Şu gol yeme sorununu da hallettin mi harika olacak![]()
Şu gol yeme sorununu da hallettin mi harika olacak![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu sezon avrupa dilepiyle BAŞARILAR.
ASLINDA FUTBOL KOLAYDIR, ZOR OLAN FUTBOLU KOLAY OYNAMAK.!
Necati ilaç olur eğer geçen sene ki Necati ise.. Bu sefer gol yollarında etkilisin fakat defansa sıkıntılar var gibi..
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Emre'yi sol açıkta kullanıyorum.Defansın arkasına çok iyi sarkıyor ve gollerini atıyor.
STSL 3.Hafta
Gaziantepspor 0-3 Gençlerbirliği
Jan Chramosta'nın şovuyla 3 puana 3 golle ulaşıyoruz.6 CCC çok iyi bir rakam deplasmanda Antep'e karşı.
STSL 4.Hafta
Gençlerbirliği 3-0 Akhisar Bld.
Zayıf rakibimiz karşısında oyunu baştan sona üstün götürdük ve kendimizi zorlamadan 3 puan aldık.Takımda moraller üst düzey.Muhammed'in performansı ise yüzümüzü güldürüyor.
STSL 5.Hafta
Tavşanlı Linyitspor 0-2 Gençlerbirliği
Lige yeni çıkan rakibimizi rahat bir şekilde geçip 5'te 5 yaparak yolumuza devam ediyoruz.
STSL 6.Hafta
Gençlerbirliği 1-2 Galatasaray
Güçlü rakibimiz karşısında duran toptan yediğimiz 2 golle sahadan mağlup ayrılıp ligdeki ilk puan kaybımızı ve mağlubiyetimizi yaşadık.
STSL 7.Hafta
Göztepe 1-4 Gençlerbirliği
Chramosta durmuyor dursun diye sol açık oynattım yine durmadıHurşut'ta geçen seneki kötü performansından sonra bu sene iyi bir performans sergiliyor.Genç Muhammed ise MC mevkisinde oynamasına rağmen 6 maçta 4 asist yaparak formayı kaptı genç yaşında.
STSL 8.Hafta
Gençlerbirliği 3-1 Antalyaspor
İyi formumuz devam ediyor.Antalya'yı da yenerek yolumuzda doludizgin ilerliyoruz.Chramosta'nın 5-6 hafta sahalardan uzak kalması inşallah performansımızı etkilemez.
Puan Tablosu
STSL 9.Hafta
Bursaspor 2-1 Gençlerbirliği
Biraz dirençli takımlara karşı sıkıntı yaşıyoruz.Maçta Chramosta'nın eksikliği çok hissedildi gol yollarında etkimiz aşırı derecede azaldı.
Kardeşim rica etsem Fenerbahçe'nin bu sezonku kadrosunu ve yeni transferlerini caps olarak ekleyebilir misin?Çok merak ettim ligi beraber götürüyorsunuz
![]()
Ek olarak bir önerim daha olacak: Ara sıra oyuncu istatistikleri(gol krallı, asist krallığı vs) bölümünü de paylaş bizlerle![]()
Takipteyim. 6 sayfayı da zevkle okudum.
Şu Jan Chramosta'nın profilini bi paylaşırmısın sana zahmet merak ettim gerçekten
Kariyerinde başarılar diliyorum. Bir şeyi merak ediyorum cevaplarsan sevinirim Fenerbahçe ,
Galatasaray ve Beşiktaş'ın sezon sonu yaptığı transferleri çünkü daha önceki fm Simülasyonların da
bu üç büyük takım neredeyse sezonu toplam 2-3 milyon tl transferle oda abuk sabuk hatta bazen
hiç transfer yapmayarak transfer sezonunu pas geçiyorlardı ve hangi anadolu kulübünü alırsan al üç
büyükleri geçmen maksimum 3 sezon sürüyor ve buda oyunu çok sıkıcı hale getiriyordu .
Çünkü rekabet ortadan kalkıyor ama biliyoruz ki Fenerbahçe en kötü şike sürecinde bile takımın ne
olacağı muammayken Sow' u aldı ve sezon sonu yaptığı transferlerde ortada , umarım bu sıkıcı
durum ortadan kalkmıştır.
Bu sezon iyi gidiyorsun avrupaya gidebilirsen çok iyi olur zaten çok büyük bi adaysın![]()
ASLINDA FUTBOL KOLAYDIR, ZOR OLAN FUTBOLU KOLAY OYNAMAK.!
Ligde çatır çutur ezmeye başlamışsın valla tebrik ederim, yabancı sayısının 5'e düşürülmesiyle birlikte kolay iş değil yaptıkların..
Jan Chramosta
Hepinize teşekkür ederim Fenerbahçe'nin kadrosu ve transferlerini oyunu açtığımda paylaşacağım ama o eski serilerdeki sapan saçma oyuncu transferleri bir nebzede olsa azaltılmış.Hatırladığım kadarıyla 18 milyona Gaston Ramirez'i almıştı Fenerbahçe.
STSL 10.Hafta
Gençlerbirliği 0-0 Fenerbahçe
Fenerbahçe'yi elimizden kaçırdık.Son 10 dakika baskımız yüzünden 5-3-2 ye döndüler ama galibiyeti getirecek golü bulamadık.
STSL 11.Hafta
Konyaspor 0-3 Gençlerbirliği
Güçsüz rakibimiz karşısında kadroda rotasyona gitmemize rağmen farklı bir skorla evimize dönüyoruz.
STSL 12.Hafta
Gençlerbirliği 3-0 Orduspor
Orduspor karşısında da 3 farklı skor alarak iyi gidişimizi sürdürüyoruz.Bu sonuç sonrasında Orduspor teknik direktörü Hector Cuper kötü sonuçlar yüzünden kovuldu.
Fenerbahçe Transferleri
Galatasaray Transferleri
Ziraat Türkiye Kupası 2.Ön Eleme Turu
Gençlerbirliği 1-0 Hatayspor
Zayıf rakibimiz karşısında skor olarak olmasa da oyun olarak rahat bir galibiyet aldık.Bir üst turda rakibimiz Aydınspor 1923 oldu.
Bence Galatasaray yine çok vasat transferler yapmış, senin aldığın futbolcular Galatasaray'ın aldığı futbolculardan daha iyi.
Bu arada takım inanılmaz bir performans sergiliyor, başarısız geçen ilk sezonun ardından böyle bir performans görtereceğini hiç beklememiştim. Açıkçası 2. sezona başlayıp maç sonuçlarını koymaya başladığında bir yerde tökezleyeceğini düşünmüştüm, çünkü yepyeni bir kadro kurmuştun, oyuncular birbirlerini tanımıyorlardı, beklentimin aksine başarının geçici olmadığını gösterdin. Galiba mükemmel bir uyum yakaladın. Bu her zaman olmaz ama sen bunu başarmış gözüküyorsun.
Merak ettiğim bu yeni sezona başlarken 1. sezon kullandığın taktiği değiştirip yeni bir taktikle mi yoluna devam ettin yoksa ilk sezonki taktikle mi yoluna devam ediyorsun? Taktiğini de paylaşırsan sevinirim.
Başarılarının devamını dilerim.
çok iyi gidiyorsun hakkaten tebrik ederim.![]()
Maşallah diyelim nazar değmesin 2.sezon iyi gidiyon Türkiye Kupasındada iyi yerlere gelirsin bence...
Tebrikler hocam ben de başından beri takip ediyorum, 1 puanla düşmedin ligden ve harika bir geri dönüş yaptın.Tebrik ederim tekrar.
Hepinize teşekkürler ediyorum.Taktiğimi oyuna girince paylaşırım.Geçen sene son 6-7 maç kala yaptığım taktiği kullanıyorum zaten o taktiği o anki oyuncuların özelliklerine değil kendi oynatmak istediğim oyuna göre hazırlamıştım ve o taktiğe uyacak oyuncularla anlaştım.