At.Madrid maçına çıkıyoruz şampiyon olmak istiyorsak bu maçı almalıyız
Real Madrid
Barcelona
Diğer
normalde favorim real olur ama arkadaş konunun başında her fırsatta fenerbahçe alehinde şeyler yazmış. neyse ki fenerbahçe cevabı vermiş gruptan lider çıkarak![]()
22 ve 23. Hafta maçları
Ronaldonun 4-5 maçtır süren kötü formu devam ediyor, inanılmaz goller kaçırıyoruz
Yukleresim.com
Yukleresim.com
evet tokat gibi verdi cevabını hemdeforumdada herkes fenerlimiş yaw
ben herhangi bi takım tutmuyorum ama fenerbahçe antipatik geliyo bana nedense
![]()
oyuncularımız yüksek maç maratonunu kaldıramadılar bir sürü sakat ve cezalımız var seneye transfer yapmıcaktım ama rotasyon için bikaç isimle anlaşmanın gerekli olduğunu anladım
Ş.L. Tur İlk Maçı
![]()
UEFA CUP 1st Knockout 1.Maç
Yukleresim.com
asırlar sonra uefa'da mücadele eden R.Madrid doğal olarak farklı galibiyet almasını bildi
veee beklediğim haber Sevilladan geldi Sevilla at.madridi madridde 2-3 malub etti ve bizde galip gelince 25.Haftada liderlik koltuğuna oturduk
![]()
Euro Lig'te bir üst tura çıktık, rakibimiz aslanlar oldu
Yukleresim.com
Yukleresim.com
25.Hafta
Artık sadece UEFA'yı düşüceneğiz...
Yukleresim.com
benim menejer profilimdede nefret ettiği oyuncular bölümünde yer alıyo o adam![]()
26.Hafta
Yukleresim.com
27.Hafta
çok kötü oynadık yenilmekten kurtulduk, ligi artık tamamen bıraktı takım
Yukleresim.com
Şl.Rövanş Maçı ilk maçı Lyon 3-2 Barça
önemli eksikliklerimizin yanında malubiyetin de etkisiyle kötü başladık iyi bitirdik tur atladığımız için sevinçliyiz
![]()
Euro Lig 2.Tur İlk Maç
Yukleresim.com
taktik anlayışında fanteziye kaçtığımız bu maçta, güçsüz rakibimizi farklı yenmesini bildik
28.Hafta
Artık takım lig maçlarına zoraki çıkıyor, söylenecek söz yok
Yukleresim.com
Euro Lig 2.Tur 2.Maç
Zevksiz bir maçtı yorum yok
Yukleresim.com
Porto ile eşleştik çeyrek finalde, bu kupadan başka bi amacımız yok artık
Yukleresim.com
yok böyle bi maç real ile atletico çıldırdı adamlar çığrından çıkıp mahalle maçı moduna girdiler
ssler az sonra![]()
29.Hafta
Defans şampiyonluk getirir, atak maç kazandırırdestansı bir lig maçıydı hayatımın en keyifli maçıydı
Yukleresim.com
La Liga 29.Hafta
At. Madridin Bu yenilgisi sonrası puan farkını 4 yapacak galibiyeti almak bizim için zor olmadı.
Forza Barça...
![]()
Last edited by sarianet : 11.Mayıs.2011 at 20:05
La Liga 30.Hafta
Önümüzdeki Man Utd. Maçını düşünerek yedek kadroyla çıktık ama yedek kadro ilk yirmi dakkada iki gol yiyince oyunu hızlandırdık. beraberliği sağladık. gökhan kırmızıyı görünce sarsıldık galibiyet golünü de bulduk ama son saniye golüyle bir puana razı olduk çok zevkli bi maçtı
![]()
30.Hafta
Formalite icabı çıktığımız maçlardan biri
Yukleresim.com
Ligi 3. sırada bitiricez, kalan maçlara formalite icabı çıkıcaz
Yukleresim.com