emrah abi çok güzel gidiyorsun didüluca yı bedavaya mı aldın?
emrah abi çok güzel gidiyorsun didüluca yı bedavaya mı aldın?
Son transferin hariç transferlerin güzel. Bu arada yeni skin de harika.![]()
Evet Didulica'ya sözleşmesi sona erdiği için teklif yaptık ve kabul etti bonservis bedelsiz anlaştık.
Son transferim Mor Dahan 20 yaşında 3 kez İsrail Milli Takımı formasını giymiş bir oyuncu..
Mor Dahan
Sıçrama 16
Markaj 14
Top Kapma 16
Konsantrasyon 15
Pozisyon Alma 13
Hız 15
Hızlanma 13
Güç 16
20 yaşındaki bir defans oyuncusu için kötü değil bu özellikler.
Evet abi 20 yaşındaki bir oyuncu için süper özellikler bunlar.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Gerçekten iyi adammış en azından fiziksel olarak![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hollanda Ligi 23.Hafta Maçı - Nav Breda v Fc Twente
Gol : Medunjanin ( 13)
13.dakikada 1-0 öne geçmemize rağmen 42 ve 44.dakikalarda kalemizde gördüğümüz 2 golle maçtan yenik ayrılıyoruz. Atamayana atarlar deyimi bu maçta fazlasıyla yaşanıyor.
Hollanda Ligi 24.Hafta Maçı - Fc Twente v Sparta
Goller : Luirink ( 10) , Engelaar ( 20) , Koevermans (56)
UEFA KUPASI 1.TUR 1.MAÇI - Fc Twente v Nice
Goller : Engelaar (27) , Koevermans (31) , Medunjanin (53) , Karim El Ahmadi ( 77)
Mükemmel bir oyun sergiledik ve evimizde aldığımız bu farklı galibiyetle turu büyük ölçüde garantiledik.
Hollanda Ligi 25.Hafta Maçı - AZ Alkmaar v Fc Twente
Goller : Koevermans ( 1) , Luis Moreira ( 6) , R.Raldes (12) , Engelaar (38)
İllk yarıyı mükemmel bir tempoyla 4-0 önde bitirdik 2.yarı duygusallıkmıdır nedir takımı geriye çektim ve daha fazla atmadık eski takımımıza.. İçimden bir ses Lanet olsun bu içimdeki AZ Alkmaar sevgisine der gibiydi ..
Maşallah Koevarmans çosuyor yine tebrikler mütihş gidiyorsun...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
"Lanet olsun içindeki bu AZ Alkmaar sevgisine"
Koevermans ın profilini koyarmısın ?
Alkmaar'a 4 atarken üzülmüşsündür
Süper gidiyor durmak yok yola devam..![]()
Saol Alican.
Koevermans'ın profili
İlk yarı 4-0 öne geçince soyunma odasında tamam dedim arkadaşlar abartmaya gerek yok
Bu gece ligi bitirip sezonun bütün maçlarını oynayacam gerçi fazla birşey kalmadı .Yarın bütün ss'leri paylaşırım sizlerle . Eskisi kadar hızlı olamıyacam kariyerde çünkü az kaldı sınavlara final haftası geliyor nerdeyse.
Şöyle bir haber vereyim bu arada Uefa Kupası Çeyrek Finalinde çok ama çok güçlü bir rakiple eşleştik.. Bir İngiliz takımı .. ?
Manchester United??
Cristiano Ronaldo...![]()
emrah abi süper gidiyorsun tebrikler bu arada hiç uğramıyosun!yazdım bunu![]()
Arsenalle eşleşti bence...süper gidiyorusun
Tebrikler abi o 1 mağlubiyet normal onun haricinde süpersin.
Crystal Palace![]()
Aynen .. ManU ve C.Ronaldo Çeyrek Finaldeki rakibimiz oluyor.Anlamadım yani ne işin var senin Uefa'da Man.Utd .. bizim ekmeğimizle oynuyor
UEFA KUPASI 1.Tur 2.Maçı - Nice v Fc Twente
Gol : Henri Bedimo (79)
2.Tur da rakibimiz Bolton !
Hollanda Ligi 26.Hafta Maçı - Heerenveen v Fc Twente
Goller : Huysegems (39) , Engelaar (59) , Luis Moreira (79)
Hollanda Kupası Çeyrek Final Maçı - Veendam v Fc Twente
Goller : Bruno Baras ( 3) , Clinckemaillie (6,32)
Genç oyuncularla çıktığımız bu maçı 3-0 kazanıp Yarı finale yükseliyoruz. Takımımızda baya potansiyeli olan oyuncularımız var seneye özellikle 19 yaşındaki Bruno Baras'ı 11'de düşünebilirim.
Hollanda Ligi 27.Hafta Maçı - Fc Twente v Fc Utrecht
Goller : Juninho (41) , Engelaar (54)
UEFA KUPASI 2.Tur 1.Maçı - Fc Twente v Bolton
Goller : Koevermans (2,30)
90.dakika da yediğimiz golle avantaj Bolton'a geçiyor.
Hollanda Ligi 28.Hafta Maçı - Fc Twente v Willem
Goller : Engelaar ( 6) , Koevermans (17) , Luis Moreira (33,80)
UEFA KUPASI 2.tur 2.Maçı - Bolton v Fc Twente
Goller : Koevermans ( 6) , Engelaar (31) , Luis Moreira ( 55)
UEFA KUPASI ÇEYREK FİNALİNDEKİ RAKİBİMİZ İNGİLİZ DEVİ MANCHESTER UNİTED !!
Hollanda Ligi 28.Hafta Puan Durumu
Ligin bitimine 6 hafta kala 2. Ajax'ın 14 puan önünde liderliğimiz devam ediyor. Şampiyonluk artık %90 bizim .
Ligdeki 2.lik ve 3.lük yarışı nefesleri kesiyor. İşte o sıra..
2.Ajax 54 Puan
3.Feyenoord 54 Puan
4.Roda 53 Puan
5.PSV 52 Puan
6.AZ Alkmaar 52 Puan
Sen şampiyon olmussum abişimdiden tebrikler...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Gelecek sezona müthiş transferler bekliyoruz.![]()
Şampiyonluk garanti sayılır abi Uefada Manuyu elersin inşallah.
HoLLanda ve Fransa Ligini bu yüzden seviyorum Şampiyon oLan rahat fark atıyor ama diğer 6 sıra için kıyasıya rakebet var.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Evet diğer sıralarda rekabet süper..
Gelecek sene için taraftarları coşturacak 2-3 yıldız istiyoruz...
Hollanda Ligi benimde çok hoşuma gitti gerçekten şu an 4.sezon 7.haftadayım ve ilk 8 takımın puanları birbirini takip ediyor.
Şu an Transfer bütçemiz 3 M Avro ayrıca Yıldız oyuncu almayı pek sevmiyorum onun yerine daha ucuza gelecek vaadeden isimleri transfer edeceğiz yine.
Hollanda Ligi 29.Hafta Maçı - VVV Venlo v Fc Twente
Goller : Edson Braafheid (10,56)
Hollanda Kupası Yarı Final Maçı - Fc Twente v Heerenveen
Goller : Nielsen ( 12 kk) , Engelaar (18) , Bruno Baras (39,59,66,78) , Ronald Raldes (90)
18'lik genç yıldızımız adeta şov yaparak 4 gol birden attı.Seneye bu oyuncuyu Koevermans'ın yerine düşünüyorum.
Bruno Baras
Hollanda Ligi 30.Hafta Maçı - Ado Den Haag v Fc Twente
Goller : Karim Bridji ( 7) , Bruno Baras (45)
Hollanda Ligi 31.Hafta Maçı - Fc Twente v Vitesse
Gol : Karim Bridji ( 7)
UEFA Kupası Çeyrek Final 1.Maçı - Manchester United v Fc Twente
Gol : Bruno Baras (65)
Ronaldo'yu durduramadık malesef ve 2.yarıyıda 10 kişi oynamak zorunda kalınca bu sonuç sürpriz olmadı .. Ama yinede maçın hakkı bu değildi . Çok ciddi bir kaleci sıkıntısı çektiğimizi bu maçta daha iyi anladık.
UEFA Kupası Çeyrek Final 2.Maçı - Fc Twente v Manchester United
Goller : Medunjanin ( 4) , Engelaar (32) , Bruno Baras (39,90)
Malesef olmadı.. Maçın henüz 2.dakikasında yenik duruma düştük sonradan 2-1 öne geçsek de Tevez skoru 2-2 ye getiren golü attı. Ardından kaybedecek birşeyimiz olmadığı için saldırdık ve neticesinde 18 yaşındaki genç golcümüzün 2 golüyle maçı 4-2 kazandık.. Tek tesellimiz 18 yaşındaki Bruno Baras'ın mükemmel formuydu.. İlk maçı 4-1 yenilmeseydik belki bu zor turu da geçebilirdik..
Manchester United kıl payı elinden kaçmış.. Bruno Baras'ın gelecek sezon performansını çok merak ediyorum
Benim kariyerimdede yaşı 16 ve Bitiricilik : 19
Kendisini kesin alıcam
Ben de 2009'da almıştım Anderlecht'den 1.1 M Avro'ya . Şuan 18 yaşında ve Bitiriciliği 20 . Gerçi baya bir gelecek vaadeden oyuncularımız var. Yedek takımda oynatıyorum şuan onları , kupa maçlarına da onlarla çıkıyorum.
Merakla bekliyoruz maçları.. Transfer çalışmalarınla birlikte şuan sende olan ve yeni aldığın gelecek vaad eden oyuncularının profillerini koyar mısın ?
Man'yu elinden kaçırmışsın. Seneye kazanmanı istiyoruz UEFA'yı. Bu arada Baras'ın profilini alabilir miyim?
Manchester United iyi kurtulmuş vallahi elindenBu arada kaç yılındasın öğrenebilir miyiz?
(/s)