9'da 4. Zayıf bir başlangıç yaptım, ilerleyen haftalarda performansımın artmasını bekliyorum![]()
9'da 4. Zayıf bir başlangıç yaptım, ilerleyen haftalarda performansımın artmasını bekliyorum![]()
Screw you guys, I'm goin' home
9/0 iyi başlayamadık, önümüze bakacağız (biraz fantastikti tabi)Antalyaspor – Erciyesspor 1
Karabükspor – Kasımpaşa 0
Rizespor – Gençlerbirliği 2
Konyaspor – Fenerbahçe 0
Akhisar Bld. – Elazığspor 0
Eskişehirspor – Bursaspor 0
Beşiktaş – Trabzonspor 0
Kayserispor – Sivasspor 0
Galatasaray – Gaziantepspor 0![]()
Bu arada 8 maçı ev sahibi takımlar kazandı.Eğer 8 tane 1 tahmini yapsaydı biri kabul edilmeyecek miydi?
9/5 yapmışım idare eder![]()
9/5 Yapmışızı Bizde![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Siz olun tereddütte kaldığınız maçlara sıfırı yazmaktan hiç çekinmeyin. Doğru tahmin edersiniz, etmezsiniz siz yinede sıfır yazın geçin. Geçen sezon sıfır biten maçlardan çok puan koparttım. Yarışmayı da birinci olarak tamamlamıştım. Tecrübe konuşuyorBu sezon askerlik işi olacağından tahmin yapamayacağım. Yapsam bile ilk 4,5 hafta yapabilirdim sonra imkanım olmaz. Sürekli tahmin yapacaklara başarılar.
9/3 yapmisiz kotu basladik
8/2 yapmışım kötü başlangıç.
9/5 idare eder ısınma turları için
9/2 olmadı...
Aynen bende 9/2 yaptım. Rezalet bir başlangıç oldu.
FM Gazetesi
9/2 ye katılanlardan biri de benim. Bu hafta iyi tutturanlar çok sağlam puan toplayacaklar
Football is simple,but Football Manager is not
İlk 20'ye girmişim, sıralama bazında güzel başlangıç.
12. olmuşum güzel başlangıç.İlk 10 hedefim var.Birinci olmak footballer varken imkansız gibi![]()
38. olmuşum süper başlangıç![]()
Bu yarışmada tahmin yapmaya başladığımdan beri, ilk defa liderliğe yükseliyorum ve ilk defa haftanın en yüksek puanını alıyorum.Devam ederim inşallah bu şekilde.
Ilk hafta tahmin yaptim saniyorum megersem yapmamisim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
çok maç bilememişim ama Karabük kazanır dediğim için sıralamam fena değil. Arttırarak devam edeceğimi umuyorum.
Ayrıca aslında bu yarışma ödüllü olmalı ama onun için paralı üyelik de olmalı![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
4/3 iyi basladik
Zevkine bir tahmin yapayım dedim 4/0 şu an![]()
7de 4 yapmısım bende yavas yavas lige alısıyoruz.![]()
7/5 de ben yapmışım yarınkilerden çok umutluyum![]()
Şu an 8'de 1Beşiktaş maçı çeviremezse 9'da 1, rezilliğe gel
![]()
9da6 ile kapadık haftayı..
9/7 ile güzel bir sonuç alarak bu haftada formumuzu sürdürdük![]()
Beklediğim sürprizler gerçekleşmedi maalesef kötü bir haftaydı.
8 / 6 ile yola devam.
İlk maçları kaçırıyorum hep, 8 tane tercih yapıyorum. Haftaya daha dikkatli olacağım![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!