hocam bu sene şampiyonuz kesin seneye nereye ?
hocam bu sene şampiyonuz kesin seneye nereye ?
Dik oyna Sakter dik oyna.
Yan pas yok dik oyna Sakter dik oyna.
Kaleye geri dönmek yok dik oyna Sakter dik oyna.
Vur, vur her vurduğun gol olsun Sahkter Soligorsk.
Yan pas yok dik oyna Sakter dik oyna!!
2 Gündür Okuyorum Anca Bitirebildim Çok Zevkliydi Hocam.
yeni takım fenerbahçemi yoksa ?![]()
Planlarımız aranızda ispanya ligi yoktu fakat hem istediğimiz ligin takımları menajer aramazken, hem ispanya liginde kıyasıya bir çekişme varken, hemde valencia "bizi koltuklarının altına al" diyince kıramadık.
ALBERT BONE 14 MİLYON € KARŞILIĞINDA VALENCIA'DA.. 2.04 BOY VAR PIVOTA KOYDUNMU TAMAMDIR
hocam ispanya liginin son şampiyonlarını paylaşırmısınız
- Hocam Marca gazetesinden geliyorum sizinle röpörtaj yapmak istiyoruz.
Tabii.
- Valencia kulübü Shakter Soligorsk gibi vasat bir takımdan ayrılan menajeri neden kapmak istedi ? Çok ısrarcılardı. Acaba siz valencia'ya gelmek içinmi Shakter Soligorsk'u bıraktınız ?
Bu nasıl bir soru. Ben başka bir kulüp için bulunduğum takımı bırakacak değilim. Anlaşmamız sezon sonuna kadardı sezon bitince ayrıldım bundan doğal ne olabilir. Şimdiden söyleyeyim valencia ile anlaşma yarım sezonluk.
- Peki hocam. Birçok ülkenin basınında sizi çözemediklerini söylüyorlar. Sizin ne yapmak istediğinizi kimse bilmiyor. Sabah bulunduğunuz yerde akşam biranda yok olabiliyorsunuz. Ne ayaksınız hocam. Bazı basınlar beyaz rusya'ya kadınlar için gittiğinizi söylüyor doğrumu bu ?
İspanyol basının ne kadar çirkef zihniyetli olduğunu söylemişlerdi şuanda bu konuşmayla bunuda tescillemiş olduk. Gidin barcelona ve real madrid'i eleştirin bence şuanda ilk iki sırada espanyol ve real betis var. Bidaha sizin gazetenize herhangi bir demeç vermeyeceğim şimdi ofisimden çıkarmısınız.
Abi Ternana bildiğin italyanın kalburüstü takımı oldu milanın interin yerine geçti, ne illet takımmış serie a'da bi bulaştılar bize heryerde karşımıza çıkıyorlar portoyu elese bari diğerinide rakip olsak ne güzel olur şu fm'de oyun içinde kendinize bi amaç belirlemeden zevk alamıyosunuz ya
Benim en büyük düşmanım ternana olduadamları küme düşürdük çıktılar yıkamadık edemedik. Benden sonra 2 puanla şampiyonluğu kaptırmışlardı. Bildiğin elit takım oldular ya la
adamlar hersezon avrupaya kapak atıyo ligde herkezi zorluyor ne çektin be anıl
avrupa ligi ternananın hocam sen lige ağırlık ver![]()
3 maça çıktık 7 puan aldık. Mestella'da Barça'nın fişini çektik.
CSKA'yı madara ettik
yeni messi = mussi
Benim takımım böyle elenir, 90 dakikanın her saniyesinde gol arayarak !! 9 kişiyle sonuna kadar hak eden bizdik..
Valencia yakışmış la bence![]()
Artık biyerde duralım. Yalama olduk iyice
Mantovadaki son günümde kaptanlar vvikernes ve çağrı larracuy korkmazgöz'ü yanıma çağırmıştım ve onlara dedimki benim artık gitmem gerek yıllardır sizinleyim bir aileyiz benden sonra takım size emanet, bu şehri bu taraftarı üzmeyin, üzmediler bıraktığım gibi sahaya çıkıp canlarını dişlerine taktılar uzaktan izledim onları, göz ucuyla benim bıraktığım gibi "yürek" lerini koydular maçlara, canlarını dişlerine taktılar "şeref" "onur" koydular.
Fakat hepsi onlar gibi olmadı ilk fırsatta takımın kuyusunu kazdılar. Gazzi ve Thiago Alcantara ilk fırsatta takımı satıp juventusa gittiler. Dayanamıyorum artık mantovamın itilip kakılmasına, benim takımım bu değil, benim takımım bu olamaz.
Bunları hak etmiyor mantova. Benim takımım itilip kakılamaz !
Bekle güzel şehrim, bekle..
Hadi bakalım Mantova'ya yol gözüküyor...![]()
Daha fazla Mantovanın 4'lü 5'li ittifaklara boyun eğmesine, ezilmesine dayanamadık.
Kariyeri mantova ile bitireceğim. Hiç transfer yapamayacağız. Altyapıdan çıkardığımız oyuncularla devam edeceğiz ve onların gelişimine zaman harcayacağız.
Ayriyetten CL kupası ve Dünya kupası almamış bir ülkeyle dünya kupasını alıp kariyeri sonlandırıcam arkdaşlar.
"DİK OYNA MANTOVAM"
Efsane olmak başka ne dersek o ikiletme olmaz.
Alt yapıda işlenmeye hazır 1-2 genç var oda bize yeter
MANDRELLI ben kulüpten ayrıldıktan sonra altyapıdan çıkan yıldız. Canavar gibi. Profilini paylaşırım bi ara. Takım onun üzerinde dönecek.
hocam bitane çağrı vardı lakap taktığın noldu ölmüşmü o![]()
hocam niye bitiriyorsunuz yaaaaaa