Anket Sonuçlarını Görüntüle: 4. Yıldızı İlk Hangi Takım Kazanır ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

10 40.00%
  • Galatasaray

15 60.00%
Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 271 sonuç

Konu: Fenerbahçe& Galatasaray |2.Sezon |

Bence ne olursa olsun Mazzara elindeki imkanlarla Barak'tan kat kat iyi bir sezon geçirdi. Bunu kabullenmek gerek :d

Nesil
    2014

29.Hafta 'da GS'nin Akhisara bıraktığı 2 puan sonrası liderliğe oturduk. Kritik Svias deplasmanında 88.dakika da yediğimiz gol sonrası 2.liğe geriledik.

34.hafta Ülkenin kalbi Ankara'da ve Karabük'te atacak

FENERBAHÇE İÇİN OLASI SENARYO

Sarı-lacivertli ekip 2000-2001 sezonundan bu yana Süper Lig'de 3, Türkiye Kupası'nda da 5 kez final maçlarının stresini kaldıramadı.

Ligde 2005-2006, 2009-2010 ve 2011-2012 sezonlarında şampiyonlukları son maçlarda aldığı beraberliklerle kaçıran Fenerbahçe, 2000-2001, 2004-2005, 2005-2006, 2008-2009 ve 2009-2010 sezonlarında kupa finallerini kaybetti.

KADIKÖY'DEKİ 2. HÜSRAN

Fenerbahçe, final stresi yaşadığı söz konusu 8 maçta, Kadıköy'de 2. kez hüsran yaşadı.

2009-2010 sezonunda şampiyonluk şansını son maça bırakan sarı-lacivertli ekip, sahasında konuk ettiği Trabzonspor ile 1-1 berabere kalınca, Bursaspor'un 1 puan gerisinde kalıp (75'e 74) şampiyonluğu yeşil-beyazlı ekibe kaptırmıştı.

Bordo-mavili ekip karşısında alınan 1-1'lik skor ve kaçırılan şampiyonluk Kadıköy'de tribünleri şok etmiş, maç sonunda büyük bir gerilim yaşanmıştı.

Fenerbahçe'nin, 2000-2001 sezonundan bu yana Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonlukları kaçırdığı son maçlar ve aldıkları sonuçlar şöyle:

Sezon Organizasyon Maç Sonuç

2011-12 Lig Fenerbahçe-Galatasaray 0-0
    2009-10 Lig Fenerbahçe-Trabzonspor 1-1
    2009-10 Kupa Trabzonspor-Fenerbahçe 3-1
    2008-09 Kupa Beşiktaş-Fenerbahçe 4-2
    2005-06 Lig Denizlispor-Fenerbahçe 1-1
    2005-06 Kupa Fenerbahçe-Beşiktaş 2-3
    2004-05 Kupa Galatasaray-Fenerbahçe 5-1
    2000-01 Kupa Fenerbahçe-Gençlerbirliği 2-2 (3-6 Penaltılarla)

ASLINDA HERŞEY BU MAÇLA BAŞLAMIŞTI

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Ters köşe yapmayın da :P

Quote Originally Posted by sogutumu View Post
    Bence ne olursa olsun Mazzara elindeki imkanlarla Barak'tan kat kat iyi bir sezon geçirdi. Bunu kabullenmek gerek :d
    Başarı olarak katılıyorum ama imkanlar kısmına katılmıyorum
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Son maça kalır demiştim

Nesil
    2014

Karabükten gol haberi mi var Karabükspor 46.dakika da Valentine Viola ile 1-0 öne geçti. Fenerbahçe Ankara'da Tostunu yedi bekliyor

KARABÜKTE SON 5 DAKİKA
    FENERLİLER BEKLEYİŞTE

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

4.Yıldız kimde bakalım

Nesil
    2014
    Yer
    Istanbul

34. Hafta

Ziraat Türkiye Kupası Finali

Ligi bu şekilde bitirmek istemiyordum. Buraya kadar alnımızın akıyla geldik. Avrupada şampiyonlara kafa tuttuk. Şampiyonlar Liginde Yarı final kapısından döndük.
    Belki çok önemli değil ama Ziraat Türkiye Kupasının sahibi olduk. Ligi son haftaya kadar namağlup götürdük. Ama son maçda kaybetmemiz ve şampiyonluğun elden gitmesi bizi çok üzdü. Kimsenin bizi favori göstermediği apaçıktı.
    Haftalarca lider götürdüğümüz ligi bu şekilde bitirmeyi istemiyorduk. Ama kısmet, futbolda duygusallığa yer yok

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Ligin son haftasında düğüm çözülecek,Fenerbahçe alacak
    Öhöm Öhöm görüyoruz işte :P

Nesil
    2014

Öhöm Öhöm görüyoruz işte :P
    Bir Fenerli olarak hala son maça olan inancından dolayı tebrik ederim

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Quote Originally Posted by Barak View Post

Başarı olarak katılıyorum ama imkanlar kısmına katılmıyorum
    İmkandan kastım şuydu. Yani sezon başında sıfır transferle Galatasaray kadro kalitesi açısından öndeydi. Ama sezon öncesi transfer sezonunda çok önemli transferler yaptı Fener ve kalitedeki ibreyi kendine çevirdi hem de fazlasıyla. Kusuruma bakma ama şampiyonluğu Fener haketmedi

helalin var [MENTION=297426]Barak[/MENTION] tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    06

Sen tut 33 hafta yenilme , git en önemli son haftada yenil Kısmet değilmiş sağlık olsun [MENTION=297368]Mazzara[/MENTION]

Nesil
    2014

İmkandan kastım şuydu. Yani sezon başında sıfır transferle Galatasaray kadro kalitesi açısından öndeydi. Ama sezon öncesi transfer sezonunda çok önemli transferler yaptı Fener ve kalitedeki ibreyi kendine çevirdi hem de fazlasıyla. Kusuruma bakma ama şampiyonluğu Fener haketmedi
    Aslında arkadaş yaptı transfer 2-3 oyuncu da o aldı Ama kesinlikle Şampiyonluğu GS daha fazla haketti inanılmaz bir sezon geçirdi Özetlersek bende çok iyi bir lig geçirdim arkadaş Ultra iyi bir sezon geçirdi Kısmet değilmiş

Quote Originally Posted by roomonecool View Post
    helalin var @Barak tebrikler
    teşekkür ederim

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Sen tut 33 hafta yenilme , git en önemli son haftada yenil Kısmet değilmiş sağlık olsun @Mazzara
    Dur daha bu başlangıç

YENİ SEZONDA TARİHİN EN İYİ
    KADROSUNA SAHİP FENERBAHÇE SÖZÜ VERİYORUM

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Görelim en iyi kadroyu

Hocam bu olmadı sen gel o kadar maç yenilme,en önemli maçta yenil. Sağlık olsun seneye kesin almamız lazım artık 4.yıldızı

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Aslında arkadaş yaptı transfer 2-3 oyuncu da o aldı Ama kesinlikle Şampiyonluğu GS daha fazla haketti inanılmaz bir sezon geçirdi Özetlersek bende çok iyi bir lig geçirdim arkadaş Ultra iyi bir sezon geçirdi Kısmet değilmiş

[/CENTER]
    Jese , Traore, Zapata vs bir sürü yıldıza karşın GS Smolnikov , Joao Rojas filan yani bi de böyle düşün :d

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe'ye de Galatasaray'a da tebrikler,tabi Fenerbahçe'nin kazandığı kupa çok daha önemli,ona daha çok tebrikler

Şimdi Galatasaray'dan da güzel transferler bekliyoruz
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Son maça kalan bir lig ve harika bir atmosfer Karabük sen bizim her şeyimizsin :P

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Yeni sezon transferleri bekliyorum

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by roomonecool View Post
    Görelim en iyi kadroyu
    İnş tatmin eder

Quote Originally Posted by Proudlion View Post
    Hocam bu olmadı sen gel o kadar maç yenilme,en önemli maçta yenil. Sağlık olsun seneye kesin almamız lazım artık 4.yıldızı

Jese , Traore, Zapata vs bir sürü yıldıza karşın GS Smolnikov , Joao Rojas filan yani bi de böyle düşün :d
    İyi de Traore GS'ye de gelebilirdi yada diğerleri

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Fenerbahçe'ye de Galatasaray'a da tebrikler,tabi Fenerbahçe'nin kazandığı kupa çok daha önemli,ona daha çok tebrikler

Şimdi Galatasaray'dan da güzel transferler bekliyoruz
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by RisingSun View Post
    Son maça kalan bir lig ve harika bir atmosfer Karabük sen bizim her şeyimizsin :P
    aynen hocam

Yeni sezon transferleri bekliyorum
    Yavaş yavaş geliyor

FENERBAHÇE'DEN KAP'A AÇIKLAMA

Fenerbahçe, İnter profesyonel futbolcusu Juan Jesus ile görüşmeye başlandığını borsaya bildirdi

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

2 takımı da tebrik ediyorum güzel bir lig oldu.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

tebrik ederim arkadaşlar, inanılmaz bir mücadele olmuş. açıkçası gönlüm galatasaraydan yanaydı, şampiyonluğun kaçtığını görünce üzüldüm :/

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    2 takımı da tebrik ediyorum güzel bir lig oldu.
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    tebrik ederim arkadaşlar, inanılmaz bir mücadele olmuş. açıkçası gönlüm galatasaraydan yanaydı, şampiyonluğun kaçtığını görünce üzüldüm :/
    Yani GS'nin ilk transferlerinden sonra bu şekil bir başarı göstermesini beklemiyordum Ama inanılmazı başardı 40 küsür maç Avrupa'da ve Lig'de yenilmedi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Takımı en başından sistematik olarak kurdum şöyleki sezon başında takıma ağırlıklı olarak İspanyolları topladım, malum takıma bütçe çıkarmak maaş bütçesini açmak ve maaş yükünü hafifletmek adına kiralık oyunculara yöneldik bu bağlamda geçen sezon Traore ve Munir Barça'dan kiralandı. ( İspanyol oyuncular olarak )

Ara transfer ve sezon sonu transfer döneminde yine İspanyol ve İspanyollarla aynı dili konuşan Arjantinlilere yöneldim takım Dünyanın en iyi futbolcuların çıktığı Arjantin ve İspanyollara yönelik kuruldu. Sadece Juan Jesus ayarında bir Arjantinli yada İspanyol bulamadım. Tek Brezilyalı takımda o Zapata'nın da 2. uyruğu Arjantin bu arada

Transferlerde en üzüldüğüm nokta Gaston Gil Romere bize gelmeden önce 3-4 ay sakat geldi halen sakat 1 ay daha yok. GS maçından
    sonra 3 ay sakatlanan Traore biraz geriledi Ama Traore geçen sezon yaklaşık 10 maç kaçırsa da asit kralı oldu.

Jese'nin de performansını beğenmedim geri yolladım. Onun yerine Halilovic'i kirladım. Alper'de orada büyük alternatif.

Sezon başından beri yaptığım sistematik dönüşümde en önemli nokta hiç kuşkusuz bütçeydi maaş bütçesini o kadar transfere rağmen hala ilk sezonun 20 milyon euro altında, sezon sonu sözleşmesi bitecek Caner'e yeni teklif yaptıktan sonra burası 39 falan olur o şekil kalır sanırım.

Tarihin en iyi Fenerbahçe'si benim için bu şekilde, tabiki beğenmeyenlere veya daha iyisini yapabilecek olanlar vardır Onlara ve her türlü eleştiriye açığım. ( Şuan Bütçemizinin BJK'nin ilk sezon başlangıç maaş bütçesi olduğunu unutmayalım )

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014
    Yer
    Istanbul

Bu sezonki Transferlerimiz;

John Guidetti (Bonservis bedeli ödemeden sözleşme imzaladık)

Eder Alvarez Balanta

Borek Dockal

Ruben Neves (Kira)

Divock Origi (Kira)

Victor Moses (Kira)

Jose Enrique (Kira)

Şimdilik Gelen transferler bunlar Muhtemelen başka bir oyuncu ile ilgilenmeyeceğim.
    Last edited by Mazzara : 13.Nisan.2015 at 22:36

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Çok sağlam transferler

Nesil
    2006
    Yer
    06

Gs 'nin transferler şimdi oldu Yanlız resimdeki Origi değil Sturridge
    Fenerbahçe de Barça'nın yeteneklerine sarmış

Nesil
    2014
    Yer
    Istanbul

Oldu mu abi

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Mazzara View Post
    Oldu mu abi
    Kesinlikle

Nesil
    2014

Çok sağlam transferler
    Beğenmenize sevindim biraz iddalı konuştum

Ekmek orada

Bu arada beklenmedik bir gelişme oldu. Hiç istemesemde sezon sonu serbest kalacak Caner'i satma kararı aldım çünkü sözleşme yenilemeyor. Caner'i aratmayacak bir transfer için çalışmalara başladım

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri