Teşekkürler. Sağ beke adam arıyorum istediğim gibi bir oyuncu bulamadım, öneride bulunacak var mı![]()
Teşekkürler. Sağ beke adam arıyorum istediğim gibi bir oyuncu bulamadım, öneride bulunacak var mı![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Yine teklifler yağmaya başladı![]()
Galatasaray Serdar Kurtuluşa 4 milyon sterlin verdi satsam mı acaba![]()
sat peşinse eğer.
sonra 48 ay la o parayı kullan derim.
48 ay taksitle istemiş peşin vermesi için teklifte bulundum biraz sonra bombaları açıklayacağım![]()
Hemende geri çektiler![]()
Bursaspor'un profesyonel futbolcusu Sercan Yıldırım 12 milyon sterlin karşılığında kulübümüze 5 yıllık imza atmıştır.
Sercan yararlı olur işte böyle devam![]()
Kamp rezalet geçiyor diyebiliriz takımda ki o ateşin söndüğünü gördüm
Sercan'a çok vermemiş miyiz? 12 milyon Sterlin'e kimler kimler alınırdı? Tercih gene de senin kardeşim, başarılar![]()
Evet biraz tuzlu oldu ama türk ve welbeck tarzında bir santrafor arıyordum. Welbeck'i kiralamadığıma pişman oldum![]()
Garra Dembelé Gaziantepspor'da
Kamerunlu oyuncu ile 2.2 milyon sterlin karşığında üç yıllık anlaşma sağlanmıştır
Sercan Welbeck'ten daha hızlı ama Welbeck çok daha etkiliydi.. 12 milyonu boşa verdik sanırım![]()
Sağ Bek Yerli Yabancı Kimi Arıyon
Serdar Kurtuluş'a 4 milyon verdiler eğer peşin verselerdi göndericektim gerçekten çok sırıtmaya başladı. Yerli yabancı farketmez takıma gelsin yeterli![]()
Taraftarın gözü onda..
Geçen sezon Manchester United takımından kiralanan 20 yaşında ki Ganalı futbolcu Danny Welbeck, Gaziantespor formasıyla attığı 23 golden sonra taraftarın sevgilisi haline geldi. Bu sezon kontrat süresi 1 yıla inen Afrikalı futbolcuya Gaziantepspor tekrar talip oldu. Yerine alınan Sercan Yıldırım ve Dembele taraftarı ve teknik direktör Ufuk Ersoy'u tatmin etmedi. Bu durumdan dolayı Ufuk Ersoy gözünü tekrar adaya doğru çevirdi ve bonservisini almak için çalışmalara başladı
Pavle Ninkov Veya Maikel Kieftenbeld Bu Ikisinden Birini Mutlaka Al
Bak Senin Için Stoktaki Oyuncularımdan çıkardım![]()
Abi sağolasın ikisinede teklif yaptım ama Ninkov 9 diğeri 11 milyon istedi![]()
Ömer Toprak'ı iki senedir istiyorum. Bu sene sakatlığından dolayı fiyatı düştü fakat yine sözleşme imzalamak istemedi, Getafe'ye gitti. Serdar Kurtuluş kötü oynuyor bende
Ha bu arada regen bir sağ bek buldum pa- sı 199 müthiş birşey onu alıyorum
Buyur. Kulübü ile 5 milyon sterline anlaştık oyuncuya ise haftalık 18 bin sterlin karşığında el sıkıştık
![]()
Oyuncu gerçekten harika hemen alınmasıda büyük avantaj
Pa Ca Bunlara Bakmak Için Programmı Kullanıyon
Evet başka nasıl bakılıyor ki![]()
FAZİO GAZİANTEPSPOR'DA!
Sevilla'nın Arjantinli savunma oyuncusu Federico Fazio 2.200 milyon sterlin karşığında Gaziantespor'a transfer olmuştur
OKÇU GAZİANTEPSPOR'DA!
Uzun süredir bonservisini almak istediği Ganalı santrafor Danny Welbeck için sonunda mutlu sona ulaşıldı. Daily Mirror'un haberine göre sözleşmesi sona erecek olan genç futbolcuya en ciddi teklif Gaziantepspor'dan geldiğini yazdı. Yıllık 2 milyon euro, maç başına ise 35 bin sterlin karşığında Gaziantepspor'a imza atması bekleniyor