Türkiye - Estonya | 2014 Dünya Kupası Elemeleri
![]()
Beklenen sonuç
Türkiye - Estonya | 2014 Dünya Kupası Elemeleri
![]()
Beklenen sonuç
Başarılar Emir.
Süper bir başarı olmuş Emir. Şu İspanya'ya gerektiği dersi vermiş olsak daha bi rahatlayacaktım ama sağlık olsun.![]()
TariboWest
Abi İspanya maçının böyle olacağı belliydi zaten, ama emin ol başa baş oynadık, hücum hattındaki kalite farkı skoru belirlemiş oldu.
Karadağ - Danimarka Maçları İçin Belirlenen Kadro
Karadağ - Türkiye
Karadağ aşırı kapanınca pozisyon bulmakta zorlandık. Kornerden buldukları gole kornerle karşılık verdik ve 2'de 2 yaptık.
Türkiye - Danimarka
Savunma anlamında çok sıkıntı yaşadık ama hücumda yakaladığımız pozisyonları gole çevirip 3'te 3 yaptık.
2013 Konfedarasyon Kupasına davet edildik.
Hedef şampiyonluk![]()
Hazırlık maçında Slovakya'yı 1-0 yenmişiz, asistanın ayarladığı bir diğer hazırlık maçında Belarus'a 3-2 yenilmişiz. 2 maçıda asistan oynadı.
Kariyer çok güzel baştan başladım okudum sıkmadı Milan'dan istifan güzel olmuş böyle daha iyi .
Necibi milli takımda düşün bence bnm kariyerde At.Madridde oynuyodu çok da güzel oynuyodu.
Nuri de king tabi.
Teşekkürler, Emre 32'sine geldi. Yıl 2013. Emre gittikçe düşüyor Necip'in profili onu biraz geçti ve yavaş yavaş alıştırıyorum onuda.
Konfedarasyon Kupası'nda final oynamak güzel olur. Şampiyonluk ise bambaşka.![]()
TariboWest
Konfederasyon Kupasını alırsak müthiş olacak.