Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 171 arası toplam 171 sonuç

Konu: Başarısız Bir Menajer İsteyen Var Mı?

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Hollanda'ya hoşgeldin

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Bu takım iş yapar

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Transferler iyi dostum Godee iyi oyuncudur kendisi ona iyi bak fena oynamıyor bence .. Bu sene iş olur bu takımdan ..

Çok sağlam takım kurmuşsun. Rahat rahat lig atlarız.

cziommer ve emre takımı sırtlayacaktır inşallah

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Takım kurulmuş , Başarılar hocam
    Çok sağolun hocam

Quote Originally Posted by nessus View Post
    Hollanda'ya hoşgeldin
    Teşekkürler saygıdeğer dostum, bir ara Hollanda'nın neyi meşhursa onu yemeye/içmeye uğrayacağım artık

Quote Originally Posted by hakankor View Post
    Bu takım iş yapar
    Vallahi bana da öyle geliyor

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Transferler iyi dostum Godee iyi oyuncudur kendisi ona iyi bak fena oynamıyor bence .. Bu sene iş olur bu takımdan ..
    Çok teşekkürler Godee'yi göreceğiz bakalım iyi mi kötü mü. Ben de beğeniyorum takımı

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Çok sağlam takım kurmuşsun. Rahat rahat lig atlarız.
    Eyvallah çok teşekkürler. Şimdi sadece 1. olan takım direkt lig atlıyor, 2. ve 9. arasındaki takımlara ''Play-Off oynayabilir'' diye bi ibare koymuşlar, o neye göre oluyor onu anlayamadım, ligin sonunda göreceğiz artık. Ama ben de takımın sağlam olduğunu düşünüyorum, üst sıraları banko zorlarız

Quote Originally Posted by 61trabzon61 View Post
    cziommer ve emre takımı sırtlayacaktır inşallah
    Umarım öyle olur hocam
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Önceden de bahsettiğim 3. forvet transferini de yaptık. Para harcamadan, sonuna kadar zorladığımız maaş bütçesinin de verdiği kısıtlamayla Ajax'tan Jordi Bitter'i sezon sonuna kadar kiralayarak kadroda derinlik oluşturduk.

Sonunda A takım için transferler bittiğinde, rezerve ve 19 yaş altı takımında hiç oyuncumuz yoktu. Bu durumu değiştirmek istedim ve serbest transferde bulunan genç oyuncuları iyice bir araştırdım. Bu durum için daha önce Hollanda'da oynamış ve şu an kulüpsüz olan genç oyuncuların katıldığı bir deneme maçına bile gittim.

Bir genç oyuncuya verebileceğimiz ideal sözleşmeleri kabul edenlerle anlaşma sağladık ve rezerve takımlar ligine katılma başvurusu yaptık. Gençler orada kendilerini göstermeye çalışacaklar. Sonuçta hepsi bedelsiz geldiği için, birini bile satsak ya da as takıma çıkarsak bizim için kârdır.

Rezerve takımın kontrolünü genç oyuncuların gelişiminden sorumlu antrenörümüze bıraktıktan sonra A takımımıza geri döndük. Sırada taktik kısmı vardı.

Bir görüş değişimi, sakatlık, ceza veya kondisyon eksikliği durumları dışında oynatmayı planladığım başlıca diziliş bu. Diğer dizilişimiz ise MC konumundaki oyuncunun AMC pozisyonuna çekilmiş olanı.

Taktikleri de bu şekilde belirledim:

Taktiklerden sonra, sırada başarılı takımların bir numaralı sırrı olan antrenman vardı. Önceki senelerdeki schedule olayını kaldırdıktan sonra pek bir şey yok zaten antrenmanda. En doğru düşündüğüm şekilde ayarladım. Hazırlık kampında 1 hafta team cohesion/very high, 1 hafta tactics/very high şeklinde çalıştık, son haftalarda very high'ları high'a indirdim; sezon boyunca da balanced/high şeklinde antrenmanlarda çalışacağız.

Bireysel antrenmanlarda her oyuncuya özel olarak yükseltmesini istediğim bir özelliği çalışmasını istedim. Alt ligde olduğumuz için dayanıklılık ve güç gibi özellikler ön planda olması gerekirken takımda bu kısımda yetersizlik var. Bu nedenle genelde oyunculardan stamina, balance ya da strength çalışmalarını istedim. Çok fazla forma giymeyecek oyuncular ve reserve takımdaki koçerolar ağır bir şekilde bu özelliklere çalışırken sahada görmeye aşikar olduğumuz oyuncular dengeli bir bireysel antrenman programı izleyecek.

Değişik pozisyonlarda oynatmayı planladığım birkaç oyuncuya da o mevkiye alışmaları için özel bir antrenman programı hazırladık antrenörlerle birlikte.

"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Her şey hazır olduğunda sezon başı hazırlık kampına başladık. Oyuncuların antrenmanlardaki istekli tavrı beni fazlasıyla mutlu etti. Antrenörlükte tecrübe kazanmak hakikaten çok eğlenceli bir işmiş.

Hazırlık kampına sakat olan sağ bekimiz Benito Olenski katılamadı ama sezona yetişti, hatta son hazırlık maçında 45 dakika oynadı. 4. stoperimiz Stefan Marinkovic ise hiç oynayamadı ve sezonun ilk maçına da muhtemelen yetişmeyecek. Ara sıra küçük sakatlıklar oldu tabi ancak Marinkovic dışında sezona tam kadro giriyoruz. Son maçta 6 gün sakatlanan Cziommer de sezonun ilk maçına yetişti ancak kondisyon eksikliği olduğundan orta sahada Hayri'yi izleyeceğiz.

Ekonomik bakımdan yetersiz bir kulüp olduğumuzdan hazırlık maçlarında şehir dışına çıkma iznimiz yoktu. Bu nedenle şehrimizin amatör kümede oynayan 2 takımyla ve rezerve takımımızla bir maç yaparak 3 hazırlık maçıyla kampı tamamladık.

Yani her ne kadar bu takımlar bize rakip olamayacak seviyede olsalar da kalemizde hiç gol görmememiz ve çok az şut çektirmemiz sevindirici. Yine de ligdeki takımlar için bir ölçü olarak saymıyorum bu maçları. Onun dışında Godee etkili bir görüntü çizdi, ön direk korner taktiğimizden de 2 gol bulduk, bu güzeldi.

Hazırlık kampı da bitince, ''sezona hazırlık'' kapsamında son bir şey yaptım. nannar hocamdan öğrendiğim, oyunculara değer verme işlemini hallettim. Oyuncuları satılık listesine çıkarmadan, sadece kendi istediğim meblağlara göre onlara bir değer biçtim. Bu sayede geçen seride çok iyi oyuncu satılabiliyordu, bu sene de öyledir muhtemelen. Bu sezon iyi performans gösterirsek bazı oyuncularımı iyi paraya yollayabilirim.

Rezerve de defolu mallar gibi oldu, ''Ne alırsan 1 TL ''

Artık sezona tamamen hazırım. Oyuncularım da fiziksel olarak zirveye çıkmak için 2-3 haftaya gereksinim duysalar da mental olarak hazırlar. Yarın yeni sezona başlarız artık. Kendinize iyi bakın, iyi geceler.

Ajax,Psv,Feyeenord şimdiden korkmaya başlayabilir çünkü AGOVV geliyor
    Başarılar hocam yeni sezonda

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Acemi birliğini İngiltere'de yaptıktan sonra Hollanda'da usta olmaya doğru ilerleyecegine eminim kadroda cok iyi oldu sakatlık falan olmadan geçerse sezon eredivisie bizi düşünmeye başlasa iyi olur
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Yeni sezon yeni heyecan inşallah senin için iyi olur hocam takımında başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Ajax,Psv,Feyeenord şimdiden korkmaya başlayabilir çünkü AGOVV geliyor
    Başarılar hocam yeni sezonda
    İddialı bir açıklama, teşekkürler

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    Acemi birliğini İngiltere'de yaptıktan sonra Hollanda'da usta olmaya doğru ilerleyecegine eminim kadroda cok iyi oldu sakatlık falan olmadan geçerse sezon eredivisie bizi düşünmeye başlasa iyi olur
    Teşekkür ederim. 2 maç oynadım, bu sene Eredivisie zor diyorum

Yeni sezon yeni heyecan inşallah senin için iyi olur hocam takımında başarılar
    Eyvallah dostum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yeni sezonda başarılar, sezon öncesi sıkı bir antrenmandan geçirseydin oyuncuları : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Hazırlık maçları çok iyi..

Başarılar..

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Birşey dile getirmek istedim.Hocam kariyerin çok yavaş ilerliyor.İlgide azalıyor çok bekliyoruz,anlatımın çok güzel kariyerinde çok güzel lafım yok ama çok yavaş ilerliyorsun daha fazla paylaşım bekliyoruz biz lütfen biraz daha hızlı ilerlersek hem ilgi artar hemde bizde mutlu oluruz kariyerin iyi yanlış anlaşılmasın.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yeni sezonda başarılar, sezon öncesi sıkı bir antrenmandan geçirseydin oyuncuları : )
    Teşekkür ederim. Biraz öyle oldu

Quote Originally Posted by borusan1905 View Post
    Hazırlık maçları çok iyi..

Başarılar..
    Teşekkürler.

Birşey dile getirmek istedim.Hocam kariyerin çok yavaş ilerliyor.İlgide azalıyor çok bekliyoruz,anlatımın çok güzel kariyerinde çok güzel lafım yok ama çok yavaş ilerliyorsun daha fazla paylaşım bekliyoruz biz lütfen biraz daha hızlı ilerlersek hem ilgi artar hemde bizde mutlu oluruz kariyerin iyi yanlış anlaşılmasın.
    Kendi açınızdan haklı olabilirsiniz ancak ben bu sene üniversite sınavına gireceğim + birçok sıkıntıyla boğuşuyorum. Bu şartlar altında Fm benim için lüks bile ama kafa dağıtmak için oynuyoruz işte. Hayır kafamı da dağıtamıyorum, psikopat olacağım bu oyun yüzünden

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Tabii üniversite sınavında haklısın ben sadece söylemek istedim teşekkürler

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Arkadaşlar 5. hafta maçını oynadıktan sonra oyunu alta alıp internete girmiştim; bu nedenle oyun çok yavaşladı. Continue'ya basıyorum yarım saatte 1 gün atlıyoruz falan. Oyun da hazır save'liydi, ben direk bilgisayarın açma düğmesine uzunca bastım ve bilgisayarı kapatıp yattım. Ancak şimdi oyuna giremiyorum, ''Save game could not be loaded.'' yazısı çıkıyor, oyun kayıtlı kariyerimi bulamıyor. Bunu çözmenin bir yolu var mı? Yoksa o kadar emek boşa gidecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Oyun versiyonu farklı olabilir. Güncelleme falan yapılmış veya yapılmamışsa

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Usta saven zedelenmiş banada öyle oluyor savenin yedeği yoksa gitti save bende yedek vardı biraz geriden gelip devam ettim bir daha öyle birşey yapma bizde elektrik gidip geliyor bazen çok tehlike oluyor save için alt yedek bir saven yoksa %90 gitti save..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Oyun versiyonu farklı olabilir. Güncelleme falan yapılmış veya yapılmamışsa
    Oyunum orijinal, böyle bir ihtimal yok malesef.

Usta saven zedelenmiş banada öyle oluyor savenin yedeği yoksa gitti save bende yedek vardı biraz geriden gelip devam ettim bir daha öyle birşey yapma bizde elektrik gidip geliyor bazen çok tehlike oluyor save için alt yedek bir saven yoksa %90 gitti save..
    Tüh, yapacak bir şey yok o zaman. Başka kariyerlerde görüşmek üzere

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri