Bugünkü maçlardan sonra şampiyonluğu garantiledim.
Bugünkü maçlardan sonra şampiyonluğu garantiledim.
5'te 3 ile tamamladım bu günü. Yarın da 2-3 maç bilirsem, en azından yerimi korurum.
İlk 6 maçın tamamını bildim kalan 3 maçta bozduk ama olsun 9'da 7'yle çok iyi bir kapanış yaptık, sanırım ilk 10 da bitiriyorum sezonu.
Screw you guys, I'm goin' home
Son haftayı ve yarışmayı 9'da 6 ile tamamladım. Fena bir puan beklemiyorum. İlk 3 ile ilk 5 arası bir sıralamada bitiriyorum böylece yarışmayı. Benim için iyi bir derece.![]()
9'da 6 ile kapattım bende sezonu. Kapanış için güzel sayılır.
Canım FEDA olsun sana !
Bükemediğin eli öpeceksin. Tebrikler Mamadou, son haftalarda istikrarlı sonuçların karşısında direnemedim. Hak ettin birinciliği![]()
9/5 yaptim corpus ise 9/3 yapmis galiba hedefime ulastim gibi![]()
Arkadaşlar 33. Haftada Gabi Abi'nin tahminlerinde yanlışlık olmuş. Aldığı puan 1 artsa da, doğru tahmin edilen maçların sayıları değişeceği için maçlardan kazanılan puanlar ve toplam puanlar da değişecek. 34. Haftanın sonuçlarını hazırlayacağım şimdi. Yanlışlığı düzeltip, tekrar bir yanlışlık yapmadan yayınlayacağım. Bu yanlışlık nedeniyle hepinizden özür dilerim.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
sampiyon belli zaten (:
tebrikler abdullah, sonradan acilip tahti ele gecirdin. daha da birakmadin.
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 3, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1, 0, 2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanlar otomatik olarak hesaplanıyor ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular yine otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 34. Hafta Sonuçları
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
34. Haftaya Özel Bilgilendirme:
Bu kural doğrultusunda urwrdskkn arkadaşımızın İstanbul BB - Kasımpaşa maçı için yaptığı tahminden kazandığı puan 0 olarak işlenmiştir.
Last edited by di canio : 21.Mayıs.2013 at 01:31
Öncelikle yarışmamızın şampiyonu olan Mamadou (daha öncesinde Matthaus, Meireles) takma adlı Abdullah arkadaşımızı, sonra da ilgi gösteren tüm arkadaşları tebrik ederim. Hatasıyla, doğrusuyla, yanlışıyla bir sezonu daha bitirdik. Önümüzdeki sezon tekrar yarışmak üzere, sağlıcakla ve esen kalın.![]()
Emeklerin için biz de sana teşekkürü borç biliyoruz dicanio. Mamadou'yu 1.'liği için bir kez daha tebrik ediyorum. Son bir hamle yaparak yarışmayı hedeflediğim ilk 3'te bitirdiğim için de kendimi tebrik ediyorum.
Yarışmaya katıldıkları için de diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum ve hepsini tebrik ediyorum.
Corpus 9/3 yapmadimi ya yoksa benmi yanlis hesapladim![]()
valla o kadar hafta banli olamam ragmen ilk 18 bile iyidir iyi.
Ayık ol Arif
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Madalyamız verilmiştir, hayırlı olsun. Tebrik ederim ilgi gösteren herkesi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
34 haftalık periyotta ilk ve tek hafta birinciliğimi 34. haftada 34 puanla aldım daha da konuşmuyorum![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Yeni gördüm bu mesajı. Ben zaten herp sürpriz arayarak geldim zirveyeİstikrarlı bir şekilde sürdürdüm yani yarışmayı. Akhisar Bld. kesin düşer denildiği dönemlerde bile Akhisar'a oynadım. Oradan epey puan aldım. Memleketim diye Antalyaspor'a fazlaca kazanır oynadım. İkinci yarı o epey geriletti beni. Tabii Fenerbahçe maçlarına Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş maçlarına da rakiplerinin kazanacağına da oynadım hep.
İlk 10 a girdim sonunda bir 2-3 yıla ilk 5 e 4-5 yıla da birinciliğe oynarım herhalde![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
13. bitirmişim güzel.Mamadou ve yarışmaya katılan herkesi tebrik ederim.
Canım FEDA olsun sana !
Tebrik eden arkadaşlara teşekkür ederim. Bende yarışmaya katılan arkadaşları tebrik ederim. Kurdele profile pek bir yakıştıTabi gelecek sezon askerlikten dolayı tahmin yapma fırsatım olmayacak. Kısa yaparsam ligin ikinci yarısına yetişir sezon sonunda ilk 10'da yerimi alırım :P
![]()
Tebrik Ederim @Mamadou Sonuna Kadar Hak Edilmiş 1.likti
Mamadou ile Deus Dominus ikisi de birinciliği haketmişti, ikisini de ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bir ara hırs bile yaptım ama bir türlü yakalayamadım onları. Son hafta footballer33'ün kötü sürpriziyle de 4. tamamladım. Kendi açımdan baktığımda yarışma boyunca belirli bir puan istikrarı yakaladım ama yeterli olmadı. 10 puanın altına düşmedim, 20 puanın üstüne çıkmadım pek. Birkaç kez 30'lu puanlara çıkmak lazım birincilik için.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
tebrikler beşiktaşın gururu mamadou![]()
19.olmuşum 10.haftadan itibaren yarışmama ragmen![]()
Kisa bir sure sonra sadece mobilden baglanabilme imkanim olacak, dolayisiyla maclari da tamamen yazma sansim epey dusuk. Yarismaya katilmak istiyorum fakat sadece mac sonuclarini, siralamayi bozmadan yazabilir miyim, kabul edilir mi?
Ben ilk hafta konusunu geçen sezonki konulardan kopyala–yapıştır yaparak telefon üzerinden açtım. Eğer yapabiliyorsan, daha iyi olur. Ama yapamıyorsan istisnai olarak sadece sonuçları yazabilirsin. Diğer arkadaşlar maçları yazmaya devam ederse daha sağlıklı bir çalışma olur.
Teşekkür ederim, en kısa sürede deneyip öğreneceğim.
9'da 7 ile sezonu açmış bulunmaktayım. Hayırlı, uğurlu olsun.![]()
9/5 iyi bence![]()