Oyun çıktığından beri her gün olmasa bile en az 2 günde bir oynamışımdır. Bir kez bile crash dumps hatası almadım ancak, oyunu kaydedip masaüstüne çıktıktan sonra "Football Manager 2013 Çalışmayı Durdurdu" diyor bazen.
Oyun çıktığından beri her gün olmasa bile en az 2 günde bir oynamışımdır. Bir kez bile crash dumps hatası almadım ancak, oyunu kaydedip masaüstüne çıktıktan sonra "Football Manager 2013 Çalışmayı Durdurdu" diyor bazen.
Gözlemcinin görevi tamamlandığında yeniden başla butonu nihayet 13.2 le geldi.
Öbür türlü önce kaldır sonra tekrar istediğimiz filtreleri seç iyice uzun sürüyordu.
Zaten 20 tane gözlemcim var halledene kadar yarım saat geçiyordu.
Bu seneki oyun herkese kafayı yedirtmiş durumda sanırım.Allahtan şu anki kariyerimde saçmalık olmuyor.
Keşke yayınlanmasaydın : )
...
Bayern Münihi aldım almaz olaydım.. Robbenle Ribery kanatlarda topu aldımı sıfıra inip çizginin üstünde kaleye kadar ilerliyo.. iki atakta bir aynı golü izlemekten midem bulandı artık
Bu güncellemeden sonra bende oyunu bırakanlardanım , Topu alan direkt kaleye yönlenip herkesi çalımlayıp şut çekmeye çalışıyor. 20 tane şut çekliyor 15 tanesi dağlara taşlara 40 metreden plase yapmaya çalışmalar , arapası mevzuu tamamne bitmiş vesaire vesaire. Yaratacılık , bireysel ayarlar vb. ile oynayarak da denedim , bence oynanabilecek halde değil, en azından ben oynarken zevk almadığım için bıraktım. 13.1.1 e döneceğim. Bu tarz oynamayı seven arkadaşlara kariyerlerinde başarılar dilerim.
bu guncellemeyı henuz oynamadım galıbıyet daha mı kolay alınıyor ? dıger patchlerde 3 mac ust uste kazanmak ımkansızdı olduda kazandınız 4. macı kesın ısler tersıne donuyordu
Bu güncellemeye taktiği oturtamadım henüz. 3D'de bazı problemler oluyor, bende birkaç maç 2D yapacağım bakalım nostalji nasıl olacak.
Ben , bol bol ince pasların atıldığı ( benim veya rakip tarafından farketmiyor ) tarzdaki oyunu daha çok seviyorum . Bu update den sonra bırak ince pası , arapası bile görmez oldum.
bununla ilgili bir konu acmıştım ne yazık ki kimse yorum yapmamış bu güncelleme ile poacher diye bişe kalmadı sagolsunlar ara pası savunma arkasına koşu bitti kanattan sıfıra in yan aglara bırak topu yerden pas yok seke seke gidiyo paslar kim olursa olsun poacher forvet sabit yerinde bekliyor adamın topsuz alanı 17 vs vs uzar gder bu
Grafik paketlerinden sonra şuanda yeni kariyerimde hiç almadım (Nazar değmesin)
Dilimi arı soksun ya Runtime Erorr hatası aldım !
Hocam poacher oyuncular ne Bos alanlara kosuyor hic Bisey yapmiyor dibine Gelen Topu resmen kalecinin ustune nisanliyor oyundan zevk Almaz oldum....bir fm hobimiz vardi SI Sayesinde o da Bitmek uzere
Her şeye tamamım da şu 30-40 metreden plase ile çekilen şutlar insanı sinir ediyor ya. Çok uyuz bir şey.
uzaktan şutlardaki dengesizlik bu güncellemenin en büyük yanlışı olmuş anlaşılan. crash dump ile karşılaşmadım ancak maç motorundaki saçmalıklar bazen saç baş yolduruyor.
bir önceki güncellemede tek paslar ile derinlemesine gollerim oluyordu, takımı daha da güçlendirdim, AMC ve CM' lerim daha teknik ve yaratıcı, forvetlerim daha hızlı ve "off the ball" özellikleri daha yüksek olmasına rağmen ve takım maç başı ortalama 3 golle oynamasına rağmen derinlemesine pas ile golüm yok hiç. ya kanatlardan gelen toplar, ya da ceza alanı içi ve çevresdinden tek vuruşlar ile gol atıyorum.
bir çok takım füzeci kaynıyor . Su an oynadıgım İsvec ligindeki kıytır topcular bile jeneriklik gollerin kralını atıyorlar. Bu hızla sanırım sıkıntıları fm 2014 ün 3. yamasında cözerler :P
Ben Newcastle ile yeni oyuna başladım, şu ana kadar 5 hazırlık maçı yaptım. Maç motoru ile yaşanan sıkıntıları okuduğum için 2d ile oynadım tüm maçları. Çok rahat söyleyebilirimki bahsedilen sıkıntıların hiçbirisi yaşanmıyor. Orta sahalar neredeyse hiç uzaktan şut çekmiyor, kanatlar çizgiye kadar inip yan ağlara topu bırakmıyor gollerin birçoğu kanat ortaları ile oluyor. Tabi bunda en büyük etken taktik, 2d oyunda taktiğiniz sahaya çok iyi yansıyor fakat 3d motorda yapay zeka sizin tüm taktiğinizi alt üst ediyor yaptığınız şeyler düzgün etki etmiyorlar. Eğer aranızda artık oyundan nefret etme seviyesine gelenler varsa şimdilik 2d ile oynayabilir, maç motoru düzeldiğinde geri döner. Mutlu olanlara söyleyecek birşey yok zaten.
Sakatlıklar her oyunun tuzu biberi, ah birde 6-7 ay olmasalar. Yaktın beni 13.2.1.
Okuduğumda çok saçma gelmişti açıkçası, yazan kişinin dedikleri değil.
Maçların 2D ve 3D motorlarda tamamen farklı olabileceği saçma gelmişti ama denedim ve pişman olmadım. Himone ne yazmışsa oluyor. Gerçekten daha eğlenceli. Özellikle 25-40metreden şutlar o kadar azaldı ki
Daha eğlenceli oldu oyun bir anda.
Sezon sonlarında "Yılın en iyi 3 golü" ne hiç bakıyor musunuz? 3 golde 50-60 metreden atılan hatalı goller. Yeni bir yama gerekli artık.
FM Gazetesi
arkadaşlar yazacak yer bulamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım. fm 2013 için organizasyon isimlerini (şampiyonlar ligi vs.) orijinal haline getiren bir yama mevcut mudur acaba? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
Ben zaten 2D oynuyordum. Kanatlar hala içeri girip yan ağlara bırakıyor topu.
güncellemeyi kaldırma gibi bi şansımız var mı?
Neden her santrayı direk auta atıyorlar anlamış değilim.Geriye pas atmak bu kadar zor olmamalı.