Redak Zavadil'e Napoli'den teklif
3.5M € 'luk teklifi kabul eden Adanaspor yönetimi Napoli ile görüşmelere izin verdiği öğrenildi..
Redak Zavadil'e Napoli'den teklif
3.5M € 'luk teklifi kabul eden Adanaspor yönetimi Napoli ile görüşmelere izin verdiği öğrenildi..
Avrupa Ligi 4.Tur Rakibimiz
Napoli'den Transfer Haberleri
Zavadil Napoli'de Serhat Kurtuldu'nun İtalya'ya gidişinden sonra eski takımlarından oyuncu toplması ilgi çekiyor güvendiği ve tanıdığı oyuncuları takımda görmek istediğini belirten Kurtuldu elimizden geldiğince iyi bir ortam oluşturmak istiyoruz, inşALLAH burada başarılı oluruz diyerek sözlerini tamamladı..
Napoli'ye 3.5M € 'ya transfer olan Zavadil transferden oldukça memnun olduğu ve kendisini daha çok geliştirmek için daha çok performans sergileyip ilk 11 in vazgeçilmez oyuncusu olmak istediğni söyledi..
4.Tur 1.Maç
İlk maçımızda galibiyetle başlamak istedik ama olmadı, oyuncu seçimlerinde biraz yanlış tercihler yaptık ilk 11 oluşturma konusunda..
4.Tur 2.Maç
Galasaray'daki öğrencimle uçuyoruz, gruplara kaldık 3 gollü tur iyi geldi..
Gelecek Haftaki Maç
Roma - Napoli
1.HAFTA
İkikez öne geçtik fakat skoru koruyamadık...
1.HAFTA
Deplasmanda çok iyi skor..
2.HAFTA
Deplasmanda zorlanmıyoruz, 9 kişi kalan rakibimize karşı..
3.HAFTA
Tek gollü galibiyet..
4.HAFTA
Biraz fazla oldu sanki..
5.HAFTA
Etkili pres ve pozisyonlarımızın karşısında pek dayanamadılar...
6.HAFTA
Gol olduk yağdık... Teterin'den etkileyici performans..
AVRUPA LİGİ
2.HAFTA
Kendi sahamızda rakibimize nefes aldırtmadık...
7.HAFTA
Öne geçtik ama galibiyeti koruyamadık bir türlü son kalan 6 dakika gol sesi çıkmadı..
8.HAFTA
90.dakikadaki hayat öpücüğü etkili oldu..
3.HAFTA
9.HAFTA
Zorda olsa kazanıyoruz...
4.HAFTA
10.HAFTA
Deplasmanda zorda olsa Milan'ı yıktık..
11.HAFTA
3-0'dan 3-3 mükemmel bir geri dönüş nağmalup serimiz 11 hafta oldu..
- 11.HAFTA SONU PUAN DURUMU
12.HAFTA
Zorlu Udunise deplasmanında 3 puanı koparıyoruz..
13.HAFTA
Biraz abarttık meyvesini kabarttık..
14.HAFTA
İlk yarıda bitirdik işimizi..
5.HAFTA
Sağnak başladı...
15.HAFTA
Tek golle geçiyoruz..
6.HAFTA
GoooLL olup yağdık...
Serhatım bi baktım Adana sonra Galata şimdide Napoli. Hayırdır kardeşim yeni bi misyon mu üstlendin yine (: Başarılar kardeşim benim (:
Nabalım kardeş çıtayı her geçen gün yükseltiyoruz..![]()
16.Hafta
Çok erken 10 kişi kalmalarına rağmen üstünlük kuramadık bir türlü galib geldik ama oyun pek güzel değildi..
17.Hafta
18.Hafta
Deplasmanda kolay kazandık...
19.Hafta
Sonunda mağlup olduk 90+'da yediğimiz golle..
20.Hafta
İlk yarıdaki gollerimizle galip geldik...
Bir üst tura yükseliyoruz..
Güzel gidiyorsunhergün bir takımdasın he
![]()
yok ya Napoli ile Galatasaray'da iken sezon sonuna anlaşmıştık..
Galatasraay'ı yüz üstü bırakmamak için onları şl'ye yolladık bizde napoliye geldik..![]()
21.HAFTA
22.HAFTA
23.HAFTA
24.HAFTA
Başarılar kardeşim .Default temanın yazı tipini değiştirmeye çalıştım olmadı.Acaba sen upload edebilir misin?
Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2011\skins
fm2011 diye bir klasör aç
fontları oraya at tabi font adlarını değiştirmen lazım ana sayfada kullanmak istediğin fontların adını
vera ve verabd
olarak kayıtla sonra oyuna gir eğer olmazsa Cache dosyasını dilersin olur...
Avrupa Liginde ilk braga ve liverpool engellerini aştık..
Rakibimiz Fenerbahçe oldu..
SERİ A'da Büyük heycan !!!
1 Maç eksiğiyle 2. sırada olan Napoli şampiyonluk için mücadeleye devam ediyor..
Fenerbahçe yi hep deplasmanda hemde kendi sahamızada mağlup ettik, valencia yı kendi sahamızda 1 - 0 'da olsa mağlup ettik avantajlı olmasada yinede avantajlı
Ve Avrupa Ligin'de Final'deyiz... !!!
Valencia deplasmanında MBemba'nın attığı golle 1 - 0 galib geliyoruz kendi sahamızdada 1 - 0 lık galibiyetle bitirmiştik maçı Finalde rakibimiz PORTO ...!!
Olduysa sorun yok
güle güle kullan, yapman gerek eğer fonttan sıkılırsan adını vera ve verabd yaparsan istediğin fontlar olur.
VARAN 1 !!!
İTALYA SERİ A ŞAMPİYONU
SSC NAPOLİ !!!
Ligde Son haftalar nefes nefese geçti, İnter'in çok iyi olduğu dönemdeki 1 mağlubiyetiyle biranda kendimizi 3 puan önde bulduk ve çok fazlasıyla iyi değerlendirdik..
Sezon sonu Puan Durumu
Last edited by World Hollow o1 : 22.Nisan.2011 at 15:40
VARAN 2 !!!
Ve Geldik Büyük Final'e UEFA AVRUPA LİGİ
PORTO VS NAPOLİ
Maça çok kötü bir golle başladık, oyundan bir ara koptuk ama 2.devrede bambaşka bir Napoli izlettik, 2. yarıda bulduğumuz gollerle ilk senemde UEFA Avrupa Ligi'nin Kralı olduk...
UEFA AVRUPA LİGİ KRALI SSC NAPOLİ !!!
VARAN 3 !!!
İTALYA TİM CUP
KRAL'I NAPOLİ !!!
Sezona bomba gibi giriş yaptık ve bomba gibi bitirdik böylelikle tek hedefim kalan Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu ama daha büyük bir kulüp istiyorum.
İstifa mı verdim bu kadar başarı yeterli!!!
Serhat naptın sen ya (:
Kardeşim çok iyi işler yaptıkda istifa'yı baştım, herşey zirvedeyken bırakmak lazım...![]()
Süper sezon olmuş bakalım hangi takıma gidiosun![]()
şuan boş gezenin boş kalfasıyız, nedendir anlamam uefa almışım seri a almışım teklif gelmiyor ?
Sabretmek lazım.
Serhatım her kıtadan bi kupa bekliyoruz artık sürekli takım değişiyosun (: