ewt baya iimş bu arada rocknfuck fm'yi nası pencere durumuna getiiriosn???...:d
ewt baya iimş bu arada rocknfuck fm'yi nası pencere durumuna getiiriosn???...:d
ayarlar kısmında tam ekran seceneqinin yanındaki tiki kaldırıyorsunbaya iyi oluyor öle msn'e de müdehale edebiliorum:dnormalde fixtürün ilerlemesini beklemek sıkıcı oluyor
![]()
bu oyuncu bende çıkmadı regen olabilirmi?
olamaz... çünkü oyun başında transfer ettim, senin veritabanın büyüklüğü seçimin ile ilgili olabilir .
özellikleri baya iimiş
Oyuncu önerme bölümüne taşınmıştır....
"YÜCE ATATÜRK"
s**olasın ama bircok arkadasın oyununda cıkmaz o oyuncu ümitlendirmeyeyim![]()
neden?.............
-----------------------------------------------------------------
Francismar
potansiyeli çoook yüksek başka bi oyuncu..
20 yaşında
Brezilyalı
iştee özellikleri;
http://img315.imageshack.us/img315/8...ncismarvr3.jpg
850k ya aldım ve 3.1m oldu ve hala gelişmeye devam ediyor..
yorumlarınızı bekliyorum..
4-4-2 Wings Taktiği ile oynuorm bana çok kaliteli bi DC lazım türk yada yabancı farketmez.Değeride önemli değil (Beşiktaşı yönetiorm ilk sezonda UEFA,Türkiye Kupası,Süper Lig şampionu oldum oyuncunun gelip gelmeme şansı için yazdım)
Gioda yı öneririm arkadaşım kafa toplarında da çok iyi!!!
mrb arkadaşlar maliyeti 5 milyon doları gecmicek olan wbl önerileriniz nelerdir?
2006-2007 sezonu bitiyor uefada final oynadım türkiye kupasını aldım şampiyonluk icin 2 macım kaldı o bölgede can arat orhan ak ile idare ediyorum teşekkürler.
Malik fathi ama 5M$ gelirmi emin değilim belki biraz daha fazla ister bi de mehmet sedef-beşiktaş
forvete vucinic yeni aldım kaliteli amr aml lazım beşiktaşda ikinci seem 19 milyon$ bütçem var
Sola babeli al sağa uğur yıldırımı toplasan 7 milyona patlar sana.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Kardeş bence sola montolivo sağa da rafinha.....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Kardeş olmazsa d lc var.Al onu wb/l antrenmanı yaptır....
Olivier Deschacht
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
kardeş benim bildiğim mehmet sedef var
uğur yıldırım sağa
bonanni sola
saga Lawrance sola Barrientos
sağa rafinha aldım ancak adam 6 ay sonra gelecek sola iyi bir transfer gerek birde yıldırayın kulubü ile anlaşıyorum adam gelmek istemiyor ne yapabilirim
sola hakan yakinı al cooook güzel oynuyo.hemde ucuz
sağa carlos magno sola sezer öztürk
sağa münihden ayrılan ali karimi aldım iyi çıkar mı acaba??
arkadaslar ben kızıl yıldızı aldım.zigic sezonu kapattı pablo vitti nin yanına cabuk be hava topuna hakim bi adam biliyorsanız söyleyin ben vagner love yada andrey arshavin i düşünüyorum
aml için sana porto da oynayan anderson u öneririm.Bu adam mükemmel al pişman olmazsın.Ayrıca ileride brezilya milli takımdada oynuyor.
Sağ bek olarak Carlos Mango, Mehmet Yozgatli, Serhat Akin ve Deniz Baykaray'ı öneriyim.
Sol bek olarak Farfan, Kemal Aslan, Sezer Öztürk, Tuncay Şanlı, Özgür Erman'ı öneririm.
rafael sobis i al fayda bi oyuncu olduna inanıyorum.
sobisi liverpool transfer etmiş pahalı 18mn bnm bütcem 10mn
vucinic,kerlon