Devler ligi devlerindir. Küçük ülkelerinde başarılar
Bi dev olmasa da 3. olup Avrupa ligine kalabilirler
Devlere kafa tutmak yürek işidir ve San Marinoda fazlasıyla mevcuttur fakat çeyrek finali göremezler
Çeyrek Final
Yarı Final
Final
Devlerin Devi
CANLI :
Lig 2.si ve Lig3.sü karşı karşıya geliyor kariyerin ilk canlı yayını olacak hayırlısı (:
Seri C-1
12. Hafta
Maçtan önce 4-4-2 ile çıkıp çıkmama konusunda kararsızdım ama çıktık artık. Zdrahal milli tkımda.Zavoli ve genc sağ bek sakat :/
İlk yarı 0-0 bitti. Belmonte yine çok net bir gol kaçırdı. Kornerde çok müsait bir anda topu kale yerine direğe nişanladı. Topa hakimiz ancak rakip kontralarla etkili geliyor. Genç kaleci Scarzanella güzel maç çıkarıyor. 2. devre 4-4-2 ye geçiş yapıyorum.
Rakip 2.yarı deli gibi gelmeye başladı ve dayanamadık dk 67 1-0 geriye düştük
Dk 68 Belmonteeeeee
Dk 86 Di taccio kullanılan serbest vurusta çok müsait durumda topu dışarı attı
GOOOOOLLLLL GOLLLLL GOLLL BELMONTE BELMONTEEEE !!!!
Son 5 dk yüklen komutu vermiştik takıma
BELMONTEEE ŞOVVVV !!!!
90+3 de noktayı koydu
Çok önemli oyuncularımız sakat. Ligde tam kopmaların başlayacağı zaman bu iyi olmadıPlayoflarla uğraşmadan direk çıkmak istiyoruz
Bu maç motoru adama cinnet geçirtir arkadaş yaİyi oynadığımız her maç saçma sapan gol yenilir mi ?
Maç motoruna harbi diyecek söz yok. kendi kafasına göre bir senaryo oluşturuyor. sen ne kadar uğraşırsan uğraş o senaryosunu gerçekleştiriyor. Yama gelene kadar çıldırmaya devam thanks to sigagames
Sakatlıkları direkleri geçtim biraz insaf be motor !
Lider 8 maçtır üst üste kazanıyorOna da yamuk yapsana MOTORRRR
Teneke kupasını bu yüzden sevmiyorum. 2 oyuncum sakatlandı. 10 gün bile olsa sakatlandı. Ayrıca gereksiz yere yorulup uyum falan düşüyor. Önemsemiyoruz ve elendik şükür
Milan-Roma ve cagliaeri genc sağ bek campeanu ya teklif yaptı reddettik. Umarım yüksek teklifle gelip yönetim bana sormadan kabul etmezler !!
Artık yeter harbi yeter deplasman garezi var motorun
Mübarek Cuma günü dularımızda San Marino'yu es geçmeyelim (: Hayırlı Cumalar (:
Dualaramızı San Marino'ylaüstat sen gönlünü ferah tut başarılı olacağız. Bu sezon şampiyonluk bizi bekleeeer
![]()
Dün kendimi kaptırınca sezonu bitirmşim. Bu yüzden toplu giricem sonuçları k.bakmayın arkadaslar
Ligde 2. devre başlamadan klübün finansal sorunları baş gösterdi.Klübün kayyuma devredileceği söylentiler ayyuka çıkmıştı.Devre arası kullanmadığımız oyuncuları gönderelim dedik ama 1 kişi gönderebildik. Para olmayınca ve alt lig takımı olunca kiralamada da sıkıntı yaşadık. 5-6 tane vasatın biraz üssü genç kiralayabildik. Bunlarında 2si hariç hepsini tekrar yolladık. İlerleyen haftalarda klübün kredi alıp borçlanmaya gittiğini ve rahat nefes alabileceğimiz haberini verdi yönetim. Derin bir oh cektik. Haftalar ilerledikçe heyecan artıyor ortam geriliyor ve üzerimizde ki baskı ve stres dozajı da buna bağlı olarak yükseliyordu. Müthiş çekişmeli bir sezonu şampiyon olarak tamamlayıp Seri B 'ye çıkma başarısını gösterdik.
Yılın oyuncusu ve gol kralı 31 maçta 32 gol kaydeden Belmonte olmuştu. Yılın menejeri ise ben olmuıştum (:
Yılın takımında 2 oyuncumuz var.
Bu yılda altyapımızdan çok sayıda San Marino genci çıkarken hepsi vasattı ama birisi vardı ki parmak ısırtan (:
işte San Marinomuzun Messi'si
ve Milli Takım olarak da güzel olaylar yaşamaya başlamıştık. 2 hazırlık maçı ayarladık ve sıralama olarak bizden çok çok üstteydiler. Tam 360 gün sonra golle tanışmak paha biçilemezŞimdi merakla yeni dünya sıralamasını bekliyoruz
2016 Avrupa Elemeleri Kuraları Çekildi (:
Bizde şans olsa B grubuna düşerdik
Herşeye rağmen diğer gruplara bakınca en kolay 2. grup bizimkiydi. Faroe adaları ile çekişecegimizi düşünüyorumHele hele grubun ilk maçına can dayanmaz
Lider ile 2. arasındaki bu mücadeleye tüm San Marinoseverler davetlidir
Dualarımız kabul oldu desene
Eleme grubu güzel aslında milli takımın. Regen'i de sevdim iyi iş yapar. Umaırm Seri B'de tutunabilirsin. San Marino'yu güzel günler bekliyor...
Grupta 1.ci olur şıkkı neden yok yave çok güzel gidiyoruz 5 seneye ilk 100deyiz inşallah
Chelsea maçında kendi kalesine 2 gol atan Stoke City'li Walters'ın San Marino asıllı olduğunu biliyor muydunuz?
Kendi kalesine 2 gol atıp, bir de penaltı kaçıran Walters. Bizimkiler bile bu kadarını yapamadı.![]()
GURURUMUZSUN ANDY SELVA
Andy Selva sezon sonu futbolu bırakacağını açıklayarak bizleri yasa boğdu
OOOO ligdede iyi olmuşo regen ne öyle bea
sanmarıno
2025 e kadar
mukemmel bır ulke takımı olur
![]()
Ben hep derim, Barcelona parası varken Selva'yı almalı, Messi'den çok daha iyi diye. Ama takan yok valla, konuşuyorum ben burada!
San Marino'nun messisi (: 2018e hazırlanıyoruz kura şansımız yaver giderse 2020 de iddalıyız
Artık çok geç selva futbola veda ettikaptanımız gol atamadan veda etti orta direk şaban gibi direklere vuruyor topu oysa gol 3 direkten herhangi birine vurmak degil içinden geçirmek selva bunu ögrenemeden bıraktu futbolu
![]()
Şu anketi benim futbolculara yapsak yarısından fazlası gol atamayıza oy atar fakat nirvanaya ulasmamızı bekleyen taraftarlarımızı görünce gözlerim dolduiyi ki varsınız gençler