Transferler güzelHazırlık maçları normal.
Transferler güzelHazırlık maçları normal.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
1.7 Milyon euro karşılığında INTER'den NELSON RIVAS'I alarak kadromuzu güçlendirdik.
TRANSFERLER
TAKTİKSEL DİZİLİŞ
2.SEZON TAKIM KADROSU
GK
- Fabian Carini -
- Manolo Reina -
- Sergio Garabato -
DC
- Nelson Rivas -
- Luizao -
- Hector Rodas -
- Alfred N'Diaye -
WBR
- Cedric Mongongu -
- Serkan Balcı -
- David Odonkor -
WBL
- Romain Danze -
- Yuto Nagatomo -
- Xabier Castillo -
DMC
- Mahamadou Diarra -
- Miquel Pallardo -
- Vicente Iborra -
- Ignacio Camacho -
AMR
- Xisco Nadal -
- Yoan Gouffran -
AML
- Victor Obinna -
- Xisco -
- Martin Paterson -
ST
- Romelu Lukaku -
- Anıl Dilaver-
Medya tahmini 17.cilik fakat Hedefim ilk 10 Avrupa kupalarına katılabilirsem tadından yenmez
ATLETICO MADRID : 2 LEVANTE : 1
İyi bir mücadele sergiledik fakat Aquero'yu durduramadık.Son 10 dakika kaleciyle karşı karşıya 2 pozisyon bulduk fakat xisco nadal ve lukaku değerlendiremedi.
Oyun hata verdi ve ilk 2 macı savelemeyi unuttugum için tekrar oynamak zorunda kaldım.Kariyerimde böyle bir aksilik olması gerçekten moralimi çok bozdu.
Last edited by okumus : 26.Şubat.2011 at 02:38 Reason: Oyunun kapanması ve ilk 2 macı savelemeyi unuttugumdan dolayı en baştan oynamak zorunda kaldım.
Uzun süren forvet arayışlarımdan sonra son 2 sezonda iyi işler yapan ve bu sezonada fırtına gibi başlayıp ligteki ilk 5 maçta rakip kaleleri 5 kere havalandıran GOGA 1.5 Milyon Euro'ya transfer edildi.Denemeye değer bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
Last edited by okumus : 26.Şubat.2011 at 15:36 Reason: tekrardan transfer edildi
LEVANTE : 0 BARCELONA :1
Çok iyi defans yaptık geçen sezonki gibi defansta çok fazla açık vermiyoruz fakat David Villa'nın ceza sahası dısından yaptığı şutu engelleyemedik herşeye rağmen takım iyi yolda .
Last edited by okumus : 26.Şubat.2011 at 02:40 Reason: Oyun hata verdiğinden dolayı tekrarlamak zorunda kaldım.Bir daha böyle bir aksilik olmamasını diliyorum.üzgünüm
ZARAGOZA :0 LEVANTE :1
Bu sezonki ilk 3 puanımızı aldık.Yeni transfer Goga takıma çabuk uyum gösterdi.
LEVANTE : 2 VALLADOLID : 0
Zaragoza'dan sonra Valladolid'ede aynı tarife ! Valladolid penaltıyı kaçırmasa skor çok farklı olabilirdi.Goga 2'de 2 yaptı.
RECREATIVO : 1 LEVANTE : 2
3 maçlık galibiyet serisi yakaladık ligte 5 hafta sonunda arzuladığımız yerdeyiz.Goga gene boş geçmedi.
Sanırım çok fazla lig açık ve pc zorlanıyor.Şimdilik oyuna zorunlu ara vermek zorundayım
sonuçlar güzel aslında ama pc ile ilgili şansızlık olmuş, umarım halledebilirsin
Başından beri okudum kariyeri.Son mesajı görmek üzücü oldu.
ikinci sezon güzel gidiyordu. hata alman kötü olmuş. üstesinden gelirsin umarım bir şekilde
Goga'nın 2 golüyle rahat kazandık.
Deportivo deplasmanında güzel futbolu 4 goller süsledik.5 maçlık galibiyet serisi yakaladık.Takımda yüzler gülüyor. \o/
LEVANTE : 0 REAL SOCIEDAD :0
2 sezondur sociedad'a karşı yüzümüz gülmedi
REAL MADRID : 6 LEVANTE : 1
Çok ağır bir yenilgi aldık.
Real madrid maçından sonra bir yenilgi daha
ligde iyi gidiyormussun ama son 2 maça çok üzüldüm.inşallah laptop daki sorunu halledebilirsin![]()
ALMERIA :1 LEVANTE :3
Goga'nın müthiş performansı devam ediyor.
10.HAFTA PUAN DURUMU
10 hafta sonunda ligte çok iyi bir konumdayız.Performansımız artarak devam ederse Şampiyonlar liginde olabiliriz.
Realdan 6 yemek normal![]()
LEVANTE : 3 VALENCIA :1
Valencia derbisini kazanmak çok önemliydi.
İnanılmaz şekilde ilk yarı 7 suttan 5'i gol oldu sürpriz şekilde elendik
kupa önemli değil lig önemli kafana takma kupayılig süper valla
devamını bekliyoruz