3 büyükler haricinde pek bilemedik![]()
3 büyükler haricinde pek bilemedik![]()
9'da 4 ile tamamladım. 4.lüğü de koruyamayacağım sanırım. 5. ya da 6. bitiririm bu haftayı.![]()
9/5 yapmisiz fena degil. 20 uzeri puan bekliyorum
9'da 5. 19 puan alıyorum. İki puan farkla Deus'u geçtim böylece. Son 5 hafta birinci sıra benim.
Madalya benim olacak![]()
Bende 5/9 isabetle tamamladım ama tırt maçları bildik bu hafta![]()
Sonuçlar ne zaman açiklancak acaba ?
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 3, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1, 0, 2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanlar otomatik olarak hesaplanıyor ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular yine otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 29. Hafta Sonuçları
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
İnişli çıkışlı grafikten şaşmadan yola devam. Bu haftayı 5. kapattım. Bakalım, haftaya kendime nerede yer bulacağım?
24.sıraya yükselmişim:I
ovunmek gibi olmasin ama alkisi hak ediceklerden biride benim14-15 hafta banli oldugum icin katilamamistim ilk 25"deyim valla su an hedefim ilk 20
Bu hafta kıpırdamamışım önümüzdeki hafta hedef ilk 10 sezon sonunda da mümkünse ilk 5
Screw you guys, I'm goin' home
22 puan almışım![]()
İlginç notlar ve istatistikler;
- İlk sıradaki Mamadou'nun hiç haftanın birinciliği yok.
- di canio tam 5 kez 0 (sıfır) çekmesine (veya 5 hafta oynamamasına) rağmen ilk 3 sırada yer alıyor.
- di canio, TeNaciOUS MidFieLdeR ve balde_mir_07 3'er kez ile en çok kez haftanın birinciliğini elde isimler.
- Deus Dominus 4 kez 30 puan ve üzeri alarak bu alanda zirvede.
- TeNaciOUS MidFieLdeR ve attirson ilk 10'da yer alıpta hiç 30 puan ve üzeri alamamış iki isim.
- Özgür Çetin 13.haftada topladığı 44 puanla şu ana kadar bir haftada en yüksek puanı toplayan yarışmacı.
- di canio ilk 10 sıradakiler arasında 11 kez ile en fazla 20 puan ve üzeri almış isim.
- Walter Sakana ilk 10 sıradakiler arasında 4 kez ile en az 20 puan ve üzeri almış isim.
- Walter Sakana 2 kez ile 10 puanın altına en az kez düşen yarışmacı.
Sıramı korumusum en fazla 6 veya 7. bitiririm bu sezonu geçen sene daha iyiydik bee.![]()
En yüksek puanın 24 olduğu bu haftada, 18 puan almışım. Hiç fena değil.
Canım FEDA olsun sana !
Ah o ligin ikinci yarısında 5 haftalık berbat performansım olmayaydı şimdi böyle 1-2 puanın hesabını yapıyor olmazdım. 1 puan nedir ya? İki hafta üst üste 1 puan mı alınır mış?!
Bugün Elazığ kazansın, bu hafta liderim ahanda yazıyorum buraya (:
...
19 aldık ama 1 sıra düştük kahretsin![]()
![]()
![]()
Büyüyü bozmak gibi olmasın ama 4'te 3 şu anda.
Walter Sakana güzel bilgiler vermiş. Böyle bir çalışma yapma düşüncem vardı ama konuları bile zro açıyorum şu anSezon sonu vakit bulursam yarışmaya genel bir bakış yaparız.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bu hafta kötü gidiyorum. Deus Antalya ve E.Şehir maçlarını doğru tahmin ederse kırılma haftası olabilir. 15 puanlık bir fark yapabilir Deus. Son iki maça farklı oynamışız.
Orçun bir zahmet el at şu işe hedefin Deus![]()
Yegyea! Daha önce bana musallat oldu, ben sıramı savdım![]()
kayseri yenerse 6/3 yapmis olacagim yine 20 uzeri puan bekliyorum bu haftadaakhisardan iyi puan alcagiz gibi
Midemi bulandırıyor şu çirkefliği Sivasspor'un....1 puan için neleri vermez bunlar...
Kayseri' den istediğini alan ben oldumberaberlik demiştim güzel oldu
Football is simple,but Football Manager is not
Kayseri'den istediğini alan Corpus ve Sivasspor oldu.![]()
Canım FEDA olsun sana !
8 puan garantiEğer Trabzonspor kazanamazsa (sadece 2 kişi Trabzonspor kazanır demiş) 9 puan gelecek bu beraberlikten. 5 kişi doğru sonucu bildi.
4 maç bilmişiz Fenerle 5 olur![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Gençler ile 5 yapacaz inşallah![]()
Football is simple,but Football Manager is not