Tam olarak öyle değil aslında. Gerçek kuralda 25 oyuncu kaydetmek isterseniz 14 yerli 11 yabancı kaydedebiliyorsunuz. Yani en az 14 yerli olmak zorunda. Ama oyunda 25 kişi kaydetmek isterseniz 14 yabancı 11 yerli olabiliyor. Mevcut kodlarla bu şekilde olmuş sanırım.
Hocam söylediğinde bişey anlamadım malesef, oyundada gerçektede kadro max 28 kişi olarak kayıt ediliyor. Evet 14 yerli olmak zorunda zaten ama oyun kuralları oluşturulurken yerli oyuncu sayısı girilemediği için ben kaydedebileceğin max. yabancıdan girdim olaya aslında aynı şeyden bahsediyoruz muhtemelen
Demirören: "Yabancı değil yerli kuralı" - TFF Haberleri TFF
Gercekte boyle bir durum olursa kulupler kontenjani doldurmak icin yerli U21 veya U19 oyuncularini profesyonel yapip listeye yazarlar zaten.
Bu yabanci kuralinin yansimasi tahmin edeceginiz gibi biraz aceleyle oldu. Hatta resmi aciklama gelmeden, Y. Demiroren acikladigi zaman verilen bilgiler ile kurali ilk olarak yansittik. Umuyorum FM 2016 icin daha komple hale gelir ama simdilik bu kadarini yapabildiler.
Arkadaşlar orjinal temada maç ekranında takım logoları yerine formalarını nasıl gösterebilirim?
Hamza Hamzaoğlu, gerçekten de yardımcısından az mı kazanıyor?
Madem öyle, Hamza Hamzaoğlu için belirtilen maaşın yarısını girseydiniz. çünkü gerçekte de mantık olarak o civarda bir rakam alıyordur. Bunu oyuna bırakmak çok yanlış. görüldüğü üzere de yanlış bir kararla esas yöneticiden daha fazla kazanmasını öngörmüş oyun. Bu da mali duruma bir şekilde etki eder...
Arkadaşlar şuan şoktayım.Galatasaray açıp bakayım dedim oyuncular satılıyormu.Açtıktan sonra ilk gün chedjou yu 5m a listeye koydum.Real Madridden 2.8m teklif geldi
Edit: Chedjou Real Madridde![]()
Arkadaşlar online oyunu sorunsuz oynayan var mı? FM 14'ü sorunsuz oynayabiliyoruz, takılma ya da yavaşlık olmuyor. Lakin aynı bilgisayarlarla(ki ikisi de gayet iyi bilgisayarlar) FM 15 oynamak istediğimizde menü geçişleri, sayfa geçişleri 4-5 sn gecikmeli gerçekleşiyor. Belki oyunla alakalıdır diye 15.3 ü bekledik ama yine değişen bir şey yok. Bu seride sorunsuz oynayan var mı online?
Edit: Müsait olan arkadaşlarla deneme yapabilirim.
Last edited by Bowlz : 26.Şubat.2015 at 01:41
kayıt süresi baya iyileştirilmiş,dikkatimi çeken en güzel özellik bu oldu.
son oynadığımız yamada iyi performans gösteren oyuncumu istediğim fiyata satamıyordum. bakalım nasıl bir denge sağlanılmış.
(/s)
bir de ;
Lig sıralamasında kaydırma çubuğunun olmama hatası giderildi
değişikliğin ne olduğunu öğrenmek istiyorum. fm 15'e başladığım günden beri benim bir ızdırabım var, hiçbir yerde bulamadım derdimin çaresini ve kimseden de aynı yönde bir şikayet almadım. oyuncu veya personel ararken veri tabanında yüzlerce isim oluyor. bu sağdaki kaydırma çubuğunda eskiden normal olarak alt ve üstte oklar vardı ve rahatlıkla kaydırıyorduk. bu seride o oklar yok mecburen çubuğu mause ile yakalıyıp hareket ettirmek zorunda kalıyorum. öyle yapınca da sürekli kaymalar oluyor. yani atıyorum sayfada en altta bir isim kaldı diyelim çubuğu çekip bi alt kısımdaki isimlere geleceğim ama çok daha aşağılara inmiş oluyorum. bilmiyorum anlatabildim mi derdimi ama böyle bir sıkıntı var![]()
bu değişiklik aceba bununla mı ilgili öyleyse gerçekten çok iyi olacak.
Derdini anladım, ancak neden dert yaptığını, farklı çözümler üretemediğini anlamadım. Öyle yapmana gerek yok ki. Mouse'unun ortasında bulunan, döndürülen o aracı kullanarak rahatça aşağıya doğru inebilirsin.
Öyle yapamıyorsan da ekranda ki herhangi bir oyuncunun bulunduğu yerde ki boşluğa tıkla, yani oyuncu seçili olsun ve klavyenin aşağı tuşuna basarak tek tek inebilirsin.
yeni sürümü denemedim henüz ama değişen teknik özelliklere bakınca bol bol gol kısırlığı çekeceğiz. neredeyse bütün değişiklikler defans ve kaleciler için pozitif yönde, hücumcular için negatif yönde olmuş. sık sık buna dair mesajlar görürüz bir süre.
Oyuncu profilleri de geliştirilmiş. Harry Kane'in bonservisi 26m avro olmuş![]()
Steam ID : byildirim04
Hadi be ilk oyunumda kiralamıştım Kane'i iyi olmuştu.
Bir arkadaş da ''Yekta frikikten attı, olmamış'' diye yorum yapmıştı onun yorumunu göremedim tekrar. Yekta'nın frikikleri 2.1 de de iyiydi. Selçuk'la kapışıyorlardı.
Sırf yeni güncelleme için ilk kariyerimi kapattım. Bugün yarın başlarım yeniden G.Saray kariyerine..
Galatasaray'da bildigim kadariyla Dany kiralik olarak gitti Evians'a ama oyunda bonservisiyle gönderilmis.
Yani son maç oynayan adam şikayet etti. Sakatlıktan henüz çıkmış adam geldi, şikayet etti. Son maçta kart cezalısı olduğu için oynayamayan adam da şikayet ettiBir seferde 4-5 oyuncu birden geldi, ki bazıları takımda backup oyuncu olarak bulunuyor, eskiden daha bile azdı, bence.
[MENTION=4751]perpetua[/MENTION] hocam galatasaraydaki başkanlık seçim yılını mayıs 2016 ( gerçeği mayıs 2015 ) olarak gördüm düzeltilme şansı varmıdır acaba ?
şut sayıları sanırım hala çok. 1-2 maçlık gözlemim
arkadaşlar benim oynama fırsatım olmadı hala oynayanlar varsa bi bilgi verebilrmi nasıl olmuş maç motoru v.s