Lig Kupası'nı Tottenham kazandı.
Daha büyük hedeflere ancak Neymar, Ganso gibi kaliteli oyuncularla ulaşılabilir.
Bilinmemiş oyuncular olursa kariyer daha eğlenceli olur.
Lig Kupası'nı Tottenham kazandı.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Sheffield maçını merakla bekliyorum bakalım yarı final gelicek mi?![]()
O kadar da galibiyet serisi yakalamıştık. Son maç olmamış Eren. O da nazarlık diyip kendimizi avutalım![]()
Npower Championship 35. Hafta
Şartlar ve Doncaster tam dişimize göreydi, biz de şov yaptık2. yarıda oyuna giren Adnane'nin 2 gol ve 1 asist yapması çok etkileyiciydi.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Şut çektirmemişiz Doncaster'a. Bir puan tablosu alabilir miyiz?
Hemmen geliyor:
Nottingham koptu gidiyor, gelene geçene en az 2 fark atıyorlar ve çok büyük ihtimalle şampiyon olacaklar. Ama mükemmel bir ikincilik mücadelesi var şu an ligimizde.
Derby'le karşılaşıyoruz. Rakip takımın menajeri bana hayran olduğunu, az imkanla çok iş başardığımı düşündüğünü söyledi. Artık bu noktadan sonra yenilirsek rezil oluruz![]()
Evet 2.lik mücadelesi soluk kesiyor sheffield'da senin ezeli rakibin sanırsam6.turdan sonra fa cupta yarı final var bu arada
Hmm evet iki kulvarda da soluk kesici bir mücadele veriyoruzBirazdan beklediğin maç var. Ama ondan önce lig.
Npower Championship 36. Hafta
Çok kaliteli oynadık ve bu zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılmasını bildik. Sheffield'ın da berabere kalmasıyla onların 2 puan önüne geçip 2.'lik yolunda önemli bir adım atmış olduk.
Aha Nottingham da yenildi. Aramızdaki fark 5'e indi.
Bu senenin kuşkusuz en önemli maçını oynuyoruz. Ligin 37. haftasında rakip Sheffield United :/
Maçtan bir gün önce Garra Dembele hiç yoktan sorun çıkardı. Yine 11'de başlayacak ama iyi oynamazsa devre arasında son haftaların formda ismi Adnane'ye formasını kaptırır.
Sonucu bekliyoruz. Skor tahminim 3-1.
Sheffield 4 defans - 1 dmc - 2 mc - mr - ml ve st şeklinde sahaya çıkıyor. Yatmaya çalıştıkları belli ama biz galibiyet için oynayacağız.
Npower Championship 37. Hafta
Maça çok tutuk başladık. Sheffield çok iyi hazırlık pasları yapıyor ve organize ataklar geliştiriyordu. Ama 25. dakikadan itibaren Hlousek'in önderliğinde kontrolü elimize aldık. Fakat iki takım da net gol şansı olabilecek ataklar geliştiremiyordu. Dakika 61'de bir kafa topundan golü yedik, ancak Edgar 20-25 metreden süper bir füzeyle skoru eşitledi. Bu dakikadan sonra da etkili bir atak olmayınca puanlar paylaşıldı. Sheffield'a yenilseydik ikili averaj üstünlüğünü de kaybedecektik, Edgar'ın golü bu yüzden çok önemli.
Tebrikler premier lige çıkma yolunda önemli bi skor ama nedense kupa benim ilgimi daha çok çekiyorKupayı falan mı alıcan içime doğuyo
![]()
FA Cup'ta yarı finaldeki rakibimiz West Ham United. Çok zorlu bir rakip. Diğer eşleşme de Sunderland-Arsenal şeklinde.
Bundan sonrası biraz şansa kalmış ama zaten yarı final oynamak da büyük bir başarı harikasın
Finale çıkarsın diye düşünüyorum.![]()
Npower Championship 39. Hafta
Sheffield'la fark 3'e çıktı arkadaşlar, bu kötü oyunla da kapatmamız imkansız. Artık umudumuz Play-Off'lar.
Cork iki maç ceza yedi, Mears sezonu kapattı... Her şey üst üste geliyor![]()
Adnane hem ayın oyuncusu, hem de ayın golünün sahibi oldu. Tek pozitif gelişme.
Npower Championship 40. Hafta
Magaye Gueye olaya el attı ve attığı 2 gol, yaptırdığı 2 asistle inanılmaz bir maç çıkardı ama son asistinde kendini feda etti, 2-3 hafta yokSheffield da puan kaybetmedi, fark hala 3.
Npower Championship 41. Hafta
Evet be! Nefes kesen bu maçı kazandık ve averajla ikinciliği geri aldık!
Sonuçlar çok iyi.Bir puan durumunu alabilir miyim ?
Tabii ki, ama bir maç daha oynadık, önce onu koyayım.
Npower Championship 42. Hafta
Acayip heycanlı bi maç oldu. Hop oturup hop kalktım, çok terledim ama sonunda kazandık ve Play-Off'ları garantiledik. Ama tabi ki hedef 2.'lik.
42 Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu
Nefes kesen 2.'lik mücadelesi devam ediyor.