Kötü Olmuş. Tek Çare Lig Şampiyonluğu Başka Bişey Kurtarmaz Bizi.
Kötü Olmuş. Tek Çare Lig Şampiyonluğu Başka Bişey Kurtarmaz Bizi.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Son sonuçlar kötü olmuş bir düşü var toparlanmamız lazım.
Puan durumu ne alemde?
Polonia Bytom'u rahat geçtik belki de bu düzelmenin bir göstergesidir : 1-4 !
Fernando'nun üstün performansı bizi etkiledi.
27.Hafta sonunda Ekstraklasa'da puan durumu :
Legia hem evinde hem de deplasmanda kazandığı Lech maçlarının avantajını korudu.
başarılı olacağına inanıyorum. hemen başarı yakalaman önemli değil. zamanla başarılı olmak daha güzel ve önemli olan.
Ligin etkisiz ekiplerinden Cracovia'yı evimizde 3 golle geçtik : 3-0 !
Ligin Bitmesine 2 hafta kala şampiyonluğa 1 puan daha yakın olan takım : Legia,onu Lech Poznan takip ediyor.
![]()
Avrupa Kupası'na katılmakla güzel bir gelir elde ederiz oda sağlam üç beş oyuncu almamıza yarar.
Herşey güzel olacak bence iyi yoldayız.
Takım üzerinde engelleyemediğimiz düşüş sayesinde Polonia Warszawa'ya kaybediyoruz ve son hafta şampiyonluk mücadelesinden uzak kalarak 3.sıraya geriliyoruz. Son hafta Ruch Chorzow ve Legia arasında şampiyonluk mücadelesi olucak : 2-1 ! (Bu 2 takım da 2 maçta da bizi yenmişti).
Son maçı kazandık ve Ligi 62 puanla 3. bitirdik , 2. Ruch Chorzow (62), Şampiyon Legia. : 1-0 !
Sezon sonu Ekstraklasa'da puan durumu :
Poznan ekibi transfere erken başladı genç yetenek Sime Vrsaljko Lech Poznan'da !
Bir genç daha katıyoruz kadromuza : Sergio Tejera (48 ay taksitle 1.5Milyon Euro)
2.'likten 3.'lüğe düşmek kötü oldu.Ama olsun seneye daha başarılı bir sezon geçireceğini düşünüyorum.
O bir şey mi biz normal ligi 18 Temmuzda açtık![]()
Takımım Young Boys kariyerler hikayeler bölümünde konum istersen bakarsın
![]()
Badou Kere Lech Poznan'da ! (48 ay taksitle 350.000€ )
Avrupa Ligi'nde 1.Tur'u rahat geçtik.
öncelikle yarışın içinde oldugun ligi 3.bitirmen kötü olmuş..Polonya güzel tercih ben de Estonya Ligini oynuyorum takımım JK Narva Trans..Oldukça zevkli geçiyor..Umarım bu sezon sonu şampiyonlugu ykalarsın..Sessiz sessiz takip edeceğim
Hocam acaba Estonya Ligi 'nin logo forma paketi var mıdır elinde bulamadım bir türlü..
öncelikle ilk sezon güzel ve eğlenceli geçmiş gelecek sezon için başarılar dilerim çok güzel bir kariyer oluyor
Lech Poznan'dan son bomba Brezilya'lı forvet Caio (48 ay taksitle 6.000.000€)
Böylelikle transferi kapatmış olduk Gelenler-Gidenler :
Avrupa Ligi'nde 2.Turu'da geçtik.
Transferi kapattık dedik ama son anda 1 yıldır peşinde oldugumuz Senegal'li Stoper Modou Kara ile 4 yıllığına anlaştık. (48 ay taksitle 3.000.000€)