Noldu anıların mı depreşti![]()
Noldu anıların mı depreşti![]()
Hadi buluşalım beyler![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hafta sonuna ayarlanırsa denk getirebilirim (belki)
Haftaya bugün buluşacağız.
So what?
Saike
Saat kaç gibi ve nerede buluşulacak?
FM Gazetesi
saat önemli değil de yer olarak Beşiktaş, Taksim falan olsun. karşıya geçmeyelim![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Akşama doğru olsun birde. Böyle 3'den sonra flan. Uygun olur mu? Bu arada taksim, Beşiktaş çok iyi olur bana.
FM Gazetesi
Benim için de anadolu tarafı daha iyi olur ama çoğunluk avrupaysa farketmez![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bende mi gelsem acaba![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Haftaya öğlenciyim dershanede ama gitmeme durumum var. Yani işin özü buluşmadan 1-2 saat önce belli olur benim gelip gelmeyeceğim.
Screw you guys, I'm goin' home
Beşiktaş harika olur benim için. Sizin içinde uygunsa bana uyar.
FM Gazetesi
Bu cumartesi toplaşıyorsunuz anladığım kadarı ile saat 18:00 gibi ben de aranıza katılabilirim Beşiktaş'ta olur iseniz.![]()
Tamamdır Emre abi,bana özelden numaranı yollar mısın.
So what?
Saike
Bu arada buluşma yapacağımız gün en şiddetli kar yağışının bir sonraki günü. Yollar kapalı olur, trafik olur ona göre evden çıkın![]()
Bulusma programında neler var. PES atılacaksa koşa koşa gelirim Beşiktaş'a![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Var tabi Pes Fifa![]()
Obaaaa. Gelebilitem çok yüksek.![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Aslında Playstation sarmıyor fazla.Ama gidelim diyen çok olursa gideriz.
So what?
Saike
Turnuva yaparız 1 tane. Sonra kalkarız o da günün sonuna dogru. Son yemekten önce. İyi olabilir öyle.
Futbolcu Bilgileri
Beşiktaş'ta topluca rahat bir şekilde oturup muhabbet edebileceğimiz bir cafe düşünüyorumda... İsterseniz şöyle yaparız, aç olarak gelinirse önce karnımızı doyururuz, bunun için tavsiyelerim olabilir (Karadeniz Pide var harika döneri vardır hiç bir dönerciye değişmem, KFC ya da Burger'e de gidebiliriz). Oradan sonra böyle rahatça oturabileceğimiz bir kafe aklıma gelmiyor ama. Ben yarın okula gideceğim, bakar incelerim bir sağı solu.
FM Gazetesi
Yemek - PS - Kafede çay ...
Beşiktaş'a gidipte döner yemeden olmaz zaten.![]()
Futbolcu Bilgileri
O karadeniz pide varya o karadeniz pide... Kilolarımın sebebi.
FM Gazetesi
bana herşey uyar. fifa olmasın ama pes olsun![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
fifa'cı yoksa ps oynanam ben.![]()
So what?
Saike
Fifa oyun mu abi ya yapma Allah aşkınaArkadaş dedi çok iyi çok iyi. Orta sahadan 10 şut çekti 7si direkten döndü. Bir ver kaç yapıyorsun kale dibindesin. Çok basit bir oyun Fifa. Yıllardır aynı. Pes öyle degil. PC'de oynuyorum, professional'da Barcelona'yı yenmek o kadar zor ki. Yenemiyorum yani. Gerçekten Barça gibi oynuyorlar. Gerçeklik üst seviyede. Kaleciler eleştirildi yama çıkarttılar o da düzeldi. O yüzden her zaman PES derim ben
![]()
![]()
Futbolcu Bilgileri
Şemsi ben az buçuk biliyorum, oynarız.
FM Gazetesi
Son durum böyle sanırım
18 Şubat Cumartesi,Beşiktaş (saati de belirleyelim bu arada)
--------------------------------------------------------
1-Genç Kartal
2-Nedvedmania
3-Ralf
4-Benbenim
5-Nocna Mora
6-El Barto (5'ten sonra aramıza katılacak bir aksilik olmazsa)
7-futureless (kesin değil)
8-Spy.94 (kesin değil)
9-Vieri (kesin değil)
So what?
Saike
Saat 13 ya da 14 gibi uygun olabilir o zaman. Öneri tabi benimkisi. Herkes uygunsa...
FM Gazetesi