Transfer Açıklamalarını İstiyoruz Ümit Abi20:00'dan 17:14'e kadar çok hızlı yapmışsın abi zor bitirdim
TebrikLer...
Bütçe müthiş 4-5 yıldız adayı gelir artık![]()
GençlerBirliğindeyken Küme Düşmemeye Oynuyoduk Adamlara Diyodum Hadi Ligde Kalalım Size Ronaldinho'yu Getircem Hadi Diyodum Ve Nedense Ligde Kaldık...(Ronaldinho'yu almaya çalışmadım bile)
Fenerbahçe Sonunda Hamit'e Kavuştu!!!
Senelerdir gelecek, geliyor denirken Hamit Altıntop sonunda Fenerbahçeli oldu. Ayağının tozuyla formayı sırtına geçiren Hamit Altıntop Milan'ın teklifini reddettiğini söyledi. Fenerbahçe forması giydiği için mutlu olduğunu sözlerine ekledi.
![]()
Hamit'in yıllık 4.500.000 € alacağı açıklandı.
TariboWest
Çok iyi bir transfer koy her yere oynasın![]()
Yeni transflerlerini bekliyoruz hocam acilen![]()
Jeremy Toulalan bu lige gelebilecek en iyi orta sahalardan . Harika bir transfer olmuş.
2 iyi isim daha![]()
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ümit Boğa Matuidi ve Emre Belözoğlu'yu yolladığında çok eleştirilmişti. Fakat yeni gelen transferler taraftarı rahatlattı. Fenerbahçe Emre'nin yerini Hamit ile doldururken, Yobo ve Matuidi'nin yerini de 2 yıldızla doldurdu.
Jeremy Toulalan Fenerbahçe'de
![]()
Cristian Zapata Fenerbahçe'de
![]()
TariboWest
Bomba transferler olmuş Ümit...Para da maşAllah iyi kullanmışsın...
Transferler süper.Hamit i senelik £ 2.800.000 e ikna etmiştim.
Ancak Beşiktaş çıktı senelik £ 3.300.000 verdi aldı.
Sen kaç lira verdin Hamit e ?
Bu arada Toulalan süper transfer.2008 de hep alırdım.Başarılar.
TariboWest
Çok vermişsin be Hocam.Gerçi Fenerbahçe zengin takım sorun olmaz.
Biz versek takım içi dengeler bozulabilirdi
Neyse harika olmuş.
En az ŞL de çeyrek diyorum![]()
Erdi umarım dediğin gibi iyi gelişir abiEmenike transferi biraz pahalıya gelmiş ama hakkını verir diye düşünüyorum
![]()
Prenslikse hedef önce AL'yi mi alacan Ümit abi![]()
Süper kupada zaten beklenen sonucu almışsın.
Bu arada şunu belirteyim Erdi Kasapoğulu nu Karşıyaka kariyerimde test etmiştim.Harika bir oyuncu gelecekte Fenerbahçe formasını taşıması zor ancak 3-4M euro ya satarsın.Başarılar.
Sezona kupayla başlamamız iyi olmuş![]()