Fm serilerinde ilk defa başıma geldi, yağmur yüzünden altay maçım ertelendi, saha yağmur yüzünden mahvolmuş
![]()
Fm serilerinde ilk defa başıma geldi, yağmur yüzünden altay maçım ertelendi, saha yağmur yüzünden mahvolmuş
![]()
Önce Penaltı yaptırdığı için sarı gördü. Sonra ne oldu da atıldı anlamadım![]()
itirazdan dolayı atılmış sanırım![]()
Yok böyle bir isim
Quaresma'ya önlem olarak Lucas Neill sağ açık(MR) oynaması buna karşılık galatasaray'ı deplasmanda 4-1 yenmem.
antalyaspor'un kendi sahasında galatasaray'ı 5-0 yenmesi necati'nin 4 gol atması.
Takımda bulunması bile yetmiş demekkifazla forma şansı verdiklerini zannetmem
![]()
Yok artık Forlan10.0 da ilk defa gördüm
http://img221.imageshack.us/i/dasdb.jpg/]![]()
Şarap gibi oyunu hakikaten, yıllandıkça kalitesi, değeri arttı.![]()
Sabri aynı maç içinde gol ve asist yaptı desem yeterince ilginç olur mu![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Enteresan
Uploaded with ImageShack.us
Harry Kewell 6 ay sonra Atletico Madride gitti, 3-4 maç falan oynamıştı Gs'de, 6.80 ortalamasıyla 2 golü falan vardı.
Mustafa Sarp, Barış avrupada hatrı sayılır klüplere gidiyor.Geçen serideki gibi aynı şimdi alsam GS'yi daha ilk senemde 48 ay taksitle rahat bir şekilde Dünya karması yaparım.Hatta maaş bütçemide geçmez.Sat 10 milyona Serveti al 6 Milyona Ömer Toprağı.
engin baytar 13. saniyede kırmızı kart gördü, caps almak istiyorum ama 1. dakika yazıyor maç ayrıntılarında, başka nereden alabilirim![]()
oynadığım oyunda, bank asya da görülmemiş skorlig 17.si akhisar, güçlü rakibi rizeye deplasmanda 9 çekti!
oha diyorum başka bişi demiyorum
9 çekecek zamanı lig düşerken mi buldular abi bu ne rahatlık
![]()
Rizeliler iddaa yapmışlardır![]()
Gaziantepspor Dellendi. Altın sezonunu geçiren ve benim ardımdan 2. sırada bulunan Galatasaray deplamada şok bir skor ile fark yedi.
![]()