Sayfa 6 / 16 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 453 sonuç

Konu: Kırmızı Kara Burası Ankara | Gençlerbirliği SK

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Şu gol yeme sorununu da hallettin mi harika olacak

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Erzincan

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post

Chramosta ve Emre lige muhteşem bir başlangıç yaptılar.Çok gol yesekte bu goller duran top ve karambollerden geliyor.Şimdilik iyi gidiyoruz bu performansımızı sürdürürsek Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanabiliriz.
    Herşey gayet güzel gidiyorken "Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanabiliriz..." gibi bir iddaayı böyle çok çabuk ortaya atınca futbolcularında heycana kapılıp, başlıyorlar afallamaya!!!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bu sezon avrupa dilepiyle BAŞARILAR.
    ASLINDA FUTBOL KOLAYDIR, ZOR OLAN FUTBOLU KOLAY OYNAMAK.!

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Necati ilaç olur eğer geçen sene ki Necati ise.. Bu sefer gol yollarında etkilisin fakat defansa sıkıntılar var gibi..
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Emre'yi sol açıkta kullanıyorum.Defansın arkasına çok iyi sarkıyor ve gollerini atıyor.

STSL 3.Hafta

Gaziantepspor 0-3 Gençlerbirliği

Jan Chramosta'nın şovuyla 3 puana 3 golle ulaşıyoruz.6 CCC çok iyi bir rakam deplasmanda Antep'e karşı.

STSL 4.Hafta

Gençlerbirliği 3-0 Akhisar Bld.

Zayıf rakibimiz karşısında oyunu baştan sona üstün götürdük ve kendimizi zorlamadan 3 puan aldık.Takımda moraller üst düzey.Muhammed'in performansı ise yüzümüzü güldürüyor.

STSL 5.Hafta

Tavşanlı Linyitspor 0-2 Gençlerbirliği

Lige yeni çıkan rakibimizi rahat bir şekilde geçip 5'te 5 yaparak yolumuza devam ediyoruz.

STSL 6.Hafta

Gençlerbirliği 1-2 Galatasaray

Güçlü rakibimiz karşısında duran toptan yediğimiz 2 golle sahadan mağlup ayrılıp ligdeki ilk puan kaybımızı ve mağlubiyetimizi yaşadık.

STSL 7.Hafta

Göztepe 1-4 Gençlerbirliği

Chramosta durmuyor dursun diye sol açık oynattım yine durmadı Hurşut'ta geçen seneki kötü performansından sonra bu sene iyi bir performans sergiliyor.Genç Muhammed ise MC mevkisinde oynamasına rağmen 6 maçta 4 asist yaparak formayı kaptı genç yaşında.

STSL 8.Hafta

Gençlerbirliği 3-1 Antalyaspor

İyi formumuz devam ediyor.Antalya'yı da yenerek yolumuzda doludizgin ilerliyoruz.Chramosta'nın 5-6 hafta sahalardan uzak kalması inşallah performansımızı etkilemez.

Puan Tablosu

STSL 9.Hafta

Bursaspor 2-1 Gençlerbirliği

Biraz dirençli takımlara karşı sıkıntı yaşıyoruz.Maçta Chramosta'nın eksikliği çok hissedildi gol yollarında etkimiz aşırı derecede azaldı.

Nesil
    2011
    Yer
    Papaz'ın Çayırı

Kardeşim rica etsem Fenerbahçe'nin bu sezonku kadrosunu ve yeni transferlerini caps olarak ekleyebilir misin? Çok merak ettim ligi beraber götürüyorsunuz
    Ek olarak bir önerim daha olacak: Ara sıra oyuncu istatistikleri(gol krallı, asist krallığı vs) bölümünü de paylaş bizlerle

Takipteyim. 6 sayfayı da zevkle okudum.

İşte ben bu adamı arıyorum
    Andile Jali dicem ama onu kapmışlardır bile

Şu Jan Chramosta'nın profilini bi paylaşırmısın sana zahmet merak ettim gerçekten

Nesil
    2012

Kariyerinde başarılar diliyorum. Bir şeyi merak ediyorum cevaplarsan sevinirim Fenerbahçe ,

Galatasaray ve Beşiktaş'ın sezon sonu yaptığı transferleri çünkü daha önceki fm Simülasyonların da

bu üç büyük takım neredeyse sezonu toplam 2-3 milyon tl transferle oda abuk sabuk hatta bazen

hiç transfer yapmayarak transfer sezonunu pas geçiyorlardı ve hangi anadolu kulübünü alırsan al üç

büyükleri geçmen maksimum 3 sezon sürüyor ve buda oyunu çok sıkıcı hale getiriyordu .

Çünkü rekabet ortadan kalkıyor ama biliyoruz ki Fenerbahçe en kötü şike sürecinde bile takımın ne

olacağı muammayken Sow' u aldı ve sezon sonu yaptığı transferlerde ortada , umarım bu sıkıcı

durum ortadan kalkmıştır.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bu sezon iyi gidiyorsun avrupaya gidebilirsen çok iyi olur zaten çok büyük bi adaysın
    ASLINDA FUTBOL KOLAYDIR, ZOR OLAN FUTBOLU KOLAY OYNAMAK.!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ligde çatır çutur ezmeye başlamışsın valla tebrik ederim, yabancı sayısının 5'e düşürülmesiyle birlikte kolay iş değil yaptıkların..

Jan Chramosta

Hepinize teşekkür ederim Fenerbahçe'nin kadrosu ve transferlerini oyunu açtığımda paylaşacağım ama o eski serilerdeki sapan saçma oyuncu transferleri bir nebzede olsa azaltılmış.Hatırladığım kadarıyla 18 milyona Gaston Ramirez'i almıştı Fenerbahçe.

STSL 10.Hafta

Gençlerbirliği 0-0 Fenerbahçe

Fenerbahçe'yi elimizden kaçırdık.Son 10 dakika baskımız yüzünden 5-3-2 ye döndüler ama galibiyeti getirecek golü bulamadık.

STSL 11.Hafta

Konyaspor 0-3 Gençlerbirliği

Güçsüz rakibimiz karşısında kadroda rotasyona gitmemize rağmen farklı bir skorla evimize dönüyoruz.

STSL 12.Hafta

Gençlerbirliği 3-0 Orduspor

Orduspor karşısında da 3 farklı skor alarak iyi gidişimizi sürdürüyoruz.Bu sonuç sonrasında Orduspor teknik direktörü Hector Cuper kötü sonuçlar yüzünden kovuldu.

Fenerbahçe Transferleri

Galatasaray Transferleri

Nesil
    2012

Fenerbahçe Transferleri

Galatasaray Transferleri

Teşekkür ettim , kabul edilir bir seviyeye gelmiş

Ziraat Türkiye Kupası 2.Ön Eleme Turu

Gençlerbirliği 1-0 Hatayspor

Zayıf rakibimiz karşısında skor olarak olmasa da oyun olarak rahat bir galibiyet aldık.Bir üst turda rakibimiz Aydınspor 1923 oldu.

Bence Galatasaray yine çok vasat transferler yapmış, senin aldığın futbolcular Galatasaray'ın aldığı futbolculardan daha iyi.

Bu arada takım inanılmaz bir performans sergiliyor, başarısız geçen ilk sezonun ardından böyle bir performans görtereceğini hiç beklememiştim. Açıkçası 2. sezona başlayıp maç sonuçlarını koymaya başladığında bir yerde tökezleyeceğini düşünmüştüm, çünkü yepyeni bir kadro kurmuştun, oyuncular birbirlerini tanımıyorlardı, beklentimin aksine başarının geçici olmadığını gösterdin. Galiba mükemmel bir uyum yakaladın. Bu her zaman olmaz ama sen bunu başarmış gözüküyorsun.

Merak ettiğim bu yeni sezona başlarken 1. sezon kullandığın taktiği değiştirip yeni bir taktikle mi yoluna devam ettin yoksa ilk sezonki taktikle mi yoluna devam ediyorsun? Taktiğini de paylaşırsan sevinirim.

Başarılarının devamını dilerim.

Thumbs up

çok iyi gidiyorsun hakkaten tebrik ederim.

Maşallah diyelim nazar değmesin 2.sezon iyi gidiyon Türkiye Kupasındada iyi yerlere gelirsin bence...

Tebrikler hocam ben de başından beri takip ediyorum, 1 puanla düşmedin ligden ve harika bir geri dönüş yaptın.Tebrik ederim tekrar.

Hepinize teşekkürler ediyorum.Taktiğimi oyuna girince paylaşırım.Geçen sene son 6-7 maç kala yaptığım taktiği kullanıyorum zaten o taktiği o anki oyuncuların özelliklerine değil kendi oynatmak istediğim oyuna göre hazırlamıştım ve o taktiğe uyacak oyuncularla anlaştım.

Sayfa 6 / 16 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri