neden bilmiorum sadece okul yok dediler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Roma Maçı İtalya Kupası Yarı Final 2.Maçı
2 maçtır Roma yı yeniyordum.Kupanın ilk maçında 4-0,ligde 2-0 yenmiştim.Şimdi kupanın 2.maçını oynayacaktım.İlk maçı rahat ve farklı kazandığım için oyuncularıma üzerlerinde baskı olmadığını söyledim.10.dk da Kevin Doyle durumu 1-0 yaptı.Sonra Roma çok saldırdı.Amelia olmasa fark atarlardı.31.dk da Mancini şık bir voleyle topu ağlara yapıştırdı 1-1.İlk yarı böyle bitti.İkinci yarıda Roma etkiliydi.Amelia çok iyi oynadı.90.dk da Amelia 2 tane %100 lük pozisyonu kurtardı ama top boşta kaldı.Gerilerden gelen Max Tonetto Roma yı 2-1 öne geçirdi.90+4 te Tonetto nun yaptırdığı penaltıyı Nicky Shorey kullandı ve maç 2-2 oldu.Ardından da hakem son düdüğü çaldı.
Maçın Adamı Amelia!!
İnter Maçı!Lig Maçı!
Ligde ilk maçımı inter ile oynamıştım ve süper oynamama rağmen kendi evimde 1-0 kaybetmiştim.Bu sefer İnter i yenecektim buna inanıyordum..Maç başladı ve İnter atakları ard arda gelmeye başladı.Amelia 1 tane gol çıkardı.Kevin Doyle ise 2 kere Toldo yu geçemedi.İlk yarı 0-0 bitti.İkinci yarı yine Kevin Doyle kazmalıklarını yapmaya başladı bende onu oyundan çıkardım,yerine Genkov u aldım.88.dkda Genkov ilk pozisyonunda sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi 2-0.Maç bu skorla bitti.İnter i yenmiştim![]()
Maçın Adamı Lucarelli!!
Not:Arkadaşlar akşama 3 maç yazacam.Saat 16:00 gibi Ligdeki gol kralını asist kralını en iyi oynayanını Diğer liglerin(Türkiye,İspanya,İngiltere ve İtalya) puan durumlarını yazacam resimlerle birlikte.Akşama 22:00 gibide 3 maçı yazacam

Super gidiyor devamini bekliyorum

Kesinlikle öyle bişey yok!!!!O zaman İnter bana 15 puan fark atmazdı.Ben İnteri yendim ve şu an sanıyorum 12 puan fark var..... Ayrıca Livorno kötü bir takım değil bence geçen yıl 6.olmuşlar 
Başarı dilediğin için sağol