Teofilo ,Honda ,Sami Khedira ,Javi Hernandez ,Onur Kıvrak ,Volkan Şen ,Ivan Ergic ,Ozan İpek ..
Teofilo ,Honda ,Sami Khedira ,Javi Hernandez ,Onur Kıvrak ,Volkan Şen ,Ivan Ergic ,Ozan İpek ..
okan alkan))
Necip'i daha ne yapsın araştırmacılar.Necip'in özelliklerini 20 yapamazlar ya -9 palı yani avrupada rahat oynar gelişirse.Mesela bendeki profili bu hatta daha iyiydi bjk deyken ama man cityde 2 ve 3 ay sakatlıklar geçirdi.Ondan düşmüş fiziksel özellikleri biraz...Ben açıkcası Necip'de patlama beklentisi içindeyim fakat araştırmacılar yine cimri davranacaklardır.
![]()
Jermaine Beckford'da bi çıkış bekliyorum .
Stoch,Sami Khedira,Mesut Özil,Müller. Bu oyunculardan patlama bekliyorum.![]()
Onur Kıvrak, Khouma Babacar, Miroslav Stoch, Neymar, Mesut Özil, Eden Hazard
Okan Alkan,Stoch,Onur,Müller
C.Ronaldo ama sadece Frikik ve Uzun Şut 'unda gelişme olacagını düşünüyorum.
Stoch un Pa sı 140 - 150 arası olabilir
tabi doğru(!) dia'nın 160, holoskonun 158, caner erkin'in 152, andre santosun ve troisi'nin 150 PA'sı olan oyunda stoch'a 140-150 pa. evet doğru(!)
ayrıyetten gökhan gönülün profilinde değişiklik şart. zıplama, kafa(bunlar az miktarda), ilk dokunuş, soğukkanlılık, karar verme, pozisyon alma değerleri artabilir. kaldı ki gökhan kendini orta açma, pas, ilk dokunuş konusunda geliştirmeye açık bunlar da potansiyelini iyi yönde etkileyebilir. kaldı ki bunları da geliştirirse maicon olur zaten.
kardeş bu sinir nedir ya stoch içinadama fenerliler aşık olmuş o zaman bizim quaresmaya tapmamız lazım tamam geçen sezon iii bi sezon geçirmiş olabilir ama stoch bug derecede olacak seviyeye gelmedi henüz kabul edelim dia'da andre santos'da,holosko'da en az stoch kadar yetenekliki zaten fm de iii bir hocaya düştüğünde ve düzenli forma şansı verildiğinde kendini gösteriyor bende wolves'a ordanda 24 m euroya manu'ya gitmiştiki fm 11 de biraz daha gelişir hem pa'sı hem ca'sı ayrıca bu ca,pa olayına bu kadar takmayalım bence arkadaşlar editörü ben her yıl en fazla 1 kere 2 kere açarım önemli olan takım ruhu ca'sı 100 den kurulu takımla bile sabırla önemli işler yapılabilir gerçektede bu böyle değilmidir...
Kardeş stoch un pa sını Arda'dan cok yapacak bir mantık bulamıyorum Quaresma ' nın da daha yetenekli daha potansiyelli oyuncu oldugu belli
stoch için 155 potansiyel şimdilik ideal performansına göre ilerde artabilir
Bunu yapma Memo işte. Stoch'un çok önemli bir yıldız olacağını düşünseydi Chelsea (yani 170 CA'ya ulaşabilecek seviyede bir yıldız) sence yollar mıydı 5.5 Milyon €'ya? Stoch iyi bir futbolcu. Hatta ben stilini felan çok beğeniyorum ama gerçekler bunlar. Stoch'un top sürmesinden başka artı özelliği nedir? Uzun şut atmaz, oyun kurmaz, duran top kullanamaz... Bir oyuncu 170 PA alacaksa bu özelliklerininde standartların üzerinde olması gerekli...
I'm back...
Tamam beyler Stoch 160 PA olsun siz de mutlu olun. Stoch bence de çok iyi bir oyuncu ama üst düzey bir oyuncu değil. Çoğu dediğinize katılıyorum ama abartmamak gerekir bazı şeyleri...
Öncelikle belirtmem gereken bir iki şey var. Oyuncuların bu sene ne yaptığı - yapacağı CA-PA larını etkilemiyor,keza bir önceki sezon hangi ülkede oynadıysa o oyuncuyu bu ülkenin scoutları araştırıyor.
155 CA daki mevcut AML lerle karşılaştırınca Stoch'un potansiyeli onlardan daha iyi durumda olmak için yeterli bence.157-158 PA ideal görünüyor.
Onur Recep Kıvrak geçen senenin en başarılı kalecilerinden biriydi bence, keza bu sene de Türk Milli Takımının önemli kalecilerinden olacak.Volkan'ın CA'sından 5-6 puan daha fazla PA'ya sahip olacaktır diye düşünüyorum.
Onur'un yanında Colman da geçen sene çok başarılı bir sezon geçirdi, keza Egemen Korkmaz da öyle.Onlarda da artış olacaktır diye düşünüyorum.
Galatasaray'da geçen senede beklentilerin üstüne çıkan oyuncular pek yok, ama Sabri'nin CA sı çok düşük, bu adamın Türk Milli Takımı 2. sağ beki olduğunu düşünürsek en az 140 CA'sı olmalı bence.
Quaresma'da bariz bir düşüş olacaktır,bu seneki performanslar eğer göz önüne alınmıyorsa CA'sında 2-3 puanlık bir düşüş olacağı bariz.
Dünya Kupası'ndan yola çıkarak Pedro'da, van der Wiel'de, Sneijder'de, Müller'de, Mesut'ta, Vittek'te bir artış olacaktır diye düşünüyorum.Patlama denilebilir mi, orasını bilemem![]()
Bana göre bir kanat oyuncusunun oyun kurmasına gerek yok. Duran top yeteneğine çokta gerek yok. Nasıl olsa Alex kullanıyor duran topları. Alex olmasa Andre Santos kullanıyor. 170 PA diyende yok kendi kafandan uyduruyonda en az 160 lazım. Tello'nun PA'sı falan kaç bilmiyorum ama hep ilk sezon Tottenham'a gidiyor yüksek olmalı. Reelde beleşe Eskişehir'e gidiyor. Bunları göz önüne almadan konuşuyorsun.![]()
![]()
Stoch'un PA'sı maksimum 150-155 olur. Minimum 160 demek abartıdan öte değildir.
Bunun açıklamasını Ömer abi yapmıştı. Tello'nun Tottenham'a gitmesinin sebebi Tello'nun ML mevkiisinin 20 olması ve Tottenham'ın 4-4-2 Klasik taktiğini kullanması.Asıl sen bazı şeyleri göz önünde bulundurmadan konuşuyorsun. 170 PA diyen yok diyorsun 160 PA minimum olmalı diyorsun???
I'm back...
mesut necip pedro müller kheidra di maria rooney milito
Muhtemelen Stoch'un teknik özelliklerinden Dribling, Crossing, Technique ve Passing yüksek olur, yani yeteri kadar. Geri kalanları vasatı aşamaz. Belki bir de First Touch.
CA-PA olayına gelirsek. 160 CA olan bir adamın özellikleri müthiş de olabiliyor, vasat da. Ama şunu söyleyebilirimki Lennon'un CA'sı 150 vari birşeyse, Stoch'un CA'sı çok da yüksek olmayacaktır. Ha zaten PA-CA olayı oyuncunun attributes'üne göre çok karışık bir hale geliyor, hiçbirimiz tahmin edemeyiz bunu.
andre santosun bahsettiği ganso
Portodaki Falcoa ve
Theofilo.