Şampiyonlar Ligini tek başına kazandı ama? Hemde C.Ronaldo'lu Man Unt ezerek Messi'li Barcelona'yı eleyen Liverpool'ü finalde yenerek gol kralı olarak.. 2gömlek büyük gelmesi söz konusu değilde... Kaka' zaten kesin alır gözüyle bakılıyor...
Yahu abartma istersen,Seedorf,Inzaghi,Pirlonunda cok katkilari oldu.
Kaka Clde iyiydi kabul ediyoruz,hatta en iyisi diyebiliriz,ama Italya liginde öyle cok üstün,ödülü alacak kadar üstün bir futbol sergileyemedi.
Ama Cristiano ManUnun sampiyonlugunda en büyük pay sahibi oldu,sag kanat oynadigi ligde 21 gol atti,asistleri de baya vardi.Clde takimi yari finale geldi.Yani ortalamaya bakarsak Cristiano daha cok is yapmis,yapmaya da devam ediyor,ama Kaka iyi oynayamiyor fazla,iste sorun burada.
Messi`nin nasil oynadigini herkes görüyor degerlendirmeye bile gerek yok![]()
C.Ronaldo Kaka'yı ezer.
![]()
Yahu İnzaghi ne ya top ayağına çarpıyo gol oluyorDoğrudur Man Unt iyiydi Ronaldo ama Milan gecen sene - ile başladı + Man Unt kadrosu Milan'dan daha dinamik. CL deki üstün bir performans sergilelediğide bir gerçek Kaka'nın ama C.Ronaldo'nun abartıldığını düşünüyorum bu senede iyi değil zaten... Zaten Kaka'nın stili Messi & C.Ronaldo dan farlı Messi ile kıyaslarım çok iyi çünkü. Paslar v şutlar konusunda Kaka'daha iyi bence. Dribling sürat konusunda az kalmasada Kaka' Messi'nin yanında ama bunlardada Messi daha iyi... Kesin olan bir şey daha Kaka' Zidane vari bir oyuncu C.Ronaldo v Messi tarzı pek değil her aldığını çalım atmıyor birbirlerine oranlar + - leri çok ama Milan takım olarak iyi değil o yüzden Kaka'yada yansıyor... Dediğim gibi C.Ronaldo kesinlikle Kaka' kadar iyi değil Messi konusunda bir şey diyemicem 2si arasında geçer tabi ben Kaka'nın almasını isterim...
ronaldo ve kaka bazen maçta kayboluyolar.kaka hiç gözükmüyor ronaldo abuk subuk hareketler yapıo bazen kendi ayağına takılıp düşüo.
messi ise bütün maç boyunca top ayağına her geldiği zaman kalitesini belli ediyo top sanki ayağına yapışık oynuyo.abartmıyorum gerçektende top ayağına yapışık gibi.bazen top görünmüyor formasının altına saklamış gidio deseler inanırım.birde ronaldo ve kaka ya göre daha rahat.maç içinde hiç sinirlenmio çok rahat.
Inzaghi balına gol atıyor.![]()
Kaka'dan sonra C.Ronaldo, Messi varken Ibrahimoviç'te nerden çıktıBu Moratti'ye hayranım ben..
Geç bile kaldı! Yazık etti kendine senelerce Inter'de..
Onuda anlamaya çalışın,kaç altın top ödülü toplayabilmiş kulübü?
Corriere della Sera gazetesi, 2 yıl önceki F.Bahçe-Milan maçı sırasında Ukraynalı yıldızın 3. golü sonrası, Galliani’ye telefon açan eski İtalya başbakanının "Aman çocuklar daha fazla gol atmasınlar" direktifi verdiğini yazdı.
ESKİ İtalya Başbakanı ve Milan Kulübü’nün başkanı Silvio Berlusconi’nin, Başbakan Tayyip Erdoğan ile dostluğu adına takımının Fenerbahçe’ye gol yağmurunu Andriy Shevchenko’nun ardı ardına gollerinden sonra telefon emri ile engellemeye çalıştığı ortaya çıktı. İtalyan medyası, 2 yıl önce yaşanan bu gelişmeyi dün gazete sütunlarına taşıdı.
Corriere della Sera gazetesinin "Magazine" ekinde çıkan habere göre, 23 Kasım 2005’te İstanbul’da oynanan Şampiyonlar Ligi grup eleme maçında Milan ev sahibi Fenerbahçe’ye yıldız oyuncusu Ukraynalı Shevchenko ile golleri sıralarken, ünlü İtalyan kulübünün başkanı olan Berlusconi’nin asbaşkanı Adriano Galliani’ye telefon açtığını yazdı. Haberde, Shevchenko’nun 3. golünden sonra maçı evinde TV’den izleyen Berlusconi’nin "Bunlar Erdoğan’la aramı açacak" diyerek telefona sarılıp Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki Galliani’ye "Aman çocuklar daha fazla gol atmasınlar. Durdurun şu Shevchenko’yu" direktifi verdiği belirtildi.
Gazetenin ekinde buna rağmen Shevchenko bir gol daha atınca sinirlenen Berlusconi’nin "Yeter artık attırmayın" diye ekran önünde bağırdığını da ifade etti. Haberde Berlusconi’nin bu hoş anısını geçen hafta Roma’da Fenerbahçe-PSV Eindhoven maçını birlikte izlerken Tayyip Erdoğan’a anlattığı da kaleme alındı.
Reha Erus - Hürriyet
Koptum yaa.
Ama saçma bişey ben amacını dahada anlamadım.
Doğru bir haber değil bence kim takımının daha fazla gol atmasını istemezki inandırıcılığı yok..
Sallamasyon bir haber
Mükemmel yav,koptum![]()
Doğruluğunu teyit etmek için moratti'ye bir mail göndermek lazım.Malum İtalya'da tüm telefon kayıtları onda.Arşiv gibi adam.
Çok güldüm yahu..
Servetin kulakları çınlasınYa bide durdurmasaydı ne olurdu artık
![]()
Aman Servet demeyin yahu. Ne adamdı ama.![]()
hahaha.Güzel söylemiş Berlusconi
![]()
Milan teknik direktörü Carlo Ancelotti Ocak ayından itibaren takımdaki yerini alabilecek olan genç yıldız Alexandre Pato’ya övgüler yağdırdı.
Yazın transfer ettikleri Pato’nun sahalara bomba gibi girmesini bekleyen Ancelotti, “Pato en üst düzeyde futbol oynayabilecek çok genç bir arkadaşımız. Takıma geldiğinden beri tek eksikliği İtalyanca öğrenmemiş olması; ancak onun gibi üsün yetenekli oyunculara çok fazla şey anlatmanız gerekmiyor zaten, kafalarını karıştırmamak lazım. Futbolcuda içgüdü çok önemlidir, bu insanın içinde vardır ya da yoktur, geliştirilemez. Pato’nun en önemli özelliği içgüdülerinin çok güçlü olması. Tanrı onu özene bezene yaratmış, bunları kullanmak onun elinde olacak,” şeklinde konuştu.
Umarız bunların hakkını futboluyla verir..
Milanda zorlanır bence. Diğerleri arasındaki yaş farkı falan. Bakalım Pato'mu onlaraya ayak uydurcak yoksa diğerleri mi.![]()
hahahaha
Çok geç bi haber
Yada sallama diyeyim
Bence bir Beşiktaşlı bir habercinin işi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
konunun yeride yanlış
İtalya Serie A ile ne alakası var
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Şamata bir haber.Uydurma gibi geldi![]()
O kadar yaşlının arasında genç biri ilginç bir deneyim olacak Milan için.
Komik bir haber![]()
2 yıl önce
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..