Sayfa 6 / 13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 389 sonuç

Konu: [Murat Özdemir] Yıl 2014 Bu Kez Durak Galatasaray !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Guti Aktif Futbolculuk hayatına son verdi..

Geçtiğimiz sezon Real Madrid'den ayrılan ve 1 sezon için Giresunspor'la anlaşan Guti yeni sezon öncesi futbolu bıraktığını açıkladı.Bundan sonraki yaşantısında Futbol Yorumculuğu yapacağı öğrenildi

Süper Kupa Beşiktaş'a gitti...

Geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası ve Süper Lig'de şampiyon olan Giresunspor, Türkiye Kupasında 2.olan Beşiktaş ile oynadı ve kaybetti.

Lig başlıyor ve Şampiyonlar Ligi Kuraları az sonra çekiliyor...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yine aynı. Yine şutlarda delicesine eziyor rakip ama skora yansıtamıyor. Helal olsun ne diyeyim
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şampiyonlar Liginde Grubumuz Belli Oldu...

Amacımız gol atabilmek olursa da puan alabilmek

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

oyyy gruba bak.. yannız şimdi ben de dikkat ettim ve İlhan kardeşime katılıyorum. sen yakaladığın fırsatları değerlendirirken rakip takımlar bunu beceremiyorlar. inşallah bu sadece Türkiye'deki lig ve kupa maçlarında değil Avrupa'daki maçlarda da aynı şekilde yansır ve Avrupa'da da başarılı olursun. Yalnız grubun gerçekten çok zor ama biz san ainanıyoruz bu sene olmasa bile seneye AVrupa'da yavaş yavaş Giresunspor adını duyuracaksındır diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Murat gol atarsın merak etme..

Kulüb sana çok az transfer bütçesi veriyor ama yinede çok iyi gidiyorsun..Basarılar sana.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Eger zahmet olmazsa Muratcim Cagri'nin ve Burak'in profilini koyabilir misin? Merak ettim ozellikleri nasil olmus acaba 2012'de?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Cagrı gibi bende ss'leri bekliyorum..Hatta cem sultan falan varsa onlarıda koyarsan sevinirim

Neler olmuş Giresunspor'a ya. Şampiyonlar Ligi filan, gerçekten büyük başarı tebrikler. Grup oldukça zormuş ancak Giresunspor buralara kadar geldiyse fazlasını da başarabilir.
    SI-GAMES'e Anlat Derdini

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Grubun çok zor Murat abi çıkabileceğini hatta 3.bile olamayacağını hatta puan bile alamayacağını üzülerek söylüyorum
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Lig Başladı !!!

Sivas deplasmanından ilk hafta elimiz boş dönüyoruz...

2.Hafta kendi evimizde Fenerbahçe maçına çıkıyorduk Jeliç ve Rafael maçtan önce gol sözü verdiler ve sözlerinde durdular...

Fikstürümüz çok zorlu başlamıştı Beşiktaş,Sivas ve Fenerbahçe'den sonra bir de Galatasaray maçımız vardı ve Ali Sami Yen'den elimiz boş döndük yine Giresun'a.

Kendi evimizde yine kazanmasını bildik, Jeliç ve Rafael takımı sırtlamaya devam ediyor...

Lider Kayseri' deplasmanından penaltı kaçırararak dönüyoruz.Kayseri 3 puanı kapıyor...

Giresun Atatürk Stadı'nda yine kazanıyoruz.Rakip Trabzonspor'a posizyon dahi vermiyoruz.

İlk defa bir deplasmandan puanla döndük bu sezon Gerçi gol 90.dakikada ve penaltıdan geldi ama olsun

Puan Durumu

Kayserispor ligi silip süpürüyor

Bu arada Fortis Türkiye Kupası grubumuz da belli oldu...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Murat kötü başlamışsın.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sıkılır insan yahu Şl'de gruptan lider çıkarsın abi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kötü başlamışsın Murat abi toparlanırsın ama sen.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Çok fazla iyi başlamamışsın ama fener ve ts yi yenmen ümit veriyor abi..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Murat kendi evinde alıp götürmüşsün yine her zamanki gibi. kendi evinde çok iyi top oynuyorsun anlaşılan. umarım bu şamp. ligi için de geçerli olur ve kafadan 9 puanın garanti olur her ne kadar gruptan çıkmanı düşünüyor olmasam da sonuçta başarılı olmanı istiyoruz.

ama işin enteresan tarafı bu sefer Türkiye ligi o kadar parlak geçmeyecek gibi görünüyor. Biz seneye de senden şampiyonlar ligine katılmanı beklerken ilk haftalarda çok kötü sonuçlar alman gerçekten üzdü beni. ama toparlayacağına inanıyorum. genç ve iyi bir kadro kurdun ve bunu da çok iyi oynatıyorsun bu yaptıklarından da belli oluyor zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Teşekkürler Çağrı.

Şampiyonlar Liginde 2 maç oynadık Chelsea maçı ortada Marsilya maçında da ortada geçti.1 puan aldık ve Şampiyonlar Ligindeki Giresunspor'un ilk puanı oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim Murat abi o 1 puan bile çok güzel.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Bi galibiyet 1 beraberlik seni uefaya götürür inşallah abi...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Tebrikler ilk puanini almis oldun SL'de.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Tebrik ederim abi chesledan 4 yemişin ama olsun

Kalan 4 maçtan 5 puan çıkarsan UEFA'ya gidebilirsin Murat Abi ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Chelsea yenilgisi normal. Marsilya dan 1 puan iyidir. Uefa ya kalırsın Murat yürü

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ligde kendi evimizde yine süper oynuyoruz ancak deplasmanlarda zorlanıyoruz.

Konya deplasmanında 3-0 geriye düştük ancak oyunu bırakmadık ve 3-3'e getirmeyi başardık...

Birazdan İtalya'da Milan'ın konuğu olacağız

helal murat adını altın harfler ile yazmışsın giresunspor tarihine...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Abi ne kadar az yersen o kadar iyidir Milano'da1 puan almışsın bence bu da büyük başarı...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bir türlü Galibiyet Serisi yakalayamadın abi..Cl'de İlk puan için Tebrikler...

Ligde istikrarsiz gidiyorsun kanka.Ama Cl de Marsilya beraberligi iyi olmus.Basarilarin ortada zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Zorlu Konya deplasmanından sonra direkt özel uçakla Milano'ya geçtik ve yorgun takımımız güçlü Milan karşısında varlık gösteremedi ve 3 yedik

Milano'dan maçtan sonra tekrar özel uçakla Trabzon'a oradan Giresun'a geldik 6.günde 3.maçımıza kendi evimizde Rize karşısında çıktık

Yorgun olan oyuncular gerçekten performanslarının yarısını bile gösteremedi Rize çok üstündü girdiğimiz tek posizyonu golcümüz Rafael gole çevirdi ve baldan bir 3 puan aldık

10 haftalık puan durumu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Murat bu sezon anca İnter-Toto'ya gidersin

Sayfa 6 / 13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri