Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 171 arası toplam 171 sonuç

Konu: Başarısız Bir Menajer İsteyen Var Mı?

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Her şey hazır olduğunda sezon başı hazırlık kampına başladık. Oyuncuların antrenmanlardaki istekli tavrı beni fazlasıyla mutlu etti. Antrenörlükte tecrübe kazanmak hakikaten çok eğlenceli bir işmiş.

Hazırlık kampına sakat olan sağ bekimiz Benito Olenski katılamadı ama sezona yetişti, hatta son hazırlık maçında 45 dakika oynadı. 4. stoperimiz Stefan Marinkovic ise hiç oynayamadı ve sezonun ilk maçına da muhtemelen yetişmeyecek. Ara sıra küçük sakatlıklar oldu tabi ancak Marinkovic dışında sezona tam kadro giriyoruz. Son maçta 6 gün sakatlanan Cziommer de sezonun ilk maçına yetişti ancak kondisyon eksikliği olduğundan orta sahada Hayri'yi izleyeceğiz.

Ekonomik bakımdan yetersiz bir kulüp olduğumuzdan hazırlık maçlarında şehir dışına çıkma iznimiz yoktu. Bu nedenle şehrimizin amatör kümede oynayan 2 takımyla ve rezerve takımımızla bir maç yaparak 3 hazırlık maçıyla kampı tamamladık.

Yani her ne kadar bu takımlar bize rakip olamayacak seviyede olsalar da kalemizde hiç gol görmememiz ve çok az şut çektirmemiz sevindirici. Yine de ligdeki takımlar için bir ölçü olarak saymıyorum bu maçları. Onun dışında Godee etkili bir görüntü çizdi, ön direk korner taktiğimizden de 2 gol bulduk, bu güzeldi.

Hazırlık kampı da bitince, ''sezona hazırlık'' kapsamında son bir şey yaptım. nannar hocamdan öğrendiğim, oyunculara değer verme işlemini hallettim. Oyuncuları satılık listesine çıkarmadan, sadece kendi istediğim meblağlara göre onlara bir değer biçtim. Bu sayede geçen seride çok iyi oyuncu satılabiliyordu, bu sene de öyledir muhtemelen. Bu sezon iyi performans gösterirsek bazı oyuncularımı iyi paraya yollayabilirim.

Rezerve de defolu mallar gibi oldu, ''Ne alırsan 1 TL ''

Artık sezona tamamen hazırım. Oyuncularım da fiziksel olarak zirveye çıkmak için 2-3 haftaya gereksinim duysalar da mental olarak hazırlar. Yarın yeni sezona başlarız artık. Kendinize iyi bakın, iyi geceler.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Ajax,Psv,Feyeenord şimdiden korkmaya başlayabilir çünkü AGOVV geliyor
    Başarılar hocam yeni sezonda

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Ajax,Psv,Feyeenord şimdiden korkmaya başlayabilir çünkü AGOVV geliyor
    Başarılar hocam yeni sezonda
    İddialı bir açıklama, teşekkürler

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    Acemi birliğini İngiltere'de yaptıktan sonra Hollanda'da usta olmaya doğru ilerleyecegine eminim kadroda cok iyi oldu sakatlık falan olmadan geçerse sezon eredivisie bizi düşünmeye başlasa iyi olur
    Teşekkür ederim. 2 maç oynadım, bu sene Eredivisie zor diyorum

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Yeni sezon yeni heyecan inşallah senin için iyi olur hocam takımında başarılar
    Eyvallah dostum
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Acemi birliğini İngiltere'de yaptıktan sonra Hollanda'da usta olmaya doğru ilerleyecegine eminim kadroda cok iyi oldu sakatlık falan olmadan geçerse sezon eredivisie bizi düşünmeye başlasa iyi olur
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Yeni sezon yeni heyecan inşallah senin için iyi olur hocam takımında başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yeni sezonda başarılar, sezon öncesi sıkı bir antrenmandan geçirseydin oyuncuları : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yeni sezonda başarılar, sezon öncesi sıkı bir antrenmandan geçirseydin oyuncuları : )
    Teşekkür ederim. Biraz öyle oldu

Quote Originally Posted by borusan1905 View Post
    Hazırlık maçları çok iyi..

Başarılar..
    Teşekkürler.

Birşey dile getirmek istedim.Hocam kariyerin çok yavaş ilerliyor.İlgide azalıyor çok bekliyoruz,anlatımın çok güzel kariyerinde çok güzel lafım yok ama çok yavaş ilerliyorsun daha fazla paylaşım bekliyoruz biz lütfen biraz daha hızlı ilerlersek hem ilgi artar hemde bizde mutlu oluruz kariyerin iyi yanlış anlaşılmasın.
    Kendi açınızdan haklı olabilirsiniz ancak ben bu sene üniversite sınavına gireceğim + birçok sıkıntıyla boğuşuyorum. Bu şartlar altında Fm benim için lüks bile ama kafa dağıtmak için oynuyoruz işte. Hayır kafamı da dağıtamıyorum, psikopat olacağım bu oyun yüzünden

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Hazırlık maçları çok iyi..

Başarılar..

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Birşey dile getirmek istedim.Hocam kariyerin çok yavaş ilerliyor.İlgide azalıyor çok bekliyoruz,anlatımın çok güzel kariyerinde çok güzel lafım yok ama çok yavaş ilerliyorsun daha fazla paylaşım bekliyoruz biz lütfen biraz daha hızlı ilerlersek hem ilgi artar hemde bizde mutlu oluruz kariyerin iyi yanlış anlaşılmasın.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Tabii üniversite sınavında haklısın ben sadece söylemek istedim teşekkürler

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Arkadaşlar 5. hafta maçını oynadıktan sonra oyunu alta alıp internete girmiştim; bu nedenle oyun çok yavaşladı. Continue'ya basıyorum yarım saatte 1 gün atlıyoruz falan. Oyun da hazır save'liydi, ben direk bilgisayarın açma düğmesine uzunca bastım ve bilgisayarı kapatıp yattım. Ancak şimdi oyuna giremiyorum, ''Save game could not be loaded.'' yazısı çıkıyor, oyun kayıtlı kariyerimi bulamıyor. Bunu çözmenin bir yolu var mı? Yoksa o kadar emek boşa gidecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Oyun versiyonu farklı olabilir. Güncelleme falan yapılmış veya yapılmamışsa

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Oyun versiyonu farklı olabilir. Güncelleme falan yapılmış veya yapılmamışsa
    Oyunum orijinal, böyle bir ihtimal yok malesef.

Usta saven zedelenmiş banada öyle oluyor savenin yedeği yoksa gitti save bende yedek vardı biraz geriden gelip devam ettim bir daha öyle birşey yapma bizde elektrik gidip geliyor bazen çok tehlike oluyor save için alt yedek bir saven yoksa %90 gitti save..
    Tüh, yapacak bir şey yok o zaman. Başka kariyerlerde görüşmek üzere

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Usta saven zedelenmiş banada öyle oluyor savenin yedeği yoksa gitti save bende yedek vardı biraz geriden gelip devam ettim bir daha öyle birşey yapma bizde elektrik gidip geliyor bazen çok tehlike oluyor save için alt yedek bir saven yoksa %90 gitti save..

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri