Süper transfer.
Süper transfer.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Transferlerin çok iyi dostum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
€11.5 MN' mi? transfer
Transfer Özeti
![]()
Kadro
![]()
Kadronun en zayıf halkası Atila Turan gibi gözüküyor. Gelişimini hızlandırırsa gayet iyi bir kadro olacak. Bu sene bi çeyrek ya da yarı final görmemiz durumunda Stoch ve Dia'nın yerine de kaliteli isimler almayı düşünüyorum.
Kadromuzu tam koruduk derken Aziz Başkan Bayern'in Serdar Kesimal için 10.500.000 € luk teklifin iyi olduğunu, bu yüzden de transferi onaylandığını söyledi. Zaten Türk oyuncu kısırlığı var. Hiç işin yok şimdi bir defansa adam ara.
![]()
TariboWest
Kemal Tokak'ı öneririm Ümit![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Aziz Yıldırım'dan Büyük Jest !
Serdar Kesimal için 10.500.000 € luk teklifi TD Ümit Boğa'ya sormadan kabul eden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yaptığı hatanın farkına varmış olacakki son kararı TD Ümit Boğa'ya bıraktı. Bu jesti bir nevi özür olarak kabul ediyorum başkanım. Teşekkürler.
![]()
Serdar'ın takımımızda kalmasıyla yolumuza bu kadro ile devam ediyoruz.
TariboWest
kanatların yeterli değil bence hangi görevde oynuyor stoch ve dia
Transferler güzel abi. Bu sezon Avrupa'da başarı lazım artık![]()
Kaldığımız yerden devam ediyoruz.![]()
TariboWest
ZTK Grup Maçları
Eskişehirspor 0-3 Fenerbahçe
Fenerbahçe 6-0 Siirtspor
B. Vanspor 0-4 Fenerbahçe
Fenerbahçe 2-0 Dardanelspor
Çeyrek finaldeki rakibimiz Beşiktaş oldu...
TariboWest
Usta, bu kariyerde başarı gelir umarım. Senin FB kariyerlerini sürekli takip ediyorum, çok iyi transferlerle güzel bir kadro çıkıyor ortaya fakat bir şeyler eksik gidiyor sanırım. Eksik giden şeyin de şans olduğunu düşünüyorum. Bol şanslar.![]()
Son maçlarda beraberliğe takmişsınFio maçı harika gerçekten. İnş Çeyrek Final'de Barça madrid falan gelmez
![]()
Hadi Ümit inş eleriz lyonu![]()
![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Maçları
![]()
![]()
Maç sonunda konuşan Fenerbahçe T.D. Ümit Boğa 2 maçı da kendilerinin hak ettiklerini fakat hücum oyuncularının streslerine yenik düştüğünü söyledi. Sezon sonunda takımı kaliteli isimlerle daha da güçlendirerek Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için mücadele edeceğiz dedi. Ayrıca Barrios hakkında da konuşan Ümit Boğa büyük hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Onun için yönetimi 30.000.000 € bonservis bedeline zar zor ikna ettiğini ve istifa eşiğine geldiğini söyleyen genç hoca Barrios'a ödedikleri paranın karşılığını özellikle Avrupa maçlarında alamadıklarını söyledi. Takım oyuncuları hakkındaki transfer söylentilerine cevap veren T.D. Ümit Boğa Barrios, Stoch, Palacios ve Gökhan İnler'e ciddi teklif olduğunu büyük ihtimalle en az 2 oyuncunun sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılacağını açıkladı.
TariboWest
Yazık olmuş. Seneye inşallah.![]()