Güzel, beklediğim gibi iyi bir puan almışım ve 1 basamak yükselmişim. Son 3 haftada da ortalama 25 puan yapabilirsem, çok rahat bir şekilde ilk 3'te bitireceğim yarışı. Aksi halde, 5.'lik için uğraşacağım.![]()
Güzel, beklediğim gibi iyi bir puan almışım ve 1 basamak yükselmişim. Son 3 haftada da ortalama 25 puan yapabilirsem, çok rahat bir şekilde ilk 3'te bitireceğim yarışı. Aksi halde, 5.'lik için uğraşacağım.![]()
4'te 3. ESES - BJK maçını benle birlikte iki arkadaş doğru tahmin etmiş. Haftanın en yüksek puanını alırız muhtemelen.
Uzun zaman sonra 9'da 5 yaptım.Gençlerbirliği - Kasımpaşa maçından yüksek puan bekliyorum.
Canım FEDA olsun sana !
9'da 3 ile tamamladım haftayı. 5. sıraya dönüş yaparım yine sanırım.
5/0 ile baslamistim 9/4 ile bitirdim.
Deus ile 4 maça farklı tahmin yaptık. Üç maçı ben, bir maçı o doğru tahmin etti. Hesaplamadım ama fark biraz daha açılacak.
Tebrikler, buradan vermezsin artık şampiyonluğu![]()
Cuma günkü maçı kaçırmıştım onun dışında yaptığım 8 maçtan 7si tuttu yatıran ise Akhisar maçı oldu 10 dakika dayanamadılar : )
...
Edit: Es Es maçında da yatmışım bak gözümden kaçmış.
...
Maçları bilen sayılarına bakmadım ama bu hafta 3.sıraya yükselebilirim belki. footballer33 9'da 3, di canio 9'da 2 yapmış.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Gençlerbirliği - Kasımpaşa 0 (2 kişi) 9 puan
Eskişehirspor - Beşiktaş 2 (3 kişi) 8 puan
MP Antalyaspor - Akhisar Bld. 1 (3 kişi) 8 puan
İstanbul BB - Fenerbahçe 1 (5 kişi) 6 puan
KDÇ Karabükspor - Gaziantepspor 2 (7 kişi) 5 puan
Kayserispor - Trabzonspor 1 (11 kişi) 4 puan
Orduspor - Bursaspor 2 (14 kişi) 3 puan
Mersin İY - SB Elazığspor 2 (16 kişi) 2 puan
Galatasaray - Sivasspor 1 (17 kişi) 1 puan
Not: benbenim 7 maça da aynı tahmin yapmış (2). Bunlardan Bursa, Gaziantep ve Elazığ maçları tutmuş. Bu maçların bilen sayıları 1'er kişi düşecek mi yoksa aynı kalıp sadece en yüksek puan aldığı Antep maçı 0 puan olarak mı işlenecek onu net bilmiyorum. 1'er kişi düşmesi puanlamayı etkilemiyor gerçi.
Bu tabloya göre alacağımız puanlar:
Mamadou 26 (524)
Deus 11 (498)
Walter 21 (485)
di canio 5 (479)
footballer 7 (474)
Son iki hafta kala 26 puanlık fark ciddi avantaj. Kalan iki haftada tahmin sayısında dördün altına düşmezsem tamamdır.
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 3, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1, 0, 2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanlar otomatik olarak hesaplanıyor ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular yine otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 32. Hafta Sonuçları
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
32. Haftaya Özel Bilgilendirme:
Bu kural doğrultusunda benbenim arkadaşımızın KDÇ Karabükspor - Gaziantepspor maçı için yaptığı tahminden kazandığı puan 0 olarak işlenmiştir.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
23. siradan 21"e gelmisiz 14 puan almisiz kotu oldu bu hafta. hedefim ilk 15"di ama zor gibi ilk 18"i zorlucagiz gibi.
[B][COLOR="DimGray"]Hey maşşallah! Hiç birinciliği yok diyorduk arkadaş 2 hafta üst üste aldı. Arap atı gibi geç açıldın Mamadou![]()
Birinci belli ikinci kim ?:P
Şaka bir tarafa buradan dönmez artık herhalde![]()
son 2 haftaya 19.giriyorum
Ligin ilk 7 haftasıda yarışmaya katılsaydım liderdik belkide![]()
Şu anda 3/4, gayet iyi
Screw you guys, I'm goin' home
Aynen 4/3. Bu arada Deus senin tahminlerin kalın yazılı olan mı yoksa ince yazılı olan mı ?
Böule olanlar işte, dimgray, bold
Boş bulunduğum bir ana geldi, düzeltemeden göndermişim. Arkasından temiz halini de gönderdim. Farketmedin mi o ince yazılar senin tahminler![]()
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 3, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1, 0, 2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanlar otomatik olarak hesaplanıyor ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular yine otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 33. Hafta Sonuçları
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Aldığım puanı seveyimNeyse 33 hafta içinde 2.kez haftanın birincisi oldum o da güzel
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İlk 5'i büyük bir aksilik olmazsa, garantiledim. İlk 3 iddiam ise, son haftaya girerken devam ediyor. Mamadou'nun 1.'liğini ise, şimdiden tebrik ediyorum.![]()
Farkı 3 puan daha arttırmışız. Herhalde son hafta buradan dönmez. Sadece iki kişide var olan madalya. Üçüncüsü bana nasipmiş![]()
Benim puan 9 olacak sanırım, 10 yazılmış. Sadece Bursa-Eskişehir maçını bilmişim.
19 puan aldik 2 basamak ilerledim hedefimiz ilk 18"di kork benden corpus![]()
Son hafta Arif ile aynı tahminleri yapayım da geçemesin![]()
Football is simple,but Football Manager is not
1 sıra yükselmişim. Bu haftada da güzel bi tahminle ilk 10 girip bitiririz hayırlısıyla.
Screw you guys, I'm goin' home