eralp kaleciliği seko'ya ver, topla ayağı fazla temas etmesinterlik de giyse olur
![]()
eralp kaleciliği seko'ya ver, topla ayağı fazla temas etmesinterlik de giyse olur
![]()
seko bende 1 krampon 2-3 halısaha varda gel gör ki 45 numara giycek bi psikopat yok evde![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Karambol Golcüleri ;
Ben
Oğuz Kağan Abi
Eren Abi
Mehmet Abi
Serhat Abi
Ofsaytçı Gençlik:
Alican
Serkan
Anıl
Cengiz Abi
Batuhan Abi
Nasıl olmuş ?![]()
Seko'nun ayakkabılarının içinde kedi yatıyo![]()
yahu yazın olsaydı bu halı saha organizsayonu, gol nedir öğretirdim size doya doya, sıkılmadan![]()
Yalnız serkan seni listeye yazdık geleceksin o kadar![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Roma'da ne Cassano ne Montella kaldı. Bence kadrolar böyle iyi![]()
Ayrıca ben bizim takımın taktiğini veriyorum şimdiden![]()
GK
DC
DM
MC
AMC
ST
Taktiği anlatmaya gerek yoktur herhalde![]()
6 Kişi ettik böyle taktik olmaz![]()
O zaman AMC'yi çıkartırız.Ben forvette fiziğimle ve yüksek top tekniğimle top tutarım o zaman zarfındada geriden destek gelir çoğalırız ilerde...![]()
serhat sen kaleciysen rakibin olmak istiyorum lütfen![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
ALican ın takımını seçin beyLer, çok iddiaLı.Bayağı goL atacaktır![]()
Last edited by Addolorato : 19.Şubat.2009 at 21:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Abanmak yasak![]()
Selamlar birkaçgündür giremedim. Ben Buluşmaya Kesin gelicem ama nası gelicem orası muammaAlican bugün mutlaka görüşelim. Birde buluşmaya gelecek abilerim , arkadaşlarım profilimden msnyi ekliyebilirlermi
![]()
Anıl nerede oturuyorsun? Birde fazla forması olan var mı? Mümkünse mediumBen kaleci olurum diye Samsun'dan sadece kaleci formamı getirmiştim.
![]()
Gaziosmanpaşa'da oturuyorum. Alican beraber gidelim gerekirse ben oraya gelirim. Abi Kaleci formanı getirirmisin benim içinBirde benim eldivenim patlamıştı bu hafta içi iyice açıldı kullanılamaz halde eldiven bulmaya çalışıyorum
![]()
Abi Patlıyan 8'di ama 9'da olur sanırım. Maşallah bir elim var..
Birde bende Raul'un forması var ama eski biraz, Frankfurt var oda eski, GS 10 var eski..![]()
Anadolu yakasından gidecekler le buluşalım beraber gidelim ben bulamam o sahayıBatuhan yardım eet
![]()
Serhat abi raul formasını getirebilirim istersen eski ama hala sağlam. Tekamı İekamı neyse o reklamlı.
Alican ve Eren abi gelince msn den yazarmısınız, ben akşam 6 gibi gideirm giremem bidaha konuşalım.
Last edited by ShevAnil : 20.Şubat.2009 at 16:53
Ben sana kar eldiveni getirebilirim Anıl. Zira bende kaleci oldugumdan 9 Numara Nike eldivenleri ben kullanacağım Forma isteyenlerede seçeneklerimiz şunlar ;
Juventus
Sporting Lisbon
Chelsea
Tottenham
Beşiktaş
Hepsi orjinaldir Juve ve Lisbon Medium Chelsea Tottenham Beşiktaş XL.
Son durum nedir arkadaşlar?
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Kaleci eldivenini ben temin ederim size, bende var 1 tane 10 numarabenim el biraz büyük
![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT