Sayfa 52 / 61 İlkİlk ... 2425051525354 ... SonSon
1,531 ile 1,560 arası toplam 1809 sonuç

Konu: Tahmin Yarışması Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Güzel, beklediğim gibi iyi bir puan almışım ve 1 basamak yükselmişim. Son 3 haftada da ortalama 25 puan yapabilirsem, çok rahat bir şekilde ilk 3'te bitireceğim yarışı. Aksi halde, 5.'lik için uğraşacağım.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

4'te 3. ESES - BJK maçını benle birlikte iki arkadaş doğru tahmin etmiş. Haftanın en yüksek puanını alırız muhtemelen.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Uzun zaman sonra 9'da 5 yaptım. Gençlerbirliği - Kasımpaşa maçından yüksek puan bekliyorum.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

9'da 3 ile tamamladım haftayı. 5. sıraya dönüş yaparım yine sanırım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

5/0 ile baslamistim 9/4 ile bitirdim.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Deus ile 4 maça farklı tahmin yaptık. Üç maçı ben, bir maçı o doğru tahmin etti. Hesaplamadım ama fark biraz daha açılacak.

Tebrikler, buradan vermezsin artık şampiyonluğu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Cuma günkü maçı kaçırmıştım onun dışında yaptığım 8 maçtan 7si tuttu yatıran ise Akhisar maçı oldu 10 dakika dayanamadılar : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Edit: Es Es maçında da yatmışım bak gözümden kaçmış.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Maçları bilen sayılarına bakmadım ama bu hafta 3.sıraya yükselebilirim belki. footballer33 9'da 3, di canio 9'da 2 yapmış.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Gençlerbirliği - Kasımpaşa 0 (2 kişi) 9 puan

Eskişehirspor - Beşiktaş 2 (3 kişi) 8 puan

MP Antalyaspor - Akhisar Bld. 1 (3 kişi) 8 puan

İstanbul BB - Fenerbahçe 1 (5 kişi) 6 puan

KDÇ Karabükspor - Gaziantepspor 2 (7 kişi) 5 puan

Kayserispor - Trabzonspor 1 (11 kişi) 4 puan

Orduspor - Bursaspor 2 (14 kişi) 3 puan

Mersin İY - SB Elazığspor 2 (16 kişi) 2 puan

Galatasaray - Sivasspor 1 (17 kişi) 1 puan

Not: benbenim 7 maça da aynı tahmin yapmış (2). Bunlardan Bursa, Gaziantep ve Elazığ maçları tutmuş. Bu maçların bilen sayıları 1'er kişi düşecek mi yoksa aynı kalıp sadece en yüksek puan aldığı Antep maçı 0 puan olarak mı işlenecek onu net bilmiyorum. 1'er kişi düşmesi puanlamayı etkilemiyor gerçi.

Bu tabloya göre alacağımız puanlar:

Mamadou 26 (524)
    Deus 11 (498)
    Walter 21 (485)
    di canio 5 (479)
    footballer 7 (474)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Gençlerbirliği - Kasımpaşa 0 (2 kişi) 9 puan

Eskişehirspor - Beşiktaş 2 (3 kişi) 8 puan

MP Antalyaspor - Akhisar Bld. 1 (3 kişi) 8 puan

İstanbul BB - Fenerbahçe 1 (5 kişi) 6 puan

KDÇ Karabükspor - Gaziantepspor 2 (7 kişi) 5 puan

Kayserispor - Trabzonspor 1 (11 kişi) 4 puan

Orduspor - Bursaspor 2 (14 kişi) 3 puan

Mersin İY - SB Elazığspor 2 (16 kişi) 2 puan

Galatasaray - Sivasspor 1 (17 kişi) 1 puan

Not: benbenim 7 maça da aynı tahmin yapmış . Bunlardan Bursa, Gaziantep ve Elazığ maçları tutmuş. Bu maçların bilen sayıları 1'er kişi düşecek mi yoksa aynı kalıp sadece en yüksek puan aldığı Antep maçı 0 puan olarak mı işlenecek onu net bilmiyorum. 1'er kişi düşmesi puanlamayı etkilemiyor gerçi.

Bu tabloya göre alacağımız puanlar:

Mamadou 26 (524)
    Deus 11 (498)
    Walter 21 (485)
    di canio 5 (479)
    footballer 7 (474)
    Bu tabloya göre, ilk 3 hedefimi son 2 haftaya taşıyorum; ama şu aşamadan sonra öncelikli hedefim, bulunduğum konumun altına düşmemek olacak artık. İlk 5'e girebilirsem de, mutlu olacağımı düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Son iki hafta kala 26 puanlık fark ciddi avantaj. Kalan iki haftada tahmin sayısında dördün altına düşmezsem tamamdır.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 32. Hafta Sonuçları

Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;

En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.

Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 puan verilmektedir.

Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.

Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.

Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.

Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;

Sonuç Tablosu;

Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
    • İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 3, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1, 0, 2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
    • İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
    • Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanlar otomatik olarak hesaplanıyor ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular yine otomatik olarak puanları hesaplıyor.
    • Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.

Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 32. Hafta Sonuçları

Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;

Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.

32. Haftaya Özel Bilgilendirme:
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    7 maça aynı sonuç oynandığı takdirde, aynı tahminlerden en yüksek puan alınan doğru tahmin geçersiz sayılacaktır. 8 veya 9 maça aynı sonuç oynanırsa, yapılan tahminler tamamen geçersiz sayılacaktır.
    Bu kural doğrultusunda benbenim arkadaşımızın KDÇ Karabükspor - Gaziantepspor maçı için yaptığı tahminden kazandığı puan 0 olarak işlenmiştir.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

23. siradan 21"e gelmisiz 14 puan almisiz kotu oldu bu hafta. hedefim ilk 15"di ama zor gibi ilk 18"i zorlucagiz gibi.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    23. siradan 21"e gelmisiz 14 puan almisiz kotu oldu bu hafta. hedefim ilk 15"di ama zor gibi ilk 18"i zorlucagiz gibi.
    18. olarak diyorum ki; ayağını denk al Arif
    Football is simple,but Football Manager is not

[B][COLOR="DimGray"]Hey maşşallah! Hiç birinciliği yok diyorduk arkadaş 2 hafta üst üste aldı. Arap atı gibi geç açıldın Mamadou

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Birinci belli ikinci kim ? :P

Şaka bir tarafa buradan dönmez artık herhalde

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

son 2 haftaya 19.giriyorum
    Ligin ilk 7 haftasıda yarışmaya katılsaydım liderdik belkide

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu anda 3/4, gayet iyi
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Aynen 4/3. Bu arada Deus senin tahminlerin kalın yazılı olan mı yoksa ince yazılı olan mı ?

Böule olanlar işte, dimgray, bold

Boş bulunduğum bir ana geldi, düzeltemeden göndermişim. Arkasından temiz halini de gönderdim. Farketmedin mi o ince yazılar senin tahminler

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 33. Hafta Sonuçları

Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;

En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.

Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 puan verilmektedir.

Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.

Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.

Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.

Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;

Sonuç Tablosu;

Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
    • İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 3, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1, 0, 2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
    • İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
    • Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanlar otomatik olarak hesaplanıyor ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular yine otomatik olarak puanları hesaplıyor.
    • Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.

Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 33. Hafta Sonuçları

Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;

Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aldığım puanı seveyim Neyse 33 hafta içinde 2.kez haftanın birincisi oldum o da güzel
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İlk 5'i büyük bir aksilik olmazsa, garantiledim. İlk 3 iddiam ise, son haftaya girerken devam ediyor. Mamadou'nun 1.'liğini ise, şimdiden tebrik ediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Farkı 3 puan daha arttırmışız. Herhalde son hafta buradan dönmez. Sadece iki kişide var olan madalya. Üçüncüsü bana nasipmiş

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Benim puan 9 olacak sanırım, 10 yazılmış. Sadece Bursa-Eskişehir maçını bilmişim.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

19 puan aldik 2 basamak ilerledim hedefimiz ilk 18"di kork benden corpus

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Son hafta Arif ile aynı tahminleri yapayım da geçemesin
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

1 sıra yükselmişim. Bu haftada da güzel bi tahminle ilk 10 girip bitiririz hayırlısıyla.
    Screw you guys, I'm goin' home

Sayfa 52 / 61 İlkİlk ... 2425051525354 ... SonSon

Mesaj Yetkileri