su an 8/4 gençlerbirligi galibiyetinide sayiyorum yarin trabzon kazanirsa 9/5 olcak 20 uzeri puan bekliyorum gençlerbirligi ve akhisardan iyi puan alcaz gibi![]()
su an 8/4 gençlerbirligi galibiyetinide sayiyorum yarin trabzon kazanirsa 9/5 olcak 20 uzeri puan bekliyorum gençlerbirligi ve akhisardan iyi puan alcaz gibi![]()
9'da 2 yapabildim. Çok kötü bir derece ve haliyle çok düşük bir puan gelecek. 3 ile 5 puan arası bir şey gelir sanırım.
9 da 4 yapabilmişim, Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarından iyi puan gelir sanıyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
9'da 2 yaptım bende. Akhisar ve Karabük'ü bilebildim sadece.
Canım FEDA olsun sana !
Üzülme, ilk 6 sıradakilerin hepsi aynı durumda bu hafta. Deus Dominus 4 maç, Mamadou, di canio, Walter Sakana, footballer33 2'şer maç, TeNaciOUS MidFieLdeR ise 1 maç bilebilmiş.
Mamadou: Galatasaray, Karabük
Deus: Galatasaray, Akhisar, Karabük, Antep
di canio: Akhisar, Karabük
Walter: Galatasaray, Gençlerbirliği
footballer33: Galatasaray, Karabük
TeNaciOUS: Bursa
Bu haftada 20 uzeri alacam gibi
9'da 2. Rezil bir hafta. Son haftalar dördün altına düşmek kötü oldu. Bu haftanın en karlısı Deus. Birinci sırayı benden kaptı.
Dedim dedim, inanmadım... Bak n'oldu şimdi?![]()
trabzonun alirina erdem ile ben alir demisiz iyi puan gelicek akhisarada 10 kisi alir demis..
Arkadaşlar 29. haftanın sonuçlarında bir yanlışlık var. Tyrion arkadaşımız takma adını Oceanus olarak değiştirmiş. Benim haberim yoktu ve Oceanus adıyla ilk kez tahmin yapıyormuş gibi hesapladım. Diğer yarışmacıların puanlarında bir değişiklik yaratmıyor. Sadece Oceanus'a geçmiş haftalardaki Tyrion adıyla aldığı puanlar eklendi. Oceanus'un sıralaması 94.'lükten 46.'lığa çıktı. 46. sıra ve altındakiler birer sıra aşağıya kaydı. Karışık bir anlatım olmamıştır umarım.
30. haftanın sonuçlarını da bu akşam yayınlayacağım.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 3, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1, 0, 2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanlar otomatik olarak hesaplanıyor ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular yine otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 30. Hafta Sonuçları
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
30. Haftaya Özel Bilgilendirme:
Bu kural doğrultusunda erdem344 arkadaşımız 8 maça aynı tahminde bulunduğu için, yaptığı tüm tahminlerden kazandığı puan 0 olarak işlenmiştir.
Beklediğim gibi, haftayı 3 puanla kapattım. Önümüzdeki maçlara bakacağız.![]()
![]()
dedigim gibi 20 uzeri alcam demistim 29 almisiz iyi iyi![]()
Bu hafta 20 üzeri puan kazanmam lazım. 3 puan nedir yahu Allah aşkına batmışız.
25.sıradayız![]()
MİY - Antalya maçını Lawal. ve ben bilmişiz. Haftanın en yüksek puanını alacağız. Böylece tek maçla Deus'un 8 puanlık farkını eritip 1 puan farkla önüne geçtim. Şu an birinci sıra bendee![]()
Oldukça farklı tahminlerimiz varFarkı daha da açabilirsin.
6/2 yaptik supriz oynadik gelmedi gelseler varya 30-40 puan rahat alirdim![]()
Yarışmaya bu hafta havlu atacağım gibi. 23 puan fark var liderle ve bu hafta sonunda 30'un üzerine çıkar o fark. Kalan 3 haftada çok çok zor yakalamak. footballer33 de moralimi bozdu zaten :(
6 da 4 yapmışım,bu hafta da ortalama bir puan gelir herhalde.
9'da 6 yaparak biraz toparlandım. İyi bir puan bekliyorum bu hafta.
Aynen 9 da 6 yaptım bende.
90+4 de Diego Angelo 9 da 7 yapma umutlarımı yıktı ama![]()
bu hafta cok kotuydum 9/2 yaptim galiba
Bu hafta 9/6 yaptım. Hesaplamadım ama ikinci ile 10 puanlık bir fark bekliyorum. Son üç hafta inşallah sıramı kaptırmam kurdeleyi ekleriz.
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 3, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1, 0, 2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanlar otomatik olarak hesaplanıyor ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular yine otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 31. Hafta Sonuçları
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
22.sıraya yukselmek)
6.sıraya yükselmişiz fena değil![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.