Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 202 sonuç

Konu: 13.2.1 Update Yayınlandı!

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Oyun çıktığından beri her gün olmasa bile en az 2 günde bir oynamışımdır. Bir kez bile crash dumps hatası almadım ancak, oyunu kaydedip masaüstüne çıktıktan sonra "Football Manager 2013 Çalışmayı Durdurdu" diyor bazen.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Gözlemcinin görevi tamamlandığında yeniden başla butonu nihayet 13.2 le geldi.
    Öbür türlü önce kaldır sonra tekrar istediğimiz filtreleri seç iyice uzun sürüyordu.
    Zaten 20 tane gözlemcim var halledene kadar yarım saat geçiyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kaanbjk07 View Post
    Bu güncellemeden sonra başıma gelen olay (sigames'e bildirdim);

http://www.youtube.com/watch?v=yr_4FynWDEI
    bu oyun hatası değilki.bu tip goller gerçek maçlarda bile hiç olmuyormu.bunu oyuna genellersen yanlış yapmış olursun.oldu olacak bekirin attığı golüde bildir bari onada bir şey yapsınlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu seneki oyun herkese kafayı yedirtmiş durumda sanırım.Allahtan şu anki kariyerimde saçmalık olmuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Keşke yayınlanmasaydın : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Bayern Münihi aldım almaz olaydım.. Robbenle Ribery kanatlarda topu aldımı sıfıra inip çizginin üstünde kaleye kadar ilerliyo.. iki atakta bir aynı golü izlemekten midem bulandı artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu güncellemeden sonra bende oyunu bırakanlardanım , Topu alan direkt kaleye yönlenip herkesi çalımlayıp şut çekmeye çalışıyor. 20 tane şut çekliyor 15 tanesi dağlara taşlara 40 metreden plase yapmaya çalışmalar , arapası mevzuu tamamne bitmiş vesaire vesaire. Yaratacılık , bireysel ayarlar vb. ile oynayarak da denedim , bence oynanabilecek halde değil, en azından ben oynarken zevk almadığım için bıraktım. 13.1.1 e döneceğim. Bu tarz oynamayı seven arkadaşlara kariyerlerinde başarılar dilerim.

bu guncellemeyı henuz oynamadım galıbıyet daha mı kolay alınıyor ? dıger patchlerde 3 mac ust uste kazanmak ımkansızdı olduda kazandınız 4. macı kesın ısler tersıne donuyordu

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Bu güncellemeye taktiği oturtamadım henüz. 3D'de bazı problemler oluyor, bende birkaç maç 2D yapacağım bakalım nostalji nasıl olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    SON 2 Günde 7 Kez Crash Dumps hatası aldım. !
    Ben de 2 gün önce sık sık alıyordum sildim yeniden kurdum steam'den düzeldi..Dene bence hocam hiç uğraşma..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Bu güncellemeye taktiği oturtamadım henüz. 3D'de bazı problemler oluyor, bende birkaç maç 2D yapacağım bakalım nostalji nasıl olacak.
    Ben hep 2D oynuyorum 3D'de oyunu okumak bence daha zor..Tamam oyuncu hareketlerini daha net görüyoruz neyi yapıp neyi yapmadığını ama bence taktik için 2D daha iyi daha net görülüyor bazı şeyler..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben , bol bol ince pasların atıldığı ( benim veya rakip tarafından farketmiyor ) tarzdaki oyunu daha çok seviyorum . Bu update den sonra bırak ince pası , arapası bile görmez oldum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

bununla ilgili bir konu acmıştım ne yazık ki kimse yorum yapmamış bu güncelleme ile poacher diye bişe kalmadı sagolsunlar ara pası savunma arkasına koşu bitti kanattan sıfıra in yan aglara bırak topu yerden pas yok seke seke gidiyo paslar kim olursa olsun poacher forvet sabit yerinde bekliyor adamın topsuz alanı 17 vs vs uzar gder bu

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Grafik paketlerinden sonra şuanda yeni kariyerimde hiç almadım (Nazar değmesin)

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Dilimi arı soksun ya Runtime Erorr hatası aldım !

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Hocam poacher oyuncular ne Bos alanlara kosuyor hic Bisey yapmiyor dibine Gelen Topu resmen kalecinin ustune nisanliyor oyundan zevk Almaz oldum....bir fm hobimiz vardi SI Sayesinde o da Bitmek uzere

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Her şeye tamamım da şu 30-40 metreden plase ile çekilen şutlar insanı sinir ediyor ya. Çok uyuz bir şey.

uzaktan şutlardaki dengesizlik bu güncellemenin en büyük yanlışı olmuş anlaşılan. crash dump ile karşılaşmadım ancak maç motorundaki saçmalıklar bazen saç baş yolduruyor.
    bir önceki güncellemede tek paslar ile derinlemesine gollerim oluyordu, takımı daha da güçlendirdim, AMC ve CM' lerim daha teknik ve yaratıcı, forvetlerim daha hızlı ve "off the ball" özellikleri daha yüksek olmasına rağmen ve takım maç başı ortalama 3 golle oynamasına rağmen derinlemesine pas ile golüm yok hiç. ya kanatlardan gelen toplar, ya da ceza alanı içi ve çevresdinden tek vuruşlar ile gol atıyorum.

bir çok takım füzeci kaynıyor . Su an oynadıgım İsvec ligindeki kıytır topcular bile jeneriklik gollerin kralını atıyorlar. Bu hızla sanırım sıkıntıları fm 2014 ün 3. yamasında cözerler :P

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben Newcastle ile yeni oyuna başladım, şu ana kadar 5 hazırlık maçı yaptım. Maç motoru ile yaşanan sıkıntıları okuduğum için 2d ile oynadım tüm maçları. Çok rahat söyleyebilirimki bahsedilen sıkıntıların hiçbirisi yaşanmıyor. Orta sahalar neredeyse hiç uzaktan şut çekmiyor, kanatlar çizgiye kadar inip yan ağlara topu bırakmıyor gollerin birçoğu kanat ortaları ile oluyor. Tabi bunda en büyük etken taktik, 2d oyunda taktiğiniz sahaya çok iyi yansıyor fakat 3d motorda yapay zeka sizin tüm taktiğinizi alt üst ediyor yaptığınız şeyler düzgün etki etmiyorlar. Eğer aranızda artık oyundan nefret etme seviyesine gelenler varsa şimdilik 2d ile oynayabilir, maç motoru düzeldiğinde geri döner. Mutlu olanlara söyleyecek birşey yok zaten.

Sakatlıklar her oyunun tuzu biberi, ah birde 6-7 ay olmasalar. Yaktın beni 13.2.1.

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by himone View Post
    Ben Newcastle ile yeni oyuna başladım, şu ana kadar 5 hazırlık maçı yaptım. Maç motoru ile yaşanan sıkıntıları okuduğum için 2d ile oynadım tüm maçları. Çok rahat söyleyebilirimki bahsedilen sıkıntıların hiçbirisi yaşanmıyor. Orta sahalar neredeyse hiç uzaktan şut çekmiyor, kanatlar çizgiye kadar inip yan ağlara topu bırakmıyor gollerin birçoğu kanat ortaları ile oluyor. Tabi bunda en büyük etken taktik, 2d oyunda taktiğiniz sahaya çok iyi yansıyor fakat 3d motorda yapay zeka sizin tüm taktiğinizi alt üst ediyor yaptığınız şeyler düzgün etki etmiyorlar. Eğer aranızda artık oyundan nefret etme seviyesine gelenler varsa şimdilik 2d ile oynayabilir, maç motoru düzeldiğinde geri döner. Mutlu olanlara söyleyecek birşey yok zaten.
    Okuduğumda çok saçma gelmişti açıkçası, yazan kişinin dedikleri değil.
    Maçların 2D ve 3D motorlarda tamamen farklı olabileceği saçma gelmişti ama denedim ve pişman olmadım. Himone ne yazmışsa oluyor. Gerçekten daha eğlenceli. Özellikle 25-40metreden şutlar o kadar azaldı ki

Daha eğlenceli oldu oyun bir anda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sezon sonlarında "Yılın en iyi 3 golü" ne hiç bakıyor musunuz? 3 golde 50-60 metreden atılan hatalı goller. Yeni bir yama gerekli artık.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by himone View Post
    şaka gibi ama hakikaten dediğin gibi oluyor tabi 3D ile sorunsuz olsa daha iyi olurdu ama yapacak bişey yok. 2D'de arapaslar arttı bi anda. sizde de böyle mi?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Sezon sonlarında "Yılın en iyi 3 golü" ne hiç bakıyor musunuz? 3 golde 50-60 metreden atılan hatalı goller. Yeni bir yama gerekli artık.
    Daha önceki FM serilerinde de bu tip goller haftanın ya da yılın golü seçiliyordu. Doğru düzgün gol olmuyor ki canını yediğimin oyununda..

arkadaşlar yazacak yer bulamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım. fm 2013 için organizasyon isimlerini (şampiyonlar ligi vs.) orijinal haline getiren bir yama mevcut mudur acaba? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by alexdesouza_fb View Post
    arkadaşlar yazacak yer bulamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım. fm 2013 için organizasyon isimlerini (şampiyonlar ligi vs.) orijinal haline getiren bir yama mevcut mudur acaba? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
    http://forum.turksportal.net/vb/show...24#post2386124

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Ben zaten 2D oynuyordum. Kanatlar hala içeri girip yan ağlara bırakıyor topu.

güncellemeyi kaldırma gibi bi şansımız var mı?

Neden her santrayı direk auta atıyorlar anlamış değilim.Geriye pas atmak bu kadar zor olmamalı.

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri