Bu hafta işyerinde telefondan tahmin yapmam yanlış yazmaam neden olmuş. BJK ve Rize maçlarınıa yanlış tahminde bulundum 2 maç öyle gitti bu hafta kötüyüz.
Bu hafta işyerinde telefondan tahmin yapmam yanlış yazmaam neden olmuş. BJK ve Rize maçlarınıa yanlış tahminde bulundum 2 maç öyle gitti bu hafta kötüyüz.
Haftayı 9'da 6 ile Kapattık Ah Ulan Rıza Ah Yakmasaydın 9da 9du![]()
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
9/3le rezil bir haftaydı.Artık çok beraberlik yazmıycam.![]()
9'da 6 yaparak en başarılı haftamı geride bıraktım. Galatasaray sürpriz yapmasaydı, Eskişehir 1 gol daha bulsaydı 9'da 8 bile yapabilirdim. Bursa maçına 1 demiştim ama Beşiktaş beni fazlasıyla yanılttı ona yapacak bir şey yok.
9/3 yapmisi rezil bir haftaydi.![]()
9'da 4 ile en kötü haftamı geride bıraktım. Bundan daha kötüsü olmaz umarım.
9 da 1 yaparak haftanın en kötüsü oldum galiba.![]()
2'de 2 ile başladık hadi bakalım.![]()
6'da 4 yapmışım bu hafta, şimdiye kadar biten maçlarda. Bir toparlanma var, böyle de devam eder inşallah.
6'da 3.Toparlancaz![]()
9'da 6 yapmışım
9'da 5 yaptım bu hafta Trabzon ve Bursa berabere biteydi iyiydi.![]()
9 da 6 biri fenerbahçe maçı ordan 1 puan gidecek herhalde neyse artık toparlanmaya başlarız bundan sonra![]()
Arkadaşlar 5. Hafta sonuçlarını yayınlamak için TFF'nin Beşiktaş-Galatasaray maçının sonucu için kararını beklemeyi düşünüyorum. Büyük ihtimalle yarıda kaldığı sonuç olarak, yani "2" olarak tescil edilecek ama TFF'nin sağı solu belli olmuyor. Daha sonra tekrar değişiklik yapmak yerine kesin sonuca göre yayınlamak istiyorum.
Gece tekrar gireceğim foruma. Çoğunluğun görüşlerine göre gece de yayınlayabilirim. Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Büyük ihtimalle "2" olarak tescil edilecektir, aksinin olacağına ihtimal vermiyorum.
...
2 Dakika için maç oynatılmaz hadi 10-15 dakika olsa neyse 2 olarak tescil edilecektir.
vay be bu hafta 24 puan almışız iyi oldu
Gözle görülür bir inişe geçtim; ama liderliği elimde bulundurabilmişim bu hafta da. Artık toparlanmam lazım yalnız.
Şu ana kadar 7'de 1. Eh, artık bu hafta liderlikten inerim!
Bende 7/4 yaptım şuanda iyi başlamıştık ama düşüşteyiz, geçen haftada çok kötüydük.
Sonuçları en erken Çarşamba günü yayınlayabileceğim. Bilginize arkadaşlar. Kusura bakmayın.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Mehter Takımıyız Mübarek1 İleri 2 Geri
Şuana Kadar 7'de 2
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
9'da 4'le tamamladım ama galiba Bursa-Akhisar maçı 9 veya 8 puan olur. Oradan biraz puan kaldırabilirim.
Fena sıvadım bu hafta 9'da 1![]()
Aynen onu da bilemeseydik ayıp olurdu.Geçen hafta gene iyi puan almıştım ilk 10'a girmiştim şimdi bayağı bi düşerim zaten bi iyiyim bi kötüyüm bunlar hep erken tahmin yaptığım için bu hafta bir de geç yapalım tahmini.
![]()
Aynen aga hakkımızda hayırlı olur umarım.![]()
Ters sonuçlar çıktı bu hafta 9da 3 yapmışım