Montpeiller'de Belhanda oynadı mıelememiz iyi olmuş tebrikler
Montpeiller'de Belhanda oynadı mıelememiz iyi olmuş tebrikler
ilk maçda iyi skor almışsın valenciadan bu arada sow gol atmamış![]()
Deplasmanda Valencia'dan bir puanı sökmüş almışsın. İkinci maçta net bir galibiyet bekliyoruz.![]()
Valencia'yı geçebiliriz.Ligde ise FB maçı dışında iyiyiz.
UEFA Kupası
2. Ön Eleme 2. Ayak
Yarı finale uzatmalarda Oktay'ın ayağıyla gidiyoruz
Rakibimiz Fenerbahçe !!!
25. Hafta
26. Hafta
UEFA Kupası Çeyrek Final 1. Ayak
Sow'un cezalı olduğu maçta hünerlerimizi konuşturduk ve güzel bir skorla galip geldik
27. Hafta
UEFA Kupası Çeyrek Final 2. Ayak
Sow'un yine tek kişilik dev kadro oyunuyla az kalsın eleneciğemizi sandım ama Sven olaya dur dedi
Rakipler belirlendi.Finale bir adım uzaklıktayız ama karşımızdaki dağ çok büyük...
28. Hafta
29. Hafta
30. Hafta
Artık canlı yayına başlıyacağız.Malum 3 Kupa'yada yakınız.Hepsini kaybedebiliriz veya kazanadabiliriz.Aynı şekilde seneye avrupayada gidemeyebiliriz.Heyecanlı bir dönem olucak
Belhanda sezon başı elendiğimiz OM'de
Haha Sow cezalı olduğu için yarı finale yükseldik yok böyle bir bug adam ya
Pek net bir galibiyet alamasakta kazanmasını bildik
Şu anda enteresan bir dönüm noktasındayız ya hep ya hiç modundayız![]()
UEFA Kupası
Yarı Final 1. Ayak
Londra Tottenham Stadyumundayız
İlk 11ler belirlendi.Tottenham ilginç bir dizilişle bizi karşılıyor
Konuşmalarımdan streslenen çocuğumuzla özel olarak görüşüyoruz
Vee Maç Başlıyor!!!
Başarılar Orduspor
İkinci yarıya giriyoruz
Rakibin üstünlüğüyle giden ilk yarıda temiz kapılan toplarla defansımız tehlikeyi önledi.Ama bu fırtına ne kadar sürerse o kadar çabuk direncimizin düşeceğini düşünüyorum...
Dk 54
Rakip artık bizim yarısahamızda bizden daha çok gezmeye başladığı bir sırada Welbeck'in solo performansıyla golü kalemizde gördük
Edit:Pozisyonu göstermeyi unutmuşumWelbeck bizimkine sırtına yaslayıp bir anda kaleye döndü topu düzeltip geçirdi rahatça topu ağlara
Dk 73
Sağ ataktan gelişen atağımızda.Sağlam fizikli forvetimiz rakip defansın üstünden kusursuz bir kafa golü attı.
Dk 80
Avantajlı bir şekilde eve dönmemiz için oyuna taze kanlar sokuyoruz...
Dk 88
Son oyuncu değişikliği hakkımızıda kullanıyoruz.Bu skorla Ordu'ya gidebilirsek final hayal değil
Eve Mutlu Dönüyoruz
Maçı hakettik gibi bir yorum yapmayacağım fakat rakipte süper oynamadı.9 şutları kaleyi bulmayan silik şutlardı.Fakat nefeslerini ensemizde hissettik.Büyük baskıyla oynadılar.Tek güzel pozisyonumuzlada golü bulduk.Eğer evimizde üstünlüğü ele geçirirsek final hayal değil.Çok umutluyum
31. Hafta
Maalesef 4. kez Galatasaray şampiyon olucak gibi.Avrupada çok kötü olmalarına rağmen ligde ve Türkiye kupasında yenilmek bilmiyorlar
Türkiye Kupası Yarı Final 2. Ayak
Rahat bir galibiyet aldıkFinalde rakibimiz tabikide GS
UEFA Kupası Yarı Final 2. Ayak
Yer:Ordu 19 Eylül Stadyumu
İlk 11ler
Takım konuşmaları yapıldı
Maç başlıyor !!!
Dk 4
En büyük kozumuzu kaybettik
Orduspor ( 1 )0-1( 2 ) Tottenham
Dk 8
Her zamanki penaltılar penaltılar
Orduspor ( 2 )1-1( 2 ) Tottenham
Dk 22
Kornerden eşitliği yakalıyoruz.Fakat hala baskıyı tam hissettiremedik
Rakip kalitesini belli ediyor ilk yarıda eşit bir oyun vardı.Hatta rakip üstündü diyebiliriz.Ağırlığımızı koymazsak bir karambol golüne yeniliceğimizi düşünüyorum
Orduspor ( 2 )1-2( 3 ) Tottenham
Büyük ihtimalle elendik.Kalecimiz beşlikleri arasından geçen yavaş topu güzelce izledi ve bu saçma golden sonra bir iki saçma gol daha yeriz ve eleniriz...
Dk 50
Dk 56
İki oyuncu değişikliğiyle kaderi değiştirmeye çalışıyoruz
Tottenham ve Parma Finalde!!!
Takımı tebrik ettim bu mücadeleden dolayı
Güzel oynadık fakat olmadı.Her şeye rağmen memnunum takımımdan.Önümüzde 2 kupa daha var.Bakalım onlara uzanabilecek miyiz?
Martinez'den Duman'a Övgü
iso 2 gün bakmadık kariyere al'de yarı final yapmışıno kadroyla tottenham'a inanılmaz dayanmışsın vallahi helal olsun.Şampiyonluk için ise KSK ile kariyer yapıyorum 2017-18 sezonunun başındayım geçtiğimiz 6 sezonda Galatasaray şampiyon oldu
![]()
![]()
32. Hafta
Türkiye Kupası Final
Her şeyi kaybettik.Bitti.Bu sene çok yüksek bir performans göstermişiz gibi gözüksede 0 çektik
33. Hafta
Avrupa Ligi Tottenham'ın!!!
34. Hafta
Süper Lig
Şampiyonlar Ligi Şampiyonu A.Madrid
arjantinden ve brezilya'dan yabancılar seç.türkler içinse önerebileceklerimi zaten biliyosn ama işte gülle , alpaslan öztürk , alabilirsen erdi kasapoğlu var bende çok iyi ve cenk güvenç
bu adamın profil random aranıyor sanırım.
bu erdi
![]()
Abi istifa edicem neredeyse kimse teklifi kabul etmiyor herkes tok satıcı.
Kabul edeninde oyuncusu burun kıvırıyor.Ulan avrupada yarı final yaptık.Hala 2. sınıf takım muamelesi görüyoruz.Başkan 200bin destek yapınca mutlu oluyor.Ben 15 milyon £ transfer farkı oluşturuyorum.Yinede kimseyi alamıyorum alamıyorum.Al yine sattım milleti yerine koycak adam bulamıyorum.Yok gelmiyor...
aynen transfer büyük sorun valla ya europa lig de de tarih yazmışsın şampiyonluk artık seneye kaldı![]()
Kupa alamamana rağmen güzel bir sezon olmuş ya![]()
Satmak istediklerimi çizdim...
Lukasz
Takımımızın kalecisiyle aramız hep iyiydi.Fakat artık yaşlandı.Bu sezon satmak istiyorum kendisini
Victor
Defansın vazgeçilmezi oldu.Bu adam olmasa defans hallaç pamuğu olurdu.Birkaç sene daha buralarda olmasını ümit ediyoruz...
Anton
Genelde avrupa maçlarında oynadı.Yaşına rağmen maçların çoğunda sırıtmadı.Kaliteli bir defans olma yolunda
Yasin
Teknik olarak sıfır olan bu arkadaşımız vücudu ve zihniyle gerçek bir Türk erkeği olduğunu gösterdi.Orta sahada geçilmez bir kaya görevi gördü...
Driss
Kendisini her sezon satmaya uğraşıyorum.Kimse almıyor.Sonra takımda tutuyorum tekrar formayı kapıp takıma katkı sağlıyor.Hiç pes etmedi Orduspor'da oynamaktan.Ben giderim bu adam gitmez
Kakuta
Kendisi takımın reisi.Bir sakatlandı Tottenham maçında 3 kupaya mal oldu sakatlığı.Belki yanımızda olsa o anda an azından 1 kupa alırdık
Sven
Yanlış hatırlamıyorsam 3 senedir takımın vazgeçilmez forveti.Takım için elinden geleni yapıyor.Fakat artık yeterli değil.Satabildiğim en yüksek fiyattan kulüpten göndericem
OOO Başkan harikasın
Sezon Başlıyor!!!
Fikstür
Transferler
Grubumuzda hayırlı olsun
Aldıklarımızı tanıtıcaz birazdan...