Gayet iyi bitirmişsin.Bu sene yapacağın takviyelerle daha da iyi noktalara geleceksin.Kontratı bitecek olan oyunculara yüklen büyük ihtimalle yine iyi bir transfer parası gelmeyecek çünkü.
Gayet iyi bitirmişsin.Bu sene yapacağın takviyelerle daha da iyi noktalara geleceksin.Kontratı bitecek olan oyunculara yüklen büyük ihtimalle yine iyi bir transfer parası gelmeyecek çünkü.
Dediğin gibi hocam fazla para çıkartmıyorlar her ne kadar 1MN transfer ücretini 600K'ya indirip 190.000 maaş yapsamda kimsenin gelceği yok..
Yeni sezonda yeni hedeflerle başladığımız Adana'nın tek takımı olan ADANASPOR'un yeni transferlerini basın mensuplarının huzurunda tanıtmakdan memnuniyet duyduk..
Oyuncularımıza, başarılar dileriz..
ADANASPOR KULÜBÜ
2011 - 2012 Transferlerimiz
Ransford Osei
Aydın Karabulut
...:::::... Hazırlık dönemi ...:::::...
- Kampımızı iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum, ilk maçımızdaki skor bizleri korkuya sürüklemedi değil ama fransa'nın kötülü takımına karşı aldığımı net skor bizi mutlu etti tekrardan, gelen transferlerimizde takıma uyum sağladı gibi bir stoper transferimiz daha olacak, gerekirse 2 tane daha oyuncu takviyesi yapabiliriz yaş ortalamamız iyice gençleşmeye başladı takımımızda 30 yaş üstü bulunmuş sınırda olanlar var tabi ki ama 30 bizim için artık çürük elma..
1.Hazırlık maçı
2.Hazırlık maçı
3.Hazırlık Maçı
4.Hazırlık maçı
5.Hazırlık maçı
6. ve son hazırlık kampımızdaki maçımız
ADANASPOR
Transfer Bilgilendirmesi
Osasuna'dan kadromuza dahil edilen, 28 yaşındaki Roversio ile 2014 yılına kadar anlaşılmıştır takımımıza başarılı olmasını diliyoruz..
ŞANLI ADANASPOR KULÜBÜ
Güzel transfer oyuncu önermeyi çözebildin mi ?
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
- Spor Toto Süper Lig'de 1.Hafta
- Maç Raporu;
Vee. Geldik yeni bir sezon başlangıcına, bizler için her zaman iyi başlangıç sezonu iyi geçirmek iyi şeylerin olacağını göstererir deriz, nitekimde öyle oldu bakalım hayırlı olur inş. sezonumuz..
Maçın başındaki kurduğumuz, baskıya Karabükspor maç sonunu zor çıkarttı diye bilirim daha etkili bitiricilikler olsa skor daha farklı olacaktı...
hmm peki menejerlerin dislikes person olayını cözebildin mi![]()
Onu çözemedim, doğrusu onla hiç karşı karşıya gelmedim..
ama sağolsunlar bu sezon ki Bursaspor'da nasıl arjantin'li akımı varsa
% 1oo bende bu akımın farklı ülkesne İspanya'ya katıldım..
ama ne varki tam kovdum hepsini derken yine 4 tane topladım..![]()
![]()
bakalım onuda cözebilirsek iyi olacak ama
Onun ne gibi sorunları varki?
valla dünya capı itibarlı oyuncu alacam ama dislikess person um menejerindeondan sözleşme öeneremiyorum
![]()
eyvah eyvah..
benim şuana kadar böyle bir sorunum olmadı, malum menejerler free getirip duruyor..
- Spor Toto Süper Lig'de 2.Hafta
İyi maç çıkarttık, girdiğimiz net pozisyonları gole çevirinde hiç bir problem gözükmüyor takımda..
- Maç Raporu;
- Spor Toto Süper Lig'de 3.Hafta
Şansımız tutma, mağlup olmamak için iyi mücadele ettik ama olmadı..
- Maç Raporu;
- Spor Toto Süper Lig'de 4.Hafta
Gol atan'ın kazandığı maçları bazen seviyorum..
- Maç Raporu;
İyi başlamışız lige.Bordeaux maçı da ne kadar iyi bir takım olduğumuzu göstermiş.
Müthiş Başlamışız 4 maçta 9 puan ne demek ya![]()
Last edited by engin361 : 20.Kasım.2010 at 21:21
Avrupa kupalarına katılırsın umarım bu sene.Çok iyi bir başlangıç.
çok müthiş başlamışsın bu yıl ilk 6 da görürüz bence bu takımı
- Spor Toto Süper Lig'de 4.Hafta
iyi maç oynamadık, mağlup olmayı hak ettik..
- Maç Raporu;
Karabük'ü yenmişsin olmamış yeğenBu sene ilk 6'da görürsek iyidir seni ama Karabükün ahını aldın çıkcak aheste aheste
Spor Toto Süper Lig 'de
6.Hafta
Maç raporu ;
İlk yarıda bulduğumuz net fırsatı değerlendirdik, devre arasına girmeden 10 kişi çok iyi mücadele örneği sergiledik 3 puanı hak ettik..
Spor Toto Süper Lig 'de
7.Hafta
Maç raporu ;
Çok ezik başladık ve çok ezik bitirdik, bu mağlubiyet bize hiç ama hiç yakışmadı..
Spor Toto Süper Lig 'de 8.Hafta
Maç Raporu;
Hiç ummadığımız maçtan puansız dönüyoruz, takımda kötü bir hava oluştu bu sıralar..
Ziraat Türkiye Kupası Play Off
Maç Raporu;
Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Karşıyaka'ya çok fazla zorlanarak gruplara kaldık, az daha mağlup olacaktık penaltılara kalmasak..
Spor Toto Süper Lig 'de 9.Hafta
Maç Raporu;
Ligin dibine demir atmış antalyaspor'a karşı rahat bir oyun sergiledik ilk goldeki hataları bir türlü çözmüş değiliz, devre arası transferler olacak..
Spor Toto Süper Lig 'de 10.Hafta
Maç Raporu;
İyi mücadele verdik ama galib gelemedik forvetteki Dady'in sakatlığı bizi çok olumsuz etkiledi..
Spor Toto Süper Lig 'de 11.Hafta
Maç Raporu;
İyi mücadele ve 1 puan hiç yoktan iyidir, gaib gelemiyorsak mağlupda olmuyacağız..
Spor Toto Süper Lig 'de 13.Hafta
Ziraat Türkiye Kupası D Grubu
Spor Toto Süper Lig 'de 14.Hafta
Spor Toto Süper Lig 'de 15.Hafta
Spor Toto Süper Lig 'de 16.Hafta
Spor Toto Süper Lig 'de 17.Hafta
Spor Toto Süper Lig 'de 17.Hafta
Sonunda Oluşan Puan Durumu
Transfer Bilgilendirmesi
Ariza Makakula 650 K karşılığında Manisaspor'dan takımımıza transfer olmuştur.
Şansızlık bize naz yapacak ya adam geldiği gibi idmanda sakatlandı..
İyi konumdasın.Böyle giderse seneye şampiyonluk adayı oluruz.Makukulada gol yollarında iyi transfer.İyileşince güzel işler yapar