Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kariyere İlgi olmamasının sebebi nedir ?

Voters
7. You may not vote on this poll
  • Takım Seçimi.

5 71.43%
  • Başarısız Sonuçlar.

0 0%
  • Diğer.

2 28.57%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 143 arası toplam 143 sonuç

Konu: Reading Premier Lig'te ! [2. Sezon]

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Bence Sergio Romero gibi seri bir kaleci alki stoperlerini tamamlasın

Forvetede tecrübeli bir isim aldık.Kris Boyd için 2.250.000 £ peşin 3.000.000 48 ay taksitle ödeyeceğiz.2016'ya kadar sözleşme imzaladık.

Kris Boyd

Gol makinesi Kris Boyd artık gollerini Reading İçin atıcak.
    http://www.youtube.com/watch?v=ReH9Sm58ZCE

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Bence Sergio Romero gibi seri bir kaleci alki stoperlerini tamamlasın
    Bugünlük bukadar yeter oyunu kapattım.Nba stüdyo izliycem.Yorumların için teşekkürler.Yarın 11'i takviye edicek adamlar almam lazım güzel bir 18 kişilik kadro oluşturmak lazım Premier Lig uzun periyot

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Boyd'u iyi beslersen +20 gol atar bence

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Boyd faydalı olacaktır. Ama tandemin ikisinin de ağır olması soru işareti. İnşallah defans çizgisi geride olunca fazla adam kaçırmazlar. Çünkü oyuncu geriye yaslanacağı için hızlı forvetler sıkıntı olabilir.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Blackpool düşmüşse Elliot Grandin'i alabilirsin aynı şekilde orta sahaya David Vaughan..

Boyd'u iyi beslersen +20 gol atar bence
    Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Boyd faydalı olacaktır. Ama tandemin ikisinin de ağır olması soru işareti. İnşallah defans çizgisi geride olunca fazla adam kaçırmazlar. Çünkü oyuncu geriye yaslanacağı için hızlı forvetler sıkıntı olabilir.
    Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Blackpool düşmüşse Elliot Grandin'i alabilirsin aynı şekilde orta sahaya David Vaughan..
    Boyd iyi bir sezon geçirirse bizim içinde Baya iyi olucak.Geçen sene kadroda 4 stoper vardı 2 si kiralıktı takımlarına döndüler 1'ylede yollarımızı ayırdık.2 stoper aldık 1 tanede hızlı bir stoper alıp yama yapmak istiyorum.
    -Blackpool küme düştü önerdiğin isimlere şimdi bakıcam.Ben Sunderland ve Newcastle'nın düşmesini istedim ikiside son haftada yırttı

İngiltere'de Bir norveçli Daha daha önce sokolowski'yi alarak Orta sahasını güçlendiren Reading Jenssen'le de Orta Sahasını iyice güçlendirdi.

Bana göre çok iyi bir yedek olabilicek bir isim Serie A 'dan düşen Bolognadan 48 ay taksitle 3.500.000£ ' ya anlaştık

Jenssen ismi fazla tanınmamasına rağmen Reading Camia'sı tarafından oldukça olumlu karşılandı

Jenssen'nin Fm 2011'de attığı müthiş gol
    http://www.youtube.com/watch?v=1E1GI9mA6q4

Orta Sahada Oyun kurucu görevinde oynayabilecek bir oyuncuya ihtiyacımız vardı.Bu eksiği Luis Jimenez'le doldurduk.Geçmiş yıllarda İnter'de forma giyen Jimenez West Ham'da da bir sene kiralık oynamıştı.
    Serbest Transferden kadromuza kattık.Bonservis bedeli ödemedik.

İngiltere Premier Lig'ten düşen Blackpool'dan Grandin'i kadromuza kattık bu transfer için 48 ay taksitle 1.400.000 £ ödeyeceğiz.

Grandin Sağ ve Sol açık mevkiilerinde görev yapıyor.Buralar için güzel bir yedek oldu.Kupa maçlarında ilk 11'de görebiliriz.

Grandin transferi son transferimiz olacak büyük ihtimalle.Eğer çok ucuza inanılmaz bir isim bulabilirsek kadromuza katarız tabiki.

Hazırlık Kampımız ve Fikstürümüz

Sokolowski Fazla hırslı çıktı geçen senenin gol kralını antremanda sakatladı.

Premier Lig başlıyor.İlk maçımızda geçen sene bizimle birlikte Premier Lig'e yükselen Nottingham Forest'le deplasmanda karşılaşıcaz . Tek hedefimiz Galibiyet.

Premier Lig 1. Hafta
    Kötü oynadık takımın birbirine alışması için zamana ihtiyacımız var Kalecimiz Federici müthiş bir maç çıkardı ve Zeman'ın golüyle 3 puan aldık.

Maçtan sonra genç Zeman şunları söyledi;
    İlk maçımda gol atmak müthiş bir duygu birde benim attığım golle kazandığımız için inanılmaz mutluyum.Umarım Gollerimin ve galibiyetlerimizin devamı gelir.

Premier Lig 2. Hafta
    Zaten Anfield deplasmanından puan çıkarmamız hayal olurdu.Kazanamadık 4-1 gibi ağır bir şekilde mağlup olduk.

Lig Kupası 2. Tur
    Zayıf rakibimizi yedek kadromuzla yenerek hem 3. tura çıktık hemde moral bulduk.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

İyi başlamışsın sezona L'pool maçının sonucu normal

Premier Lig 3. Hafta
    Kendi evimizde ilk maçımızda 3 puanı 3 golle aldık.Boyd pek etkili oynamıyor tek sıkıntımız şuanlık o Griffhits ise Liverpool maçında attığı golden sonra bu maçtada gol atarak sakatlıktan kurtulduğunu gösterdi.

Son Lig maçında Blackburn karşısında 1 gol 1 asistle yıldızlaşan Jimenez maçla ilgili;
    Müthiş bir seyircimiz var onların verdiği destekle kendime güvenim geliyor ve daha fazla koşuyorum.Bu sene çok iyi şeyler yapıcağımıza inanıyorum.

İyi başlamışsın sezona L'pool maçının sonucu normal
    İyi başladık savunmada pek sıkıntımız yok şut vurduruyoruz ama bu şutlar isabetsiz şutlar oluyor kötü pozisyonlarda çekilen şutlar oluyor Hücüm anlamındada takım birbirine iyice alışması lazım çok transfer yaptık.İyi oynamadan kazanıyoruz maçları ah birde iyi oynasak
    Last edited by Engin39 : 11.Haziran.2011 at 17:12

Premier Lig 4. Hafta
    Duran toplardan yediğimiz 2 gole engel olamayınca sahadan mağlubiyetle ayrıldık.

Premier Lig 5. Hafta
    Hem Futbol hemde skor olarak ezikdik!.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Engin39 View Post
    İngiltere'nin Ünlü gazetelerinden The Guardian ise Türkvari bir manşetle okurlarına satışa sunuldu.
    Resimlerde çok başarılısın Reading şampi yazan İngiliz gazetesi ile altı alakasız ama ayrıca alltaki resimdeki daily mail le altının alakasızlığı daha harika olmuş

Ömer Üründül İse bu tartışmalara ilginç bir yorum getirdi.!

READİNG YENERSE ŞAMPİYON OLUR

Ömer Üründül'ün bu yorumu bütün futbol camiasını çok şaşırttı.
    Son maçı asistana oynatıp hemen bütün bilgileri paylaşıcam.
    oldu mu şimdi;bu durumda tabi şamp. olursun bari çaktırma
    ben gibi hile yok de

zaten yenerse şamp.oluyomuş
    ama beraberlikte de gene olunuyormuş.

Sonuç olarak başarısız sonuçlar 0 çıkmış zira şamp.olmuşun mesele diğer dediğim şıklar.
    (bu arada 5.sayfaya gelmişin ben kendi yazdıklarımla anca 2ye geçtim )

bu arada ek; şimdiden bazı hocaları geçmişin burada
    yani şimdiden premier lige çıkarak demek istiyorum onun için sayfalar yazan var da
    Last edited by mehmetd : 15.Haziran.2011 at 00:37

Reading'e sempatim vardır, takipteyim. Şu ana kadar gayet iyi gitmişsin tebrikler.

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri