Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 194 sonuç

Konu: Fm11' de PatLama BekLediğiniz FutboLcuLar ?

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Teofilo ,Honda ,Sami Khedira ,Javi Hernandez ,Onur Kıvrak ,Volkan Şen ,Ivan Ergic ,Ozan İpek ..

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

okan alkan))

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben açıkcası Necip'de patlama beklentisi içindeyim fakat araştırmacılar yine cimri davranacaklardır.
    Necip'i daha ne yapsın araştırmacılar.Necip'in özelliklerini 20 yapamazlar ya -9 palı yani avrupada rahat oynar gelişirse.Mesela bendeki profili bu hatta daha iyiydi bjk deyken ama man cityde 2 ve 3 ay sakatlıklar geçirdi.Ondan düşmüş fiziksel özellikleri biraz...

4. Default

Jermaine Beckford'da bi çıkış bekliyorum .

Stoch,Sami Khedira,Mesut Özil,Müller. Bu oyunculardan patlama bekliyorum.

Onur Kıvrak, Khouma Babacar, Miroslav Stoch, Neymar, Mesut Özil, Eden Hazard

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Okan Alkan,Stoch,Onur,Müller

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

C.Ronaldo ama sadece Frikik ve Uzun Şut 'unda gelişme olacagını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Maşşallah gören de Stoch'u dünya yıldızı falan sanar ? Arkadaşım sen kaç yaşındasın ? O PA ona çok fazla, biraz tarafsız yorum yapın. Gözünüz kararmış sizin...
    Kaç olması gerekiyor sence ? Chelsea scoutlarının beğendiği Hollanda şampiyonu Twente'nin en önemli yıldızlarından Stoch'un...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Stoch un Pa sı 140 - 150 arası olabilir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    tabi doğru(!) dia'nın 160, holoskonun 158, caner erkin'in 152, andre santosun ve troisi'nin 150 PA'sı olan oyunda stoch'a 140-150 pa. evet doğru(!)

ayrıyetten gökhan gönülün profilinde değişiklik şart. zıplama, kafa(bunlar az miktarda), ilk dokunuş, soğukkanlılık, karar verme, pozisyon alma değerleri artabilir. kaldı ki gökhan kendini orta açma, pas, ilk dokunuş konusunda geliştirmeye açık bunlar da potansiyelini iyi yönde etkileyebilir. kaldı ki bunları da geliştirirse maicon olur zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    FM 2010'da çılgın atan Holosko reelde neredeyse bedelsiz yollanacaktı. Stoch'a 140 PA. Futbol enteresan. Futbol altyapısını 3 yıl İngiltere'de almış bir oyuncu bahsettiğin oyuncu.

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    FM 2010'da çılgın atan Holosko reelde neredeyse bedelsiz yollanacaktı. Stoch'a 140 PA. Futbol enteresan. Futbol altyapısını 3 yıl İngiltere'de almış bir oyuncu bahsettiğin oyuncu.
    kardeş bu sinir nedir ya stoch için adama fenerliler aşık olmuş o zaman bizim quaresmaya tapmamız lazım tamam geçen sezon iii bi sezon geçirmiş olabilir ama stoch bug derecede olacak seviyeye gelmedi henüz kabul edelim dia'da andre santos'da,holosko'da en az stoch kadar yetenekliki zaten fm de iii bir hocaya düştüğünde ve düzenli forma şansı verildiğinde kendini gösteriyor bende wolves'a ordanda 24 m euroya manu'ya gitmiştiki fm 11 de biraz daha gelişir hem pa'sı hem ca'sı ayrıca bu ca,pa olayına bu kadar takmayalım bence arkadaşlar editörü ben her yıl en fazla 1 kere 2 kere açarım önemli olan takım ruhu ca'sı 100 den kurulu takımla bile sabırla önemli işler yapılabilir gerçektede bu böyle değilmidir...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kardeş stoch un pa sını Arda'dan cok yapacak bir mantık bulamıyorum Quaresma ' nın da daha yetenekli daha potansiyelli oyuncu oldugu belli

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

stoch için 155 potansiyel şimdilik ideal performansına göre ilerde artabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Kaç olması gerekiyor sence ? Chelsea scoutlarının beğendiği Hollanda şampiyonu Twente'nin en önemli yıldızlarından Stoch'un...
    Bunu yapma Memo işte. Stoch'un çok önemli bir yıldız olacağını düşünseydi Chelsea (yani 170 CA'ya ulaşabilecek seviyede bir yıldız) sence yollar mıydı 5.5 Milyon €'ya? Stoch iyi bir futbolcu. Hatta ben stilini felan çok beğeniyorum ama gerçekler bunlar. Stoch'un top sürmesinden başka artı özelliği nedir? Uzun şut atmaz, oyun kurmaz, duran top kullanamaz... Bir oyuncu 170 PA alacaksa bu özelliklerininde standartların üzerinde olması gerekli...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Bunu yapma Memo işte. Stoch'un çok önemli bir yıldız olacağını düşünseydi Chelsea (yani 170 CA'ya ulaşabilecek seviyede bir yıldız) sence yollar mıydı 5.5 Milyon €'ya? Stoch iyi bir futbolcu. Hatta ben stilini felan çok beğeniyorum ama gerçekler bunlar. Stoch'un top sürmesinden başka artı özelliği nedir? Uzun şut atmaz, oyun kurmaz, duran top kullanamaz... Bir oyuncu 170 PA alacaksa bu özelliklerininde standartların üzerinde olması gerekli...
    Young Boys'a golü zaten 6 pastan atmıştı. PAOK maçındaki ceza sahası dışından ve kalecinin çatal çıkardığı topuda Stoch vurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam beyler Stoch 160 PA olsun siz de mutlu olun. Stoch bence de çok iyi bir oyuncu ama üst düzey bir oyuncu değil. Çoğu dediğinize katılıyorum ama abartmamak gerekir bazı şeyleri...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Young Boys'a golü zaten 6 pastan atmıştı. PAOK maçındaki ceza sahası dışından ve kalecinin çatal çıkardığı topuda Stoch vurdu.
    Tamam ikna oldum(!) 170 PA olsun.

Diğer söylediklerime verecek cevap bulamamışsın galiba.. Kaldı ki 1-2 kaleyi bulan uzak şut bu özelliği etkilemez. Standartın üzerinde olduğunuda kanıtlamaz...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Öncelikle belirtmem gereken bir iki şey var. Oyuncuların bu sene ne yaptığı - yapacağı CA-PA larını etkilemiyor,keza bir önceki sezon hangi ülkede oynadıysa o oyuncuyu bu ülkenin scoutları araştırıyor.

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    stoch için 155 potansiyel şimdilik ideal performansına göre ilerde artabilir
    155 CA daki mevcut AML lerle karşılaştırınca Stoch'un potansiyeli onlardan daha iyi durumda olmak için yeterli bence.157-158 PA ideal görünüyor.

Onur Recep Kıvrak geçen senenin en başarılı kalecilerinden biriydi bence, keza bu sene de Türk Milli Takımının önemli kalecilerinden olacak.Volkan'ın CA'sından 5-6 puan daha fazla PA'ya sahip olacaktır diye düşünüyorum.

Onur'un yanında Colman da geçen sene çok başarılı bir sezon geçirdi, keza Egemen Korkmaz da öyle.Onlarda da artış olacaktır diye düşünüyorum.

Galatasaray'da geçen senede beklentilerin üstüne çıkan oyuncular pek yok, ama Sabri'nin CA sı çok düşük, bu adamın Türk Milli Takımı 2. sağ beki olduğunu düşünürsek en az 140 CA'sı olmalı bence.

Quaresma'da bariz bir düşüş olacaktır,bu seneki performanslar eğer göz önüne alınmıyorsa CA'sında 2-3 puanlık bir düşüş olacağı bariz.

Dünya Kupası'ndan yola çıkarak Pedro'da, van der Wiel'de, Sneijder'de, Müller'de, Mesut'ta, Vittek'te bir artış olacaktır diye düşünüyorum.Patlama denilebilir mi, orasını bilemem

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Tamam ikna oldum(!) 170 PA olsun.

Diğer söylediklerime verecek cevap bulamamışsın galiba.. Kaldı ki 1-2 kaleyi bulan uzak şut bu özelliği etkilemez. Standartın üzerinde olduğunuda kanıtlamaz...
    Bana göre bir kanat oyuncusunun oyun kurmasına gerek yok. Duran top yeteneğine çokta gerek yok. Nasıl olsa Alex kullanıyor duran topları. Alex olmasa Andre Santos kullanıyor. 170 PA diyende yok kendi kafandan uyduruyonda en az 160 lazım. Tello'nun PA'sı falan kaç bilmiyorum ama hep ilk sezon Tottenham'a gidiyor yüksek olmalı. Reelde beleşe Eskişehir'e gidiyor. Bunları göz önüne almadan konuşuyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stoch'un PA'sı maksimum 150-155 olur. Minimum 160 demek abartıdan öte değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bana göre bir kanat oyuncusunun oyun kurmasına gerek yok. Duran top yeteneğine çokta gerek yok. Nasıl olsa Alex kullanıyor duran topları. Alex olmasa Andre Santos kullanıyor. 170 PA diyende yok kendi kafandan uyduruyonda en az 160 lazım. Tello'nun PA'sı falan kaç bilmiyorum ama hep ilk sezon Tottenham'a gidiyor yüksek olmalı. Reelde beleşe Eskişehir'e gidiyor. Bunları göz önüne almadan konuşuyorsun.
    Bunun açıklamasını Ömer abi yapmıştı. Tello'nun Tottenham'a gitmesinin sebebi Tello'nun ML mevkiisinin 20 olması ve Tottenham'ın 4-4-2 Klasik taktiğini kullanması. Asıl sen bazı şeyleri göz önünde bulundurmadan konuşuyorsun. 170 PA diyen yok diyorsun 160 PA minimum olmalı diyorsun???
    I'm back...

mesut necip pedro müller kheidra di maria rooney milito

Nesil
    2003

Sutlari gayet iyi bence.

Dripling ise aksine pek harika degil. Cevik ve cabuk oyuncu.

Neyse, oyun cikinca gorulur nasil degerlendirilmis oldugunu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Muhtemelen Stoch'un teknik özelliklerinden Dribling, Crossing, Technique ve Passing yüksek olur, yani yeteri kadar. Geri kalanları vasatı aşamaz. Belki bir de First Touch.

CA-PA olayına gelirsek. 160 CA olan bir adamın özellikleri müthiş de olabiliyor, vasat da. Ama şunu söyleyebilirimki Lennon'un CA'sı 150 vari birşeyse, Stoch'un CA'sı çok da yüksek olmayacaktır. Ha zaten PA-CA olayı oyuncunun attributes'üne göre çok karışık bir hale geliyor, hiçbirimiz tahmin edemeyiz bunu.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Sutlari gayet iyi bence.

bence de dribblingleri ahım şahım değil, hızını kullanamadığı durumlarda falan zorlanıyor adam geçme konusunda.

şutları, pasları, yaratıcılığı ise gayet yeterli. bence stoch önemli bir yıldız adayı, ama pa sı ne kadar olur/olmalı bilemem.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Sutlari gayet iyi bence.

Şefim şutları sert. Ama uzun şutlarının pek iyi olduğunu düşünmüyorum ben. Top sürmesi konusunda Hızının ve dengesinin ona büyük katkısı var. Bu yüzden ben top sürmesinin iyi olduğunu düşünüyorum. Genel anlamda yani...
    I'm back...

andre santosun bahsettiği ganso

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Portodaki Falcoa ve

Theofilo.

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri