Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 110 arası toplam 110 sonuç

Konu: Terör Youtube'da ( Mail yolluyoruz )

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by SaRPeR1903 View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=mEwN7darG5k sitesinde büyük bir rezalet yaşanıyor.Ulu Önder'imiz adına koyulmuş bu video kemal gay turk adıyla yayında... Videonun kaldırılması için (Flag as Inappropriate) Linkine Basınız ve oradan (Hate Speech) seçiniz.Ve en önemlisi bu maili arkadaşlarınıza da forward ediniz
    Siteye giriş yapıp videonun altındaki "Flag as Inappropriate" Linkine basın, çıkan ekrandaki açılır kutudan "Hate Speech" i seçip videoyu bildirin

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Video Kaldırıldı

http://www.youtube.com/watch?v=ORiU_ZkRrsU
    Atatürk ve Türkler’e yönelik ağır hakaretler içeren videonun, Yunanlı bir fanatik olduğu zannedilen ‘Stavraetos’ koduyla internetin en popüler video paylaşım sitesi YouTube’a yüklenmesiyle 3 Mart günü başlayan sanal savaş büyüdü.

İstanbul 1’inci Sulh Ceza Mahkemesi’nin erişim yasağı koymasının ardından dünya basınına da yansıyan savaş dinmedi. Siteye hemen her gün, sanal savaşı körükleyen yüzlerce görüntü eklenirken, Türk cephesinin küstah videoya karşılık yüklediği, Atatürk ve Türkiye’yi övücü görüntülerin sayısı bini aştı.

Taraflar birbirine hakaret içerikli yüzbinlerce yorum yazdı. Karşı cephe de boş durmadı. Daha önce görüntülerine ve yorumlarına daha az rastlanan Yunanlılar, Türkiye’de getirilen erişim yasağı sonrası Youtube’da daha fazla ilgi göstermeye başladı. ‘Navarino1827’ kodlu bir ziyaretçi, siteye yine Türkler’i çileden çıkaracak küstah bir video ekledi.

‘Yeni Türk Bayrağı’ başlıklı 51 saniyelik görüntüde Türk bayrağının şekli değiştirildi. Ay yıldızın kırmızı zemini yerine pembe, kırmızı, bej, sarı, yeşil, mavi, lacivert ve mor yatay şeritler kullanıldı. Bu görüntü, Mehmet Akif Ersoy’un güftesi yerine gaz çıkarma seslerinin kullanıldığı İstiklal Marşı’nın bestesiyle verildi. Videonun altında yer alan yorum kısmı da binlerce Yunanlı tarafından tamamına yakını Türklere, Türkiye’ye ve Atatürk’e hakaret içeren metinlerle dolduruldu. Erişim yasağının kalkmasının ardından siteye giren Türkler, gördükleri manzara karşısında şoke oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul un ücra köşeleri

bunu da kaldırmıslar beyler bıldıgınız lınk warsa aynı formatta

400 tane maıl acar youtube dan 400 uyelık alırım

kısacası kaldırılması ıcın elımden gelen herseyı yaparım

HERSEY VATAN ICIN

eywallah baba bu imkanı sunduun için
    BU ÜLKE BÖLÜNMEZ! BÖLDÜRTMEYİZ...

6. Default

yeni ogrendim hemen yolladım zaten youtubeyi hiç sevmiyorum heryerde kufur salak salak laflar tesekkurler bilgilendirme için

şu fotoya bir bakın ve içimizdeki hainleri görün

http://img133.imageshack.us/my.php?image=utangm4.png

Bölücü örgüte yardım ve yataklık eden youtubeyi kınıyorum
    Yazdım ))))

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

bende mail yolladim

10. Default

bunu nasıl yazıyoruz tam bi acıklamasını yazabilecek olan varmı

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

tr.captain helal olsun bunlar ztn bolenler turkiyeyi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by ufukcan37 View Post
    bunu nasıl yazıyoruz tam bi acıklamasını yazabilecek olan varmı
    Bu görüntülerin siteden kaldırılması için YouTube'a tepki göstermek gerekmektedir. Çünkü durum rencide edici ve infial yaratacak bir zemine kaymaktadır. You Tube'a tepkinizi göstermek için http://www.youtube.com/contact sayfasına giderek tepkinizi belirten bir e-mail atabilirsiniz.

Yazacağınız mektup aşağıdaki gibi olabilir...

'To whom it may concern YouTube web site supposed to be for knowledge, fun and communication by the visual media power. Assasination of Turkish soldiers is neither of those goals. On the other hand who needs to see the assasinations of their sons and fathers in arms. The Kurdistan Workers Party (Kurdish: Partiya Karkerên Kurdistan or PKK) is an armed, anti-goverment terrorist organisation claiming to defend the rights of the Kurdish people in Turkey. Therefore harbouring such media on your site is strictly illegal and should be evaluated international laws. Remove such videos which belongs to this organization from the site immediately. '

Quote Originally Posted by olumelegi View Post
    tr.captain helal olsun bunlar ztn bolenler turkiyeyi
    Destek için teşekkürler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

13. Default

ya o syfaya gırıyorum ama emaılı nereye atıcamı bulamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ewt bende girdim maili nasıl atıcam söleseniz onuda bi mailde benden olmuş olur

bende mail attım herkez mail atmalı önemli bir konu...

yaa arkadaşlar lütfen yardım edin nereye mail atcaz bilmiyoruz video falan da yok YARDIM!!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

Hiyinlere herkes yassın bn de yazdım..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Tabi korkuyorlar, adam gibi çatışmak, ancak bu tür oyunlarla pusularla saldırıyorlar. Hepsinin tez zamanda kara toprağı görmesi niyetiyle mailimi attım.
    Aslında bu sitenin yayını yasaklanmalı diyeceğim ama öyle bir teknolojiye dönüştü ki artık olmazsa olmaz oldu. Bilmiyorum belki başka bir çaresi de vardır. ABV! (Allah belalarını versin!)

ben cok onceden gormustum simdi atiyorum maili

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Konunun son kullanma tarihi geçtiğinden kapatılmıştır.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri