Tum maclara '1' oynamis olsaydik 8 macin 6 sini dogru bilmis olacaktik.![]()
Tum maclara '1' oynamis olsaydik 8 macin 6 sini dogru bilmis olacaktik.![]()
Dün falan iyiydi de bugün hep battık yahu
Yarın Mersin yense bari![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
8 de 3 yapmışım.Fenerbahçe büyük ihtimal kazanır ve haftayı 9 da 4 ile kapatırım.![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
8/5 yaptik yarin"ki mac berabere biterse 9/6 yapmis olacagiz..
8'de 4 ile gidiyorum ben de bu hafta düşük puan alacağız liderliği kaybetmesek bari. Mersin'den de beraberlik gelirse iyi olur.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
FM12 nin tahmin yarismasindaki puanlama daha kolay degerlendirilebilir bi sistemmis. Onu uygulasaymisik hesaplayan daha rahat edermis. Skoru dogru bilene 4 puan, sadece sonucu bilene 1 puan. Bir dahaki sezona dusunurler artik belki. Hatta belki turksportal kendini asar ve bunu ayri bir web sayfasi uzerinde uyelerine sunar![]()
Galatasaray 87de atmasa 6/8 olacaktık ancak 5/8 şuanFener kazanırsa 6/9 ile iyi bir puan bekliyoruz.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Şimdiye kadar 8'de 3Bu akşamki maç berabere bitse bari
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 5. Hafta Sonuçları
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
So what?
Saike
ait olduğumuz yere dönmüşüz![]()
8 puanla haftanın sonuncusu olmuşuz yahu
11 puan almışım ve 3 sıra gerilemişim.Gidişat kötü gelecek hafta toparlamak lazım.
En yuksek 2.ci puani almisim puanim sari ile isaretlenmemis Sike var burdasaka bir yana. Her hafta puanlarin ustune koyarak gidiyoruz hedefim 9/6"nin assagisina inmemek.
Giderek yükseliyorum. İlk iki haftayı pas geçmeseydim Murat abimin ensesindeydim![]()
Giderek yükselmemiz gerekirken düşüyoruz sürpriz tahmin yapmayı bırakmak lazım![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Neredeyse her hafta sürpriz maçları bilerek yoluma devam ediyorum, bu haftada bunu devam ettirmek gerekir.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Liderlik koltuğunda devam ediyorum, aldığımız 16 puan çok iyi oldu sadece 4 maçı doğru tahmin edebilmiştim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Eskişehir - Manisa maçını doğru tahmin ettik, dün akşam da Antalyaspor 90+2. dakikada o golü atsaydı 2'de 2 olacaktı.
Bu hafta maclarin tamami surprizlerle bitti nerdeyse. Onlari tutturabilen varsa cok yuksek puan alacaklardir ama tahminim, genelde dusuk puanlar olacak bu hafta.
Galiba 1 maç bilebildim çöktük bu hafta.
Bu hafta cok kotuydum bende
Edit ; 2 mac bilmisim![]()
5 maç bilmişim. Mersin maçıda ucundan döndü berabere bitseydi 6ya vuracaktı![]()
eto'o bitmiş.
4 maç bildim.Bu hafta yine düşeceğiz gibi.
Ben de 5 maç bilmişim. Giderek yükseliyoruz demiştik![]()
Ben hiç tutturamadım galiba
edit: 2 maç tutmuş ya, Kayserispor ve Gaziantepspor kurtarmış beni![]()
Ya 5 ya 4 maç bildim sanırım yine sürprizli maçlardan birkaçına denk gelmiş olabilirim.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
4 maç bildik.Düşük gelecek sanırım.Toparlarız umarım![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.