şansımıza yenildik. 64 takım arasından ManU nasıl çekilir hâlâ aklım almıyor.Ayrıca ManU maçının istatistiklerine bakarsan üstün oynadığımızı görürsün.
İlk sezondan bütün kupaları almayayım hem. Zevki kalmaz.
Maçlar akşama geliyor. Sabredin. Sabrın sonu selamettir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BPL 25. Hafta Puan Durumu:
BPL 26. Hafta
Maç Öncesi... Soyunma Odası:
A.G.: Robbie!... Yanıma gel....
Keane: Buyur hocam!
A.G.: Dimitar'ın yokluğunda sana şans vereceğim. Sana güveniyorum.
Keane: E...
A.G.: Ne demek e...?
Keane: Sadece bunu söylemek için mi yanına çağırdın?
A.G.: Ne demek lan o? Zaten aylardır yedek kulübesinde otura otura büyüttün... Hadi sahaya çıkalım, yağlarımızı eritelim...
Maç Sonu... Soyunma Odası:
King: Ühhü ühhü... Ne yaptım ben ya...
A.G.: Sana da Wudgeyt'e dediğimi diyeceğim ama Samba da tek başına oynayamaz ki... Zaten öyle oynuyor ama... Olsun, en azından shada belli bir alan ve hacim kaplıyorsunuz...
Maç Sonu... Soyunma Odası:
A.G.: Samba bir,iki, üç tamaaam... Dörde de yuh derim amaaan...
Oğlum ne yaptın??? Kafayla, Toynakla, Kuyrukla her şeyinle gol attın... Helal olsun ne diyeyim. Seni tutana aşk olsun...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sırada Chelsea ile oynayacağımız Carling Cup finali var...
Yorumlarınızı bekliyorum...
İyi geceler...
Last edited by poggerpohl : 14.Ağustos.2008 at 00:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tebrikler iyi gidosun
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
senı Amr ye ihtiyacın var bence bently al bide sambayı kornerlerde yakın direkde dura ayarla sonra kornerlerde ıse yakın direk e yap cogu macda bos gecmez suan blackburn deyım samba 19 mac da 14 gol attı santa cruz 19 da 15![]()
flash flash flash ---Atakan gezer 'in samba yı FMM ile modifiye ettiği ve bitiriciliğini 20 yaptığı anlaşıldı ayrıca alınan bilgiye göre boyunu 225 cm , hızını 20 hızlanmasını da 20 yapptığı söylentiler arasında.!!
YHA-----
SON DAKİKA
Samba artık insan statüsünde sayılacak .!!!!![]()
Football is simple,but Football Manager is not
samba abartmış biraz galiba4 gol ne biçim bişey yaw insanın yuh diyesi geliyor
insan değil zaten o katır katırçüşş yha 4 gol yuh artık yani ne desem bilemiyorum
![]()
Abi harbi diyorum şu oyunda 3 hayvan sayın deseler Samba birinci
E yok artık
Sambamız bir tanedir.Ormanların Kraldır o.Samba bende 38 maçta 21 gol attı darren bent18
Yorum sizin
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
virüs ismi sistem dosyalarında samba bulundu dll dosya hatası![]()
bu kariyer çok ağır gelmiş sana![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Eveet.... Bilgisayarıma format attıktan sonra kariyere devam ediyorum...
Ama biraz ilerledim. Kaldığım yere gelene kadar diyalog yazmayacağım. Sadece ss koyacağım...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BPL 27. Hafta
Sunderland 1-2 Tottenham
UEFA Çeyrek Final 1. Maç
Toulouse 0-2 Tottenham
Bale 4 ay sakat!
Kuszczak Tottenham'da!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pazar günü tatile gideceğiz. 15 gün olmayacağım. O sırada siz yorum yaparsınız.
Ama belki yarın birkaç maç ekleyebilirim. Diyaloglarla birlikte
Bizi izlemeye devam edin...
Kariyerinde başarılar.Bende Tottenham ile kariyerime yeni başladım.Takipçin olacağım.Uefa'da muhtemel Att.Madrid gelir karşına.Tolouse'yi geçeceğini düşünüyorum.Att. Madrid'i de geçersin.Yarı finalde bakalım karşına kim gelecek şimdiden başarılar.4 ay sakatlanması kötü olmuş Bale'nin.Bu arada Samba coşmuş
.Bende pek gol atamıyor daha doğrusu hiç gol atamadı ama Berbatov dolduruyor yerini.Kariyerinde tekrar başarılar.
BPL 33. Hafta
Tottenham 1-0 Middlesbrough
Barnetta Sakatlandı...
Yenilmez Tottenham, Tarihe Geçti...
UEFA Çeyrek Final 2. Maç
Tottenham 1-1 Toulouse
Yarı Finalde rakip Atlético Madrid!
UEFA'da 3 İspanyol'un arasında kaldık. Hedef, bu 3 İspanyol arasından sıyrılıp, kupaya uzanmak...
NOT: Maalesef diyalog yazamadım... Vaktim yok... Yarın sabah yola çıkıyoruz. 30'una kadar İstanbul'da olmayacağım. Dönünce kaldığım yerden devam edeceğim.
Yorumlarınızı esirgemeyin...
önceki gibi konusma koymaya devam et kuru kuruya ss ile ii olmuyor![]()
öncelikle transferlerin çok güzel özellikle arshavin konusunda çok isabetli bir karar almışsın..
ben şahsen hangi takımı alsam arshavini transfer ederim![]()
ligde de çok iyi gidiyorsun başarılar... inş. iyi bir sonuçla bitirirsin sezonu...
walla uzun zmandır böle güldüğüm bi kariyer hatırlamıorm samba süper olmus uefayıda alacagını düşünüorum basarılar..
samba benim açtığım oyunda bu kadar özellikli değil, heralde veri tabanlarımız farklı
başarılar 31 çabuk gelse bari![]()
Ve Sir tatilden döndü...
Elimdeki birikmiş ss'ler var. Onları diyalogsuz yazacağım. Ama ondan sonra diyaloglu, söz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BPL 34. Hafta
Wigan 0-0 Tottenham
BPL 35. Hafta
Tottenham 4-0 Everton
BPL 35. Hafta Puan Durumu:
UEFA Kupası Yarı Final 1. Maç
Atletico Madrid 1-2 Tottenham
BPL 36. Hafta
Man Utd 4-2 Tottenham
UEFA Kupası Yarı Final 2. Maç
Tottenham 3-2 Atletico Madrid
Finalde rakip Sevilla
BPL 37. Hafta
Tottenham 3-1 Arsenal
BPL 38. Hafta
Fulham 3-2 Tottenham
Ve... Barclays Premier League sona erdi...
BPL İstatistikler:
UEFA Kupası Final
Tottenham 2-0 Sevilla
Robbie Yolcu!
Şampiyonlar Ligi Valencia'nın...
Tottenham'dan EURO2008'e 7 kişi katılıyor...
BPL'den Avrupa kupalarına katılacaklar belli oldu:
Var mı Berbatov gibisi...
Avrupa Kulüp Sıralamaları açıklandı:
Stadyum genişletiliyor...
BPL Sezon Özetleri:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kusura bakmayın diyalog yazamadım. Tam 40 ss ekledim. Hepsine bir şeyler yazmaya kalksam bütün günümü alırdı.
Yeni sezon hazırlıkları, yeni transferler ile tekrar birlike olacağız...
Yorumlarınızı esirgemeyin...
Birkaç yorumdan sonra kariyere kaldığım yerden devam edeceğim.
tebrikler arkadasım berbatov süper olmuş..