Şike yapma Kaan![]()
Şike yapma Kaan![]()
Vay yakışır KaanLorient'te ki Kitambala'ya bir gözat derim
![]()
Emir Spahic Lyon'da !
Bu sezon stoperde harikalar yaratan Boşnak yıldızımız Emir Spahic,€5.25M'a Lyon ile anlaştı...Kendisine yeni takımında başarılar diliyoruz...Bu mevkiye 1 transfer yapıp transferi kapatacağız...
Çok iyi paraya gitmiş yerine çok iyi bir isim bekliyorum !![]()
Montpellier'de Egemen Sesleri !
Emir Spahic'i satarak bütçe yaratan Montpellier'de Egemen sesleri yükselmeye başladı...Özkan'ın verdiği listede yer alan Egemen için Montpellier yönetimi Trabzon'a uçtu...Egemen ile sözleşmesini yenileyen Trabzonspor oyuncusunu elinde tutmak isterken Montpellier'den en az 5 Milyon istiyorlar...
Serdar Kesimal'ın Peşinde Montpellier ve At.Madrid Var !
Egemen için Trabzon'a gelen Montpellier yönetimi Trabzonspor'la para konusunda anlaştı ve her şeyi Egemen'in eline bıraktı...Egemen bir kaç gün isterken bu günlerde Montpellier yönetimi Türkiye'den ayrılmak istemedi ve Kayseri'ye geçip Özkan'ın diğer istediği Türk stoper Serdar Kesimal'ın peşine düştü...Para konusunda Kayserispor ile anlaşan Montpellier'in diğer rakibi At.Madrid...Egemen veya Serdar Kesimal transferi birazdan netlik kazanacak...
Hadi hayırlısıtakipteyim
![]()
Fransa Kupası'nda Oynadığımız Maçlar :
Rakiplerimizi rahat bir şekilde geçtik sadece Lyon karşısında zorlandık oda normaldirbu sezon 3. kez karşılaştık onlarla 3. karşılaşmamızdan da galibiyetle ayrıldık uzatmalarda Yurchenko bize turu getiren isim oldu...Fransa Kupasını kazanmak istiyoruz...
Ligde 20-21-22-23. Haftalar :
4 Maçta 3 galibiyet 1 mağlubiyet aldık...Valenciennes maçını stopersiz oynadık mağlubiyeti buna da bağlayabiliriz stoper transferini o maçtan sonra gerçekleştirdik hemde 1 stoperimiz daha sakattı...Onun harici iyi gittiğimizi düşünüyorum şimdi önümüzde Rangers ile UEFA Avrupa Ligi maçımız var sahamızda gol yemeyip avantajlı skor almak istiyoruz...
Şampiyonluk gelecek heralde![]()
Egemen Olmadı Serdar Oldu !
Egemen 1 hafta düşündükten sonra Özkan'a teşekkür ettiğini ve teklifi reddettiğini söyledi şu an sadece takımının şampiyonluğunu düşündüğünü de sözlerine ekledi...Elde Serdar Kesimal kalmıştı,Özkan'ın çağrısı üzerine orada yabancılık çekmeyeceğini düşünen Serdar Kesimal,At.Madrid'in teklifini reddetip Montpellier'in yolunu tuttu...Bu transferi Montpellier €4.1M'a kapattı...Özkan hem kendisinin Emir Spahic'ten daha küçük olduğunu hemde uzun yıllar Montpellier'e hizmet edeceğini söyledi...
Biraz ara veriyoruz yorumlarınızı da eksik etmeyin olmuyor böyle![]()
3.Türk hayırlı olsun Kaan![]()
UEFA Avrupa Ligi 1. Tur 1. ve 2. Maçlar :
Rangers'i toplamda 3-1 ile geçmesini bildik...İlk maç Serdar henüz 8. dakika da bizi 10 kişi bıraktı ancak yine de 2-0 kazanmasını bildik 2. maç rahat çıktığımız maçta 1-1 berabere kaldık ve üst tura yükseldik...2. Turda rakibimiz Portekiz ekibi Benfica oldu.Umarım eleyebiliriz....
Türkleri topluyorsun takıma![]()
3-4-5 .. daha nicelerini bekliyoruz.
Rangers ı geçeceğini biliyodum zaten.Ancak Benfica daha iyi bir takım onu da zorlayıp geçebilirsinn.
Başarılar gülüm![]()
Serdar hayırlı olsun. SS'leri senin hiçbir kariyerinde göremiyorum Kaan![]()
DNS ile alakalı olabilirmiyükle.tc den ekliyorum ben senin için hızlı resim den ekleriz
![]()
Ligde 26. ve 27. Hafta :
UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 1. ve 2. Maçlar :
Maalesef Benfica'ya toplamda 4-3 mağlup olarak elendik...Ama iyi işler çıkarttığımızı düşünüyorum Avrupa'da...