Arkadaşlar !
Bu , Javier Pastore adlı oyuncuyu kadrosuna dahil eden var mı ?
ne yaptıysam alamıyorum , fena halde takmış durumdayım ...
Arkadaşlar !
Bu , Javier Pastore adlı oyuncuyu kadrosuna dahil eden var mı ?
ne yaptıysam alamıyorum , fena halde takmış durumdayım ...
Palermo benden 2014 te Galatasarayi calistirirkan 120 milyon euro istemisti,kariyerim boyuncada(2020) Palermodan baska bir takima gittigini gormedim,bilmiyorum ama Loyalty 'si yuksek sanirim..
klübü ile anlaşıyorum , oyuncunun menajeri çok yüksek fiyat söylüyor..
Benim oyunumda 2. yılda Fenerbahçe almıştı Pastore'yi 12,5 M€ ya
Beyler bu top kayıplarını azaltmak için bi öneriniz var mı aşırı durumda
Ali Küçik için antrenman programı önerebilir misiniz? Uygun bir program arıyorum iyi gelişmesi için.
Oyuncuların mentality farklarının çok olmamasına dikkat et. Kötü pas yapan oyunculara kısa pas yapmasını söyle ara paslarını da kıs. İyi pas yapan oyunculara direkt pas komutu ver.
Dmc'siz oynuyorsan ya defans çizgini öne çıkar, ya da ortasahadaki bir oyuncunun mentalitesini DC'lere yaklaştır.
Creativity decisions passing düşük olan bütün oyuncularının ara paslarını azalt.
Kanatlar hem ileriye çıkıyor, hem de mentalityleri ataksa; ya mentality normale getir ya da ileriye çıkışlarını ortaya.
Teknik olmayan-güçlü olmayan MC'lerin hold up ball komutunu no yap.
Taktiksel manada direk kaleye inmeyi planlamıyorsan, ilerde güçlü bir oyuncun varsa hold up ball seçeneğini yes'e getir. O topu tutarken diğer arkadaşları pozisyonunu alır ve pas kaybı en aza indirilmeye çalışılmış olur.
Oyuncuların birbirlerine yakın dizilişte oynadığı dizilişlerde ise genişliği biraz artır ki hem oyun sıkışmasın hem de rakipin press yapıp top kapması zorlaşsın.
First touch geneli iyi olan bir takıma sahipsen tempoyu en sona getirsen de bu dediklerimle pas yüzden çok yüksek çıkacak.
İyi akşamlar arkadaşlar.Arkadaşımla Real-Barcelona yapıcaz.Real olcam.Taktiiğimi nasıl yapmalıyım sizce.Birde mc almayı düşünüyorum.Önerilerinizi öğrenmek isterim.
Ama bu dedikleriniz için herkes ayrı başlık açarsa, bölüm kirlilikten geçilmez değil mi?"Oyun İçi Bilgi Alışverişleri" bunun için var.
Last edited by Lim10 : 26.Aralık.2010 at 23:23
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
2014 yılındayım tamda şimdi pastore konusunda kafam karışıktı. 15m avro serbest kalma maddesi var , 140k haftalık istiyor fenere ,,, ama kadromda amc oynatmıyorum
pastore sevdam hala sona ermedi , tutuldum adeta.. Ben bu oyuncuyu bi gün alacağım , 34 yaşına da gelse bi gün benim olacak..
değeri 30m avro şu anda , 15m alıp satabilirimde
bende neymar 150k
harris (regen 130k) toplamda 1.400.000m haftalık ödüyorum.
pastore mc pozisyonunda oynar mı bilemiyorum , gözlemci raporundan da anlaşılmıyor ki :S
menahjere para yedirme konusuna gelince neymarı ilk aldığımda 40k idi , menajere çok yedirdim her 6 ayda unhappy olup benden 5m kontrat imzalama istedi ona yedirdiğim paranın haddi hesabı yok zaten , o yüzden artık menajere az verip haftalığı yüksek yapıyorum ki daha abartı istmesin.
@omur 140 bin sterliin olması lazım
2. edit : deneme amacıyla teklif verdim , her şeyi istediği gibi yapıyorum ama tek sorun 15m serbest kalma maddesi :S o maddeyi çıkar 200k haftalık ver yine reddediyor,, yani bana transfer olsa dahi başka 1 takım 15m verirse ona gider nolur , agent para kazanır10m agent para istiyor haftalık 240k dan açılışı yapıypr
Last edited by mad butcher : 27.Aralık.2010 at 04:49
arkadaşlar robert pires oyunun başında serbest. 1 senelik kontrat imzalayıp amc olarak advanced playmaker yaparsanız çok faydalı oluyor. 2.sınıf kulüpler için iyi bir yedek oyuncusu. türkiye gibi bi ligte çok rahat as oynar. ama profilinde accomplished diye alıp wing olarak oynatmaya kalkarsanız hüsrana uğrarsınız![]()
Yoshiaki Takagi
Oyunu açık olan varsa bakabilir mi?
Müthiş çıktı oyunda özellikleri, Barcelona hemen kaptı. 17 yaşında ama en az 3-4 sene daha büyük yaşta gibi gösteriyor özellikleri.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bende çıkmadı.
O ne öyle ya. Tsigalko günlerine gerimi döndük yoksa.
Large oynuyorum 35 ülke açık.Ama çıkmadı.
Fena topçuymuş![]()
Büyük ihtimalle Japon Lig'inde oynayan bir oyuncu, normalde bu lig oyunda olmadığı için kimse göremiyor. Gerçekte de Arsenal'le falan haberi çıkmış bir oyuncu.
adamlar bildiğin tsubasa yı yapmış![]()
Bahsettiğiniz oyuncu Ryo Miyaichi ve Arsenal aldı onu
http://www.youtube.com/watch?v=FcLgacbONss
Bu Japon oyuncuları fazla mı abartmışlar, yanlış mı görüyorum???
Bu Real Madrid'e transfer olmuş :|
ps. Cheng Man Wai'yi transfer ettim, dayanamadım![]()
3 naturel mevkisi var, DC/DM/AM
DM oynatıyorum. Transferin son gününde Ryan Babel de geldi.![]()
Last edited by Cengo : 05.Ocak.2011 at 10:44
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı